ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Στον δεύτερο γάμο μου χώρισα το ίδιο βράδυ»: Η εξομολόγηση της Εβελίνας Παπούλια

Σε συνέντευξη της στον Νίκο Χατζηνικολάου η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι η σχέση της με τον γάμο είναι πάρα πολύ κακή.

«Στον δεύτερο γάμο μου χώρισα το ίδιο βράδυ»: Η εξομολόγηση της Εβελίνας Παπούλια

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο "Ενώπιος Ενωπίω” ήταν η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με εξομολογητική διάθεση και μίλησε για πολλά σημαντικά στάδια της ζωής της, από την παιδική της ηλικία και τη μεγάλη αγάπη της για τον χορό μέχρι την υποκριτική, τους γάμους της, την μεγάλη επιτυχία με τους Δύο Ξένους και τη μοναδική σχέση με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

«Ήμουν πάντα low profile.Την περίοδο των Δυο Ξένων είχα τη φήμη της απρόσιτης γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και από κάποια στιγμή και μετά αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι. Έτσι βγήκε η φήμη της απρόσιτης αλλά στην πραγματικότητα είχα κουραστεί γιατί πάνω κάτω όλοι τα ίδια με ρώταγαν”, είπε αποκαλύπτοντας τη συμβουλή που της είχε δώσει ένας δάσκαλός της στην Αμερική, "Αν θες να γίνεις σταρ παίζε πάντα τους ίδιους ρόλους, αν θες να γίνεις ηθοποιός παίξε διαφορετικούς ρόλους"»..

«Κοιτάζοντας τη διαδρομή μου από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα νομίζω θα τα έκανα όλα ίδια. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Ενώ είμαι σοβαρή σαν επαγγελματίας μου αρέσει να είμαι και παιδί μέσα μου, να διατηρώ αυτή την αφέλεια. Στα προσωπικά – ερωτικά μου την έχω αυτή την παιδική αφέλεια πολύ περισσότερο», ανέφερε σε άλλο σημείο η Εβελίνα Παπούλια.

Oι παιδικοί της φίλοι Τζένη Μπαλατσινού και τον Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Είπε η Τζένη Μπαλατσινού για την συμμαθήτριά της Εβελίνα Παπούλια:

"Είναι όλα τα παιδικά μου χρόνια η Εβελίνα. Αγοροκόριτσο και αγριοκάτσικο. Ήμασταν τα μόνα δυο κορίτσια στο σχολείο που παίζαμε ποδόσφαιρο. Περνάγαμε μαζί όλα μας τα καλοκαίρια… Και αυτή και εγώ με έναν περίεργο τρόπο όταν κάτι συμβαίνει επικοινωνούμε, παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη και για ότι έχει καταφέρει. Ήξερε πάντα τι ήθελε να κάνει. Είναι ένα πολυτάλαντο κορίτσι γιατί για μένα κορίτσι είναι και κορίτσι θα παραμείμει. Με την κόρη της έχει κάνει εξαιρετική δουλειά”

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρόσθεσε:

"Πηγαίναμε σε γειτονικά σχολεία με την Εβελίνα. Ήταν πολύ όμορφη και ποθητή στα αγόρια όλων των σχολείων. Είμαι πάντα φίλος σου, πάντα θα σε στηρίζω, ξέρω πως με στηρίζεις και ακόμα και αν δε βλεπόμαστε σε έχω πάντα στην καρδιά μου και σε εκτιμώ σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο”.

"O πρώτος μου στόχος ήταν ο χορός. Έξι χρονών είπα στη μητέρα μου ότι θα γίνω χορεύτρια… Γεννήθηκε η υποκριτική όταν κάποια στιγμή με είχε δει ο Λάμπρος ο Τσάγκας σε μια παράσταση και μου είπε ότι πρέπει να κάνω αυτό… Βρισκόμενη αργότερα στην Αμερική ήρθε το θέατρο και πολύ πιο μετά το τραγούδι…. Στην Αμερική πήγα για να μείνω αλλά τελικά δεν έμεινα. Γύρισα λόγω πράσινης κάρτας, δεν μπορούσα να την ανανεώσω και τελικά γύρισα πίσω".

"Το πρώτο μπαμ ήταν οι Δυο Ξένοι. Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δε προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν. Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό”.

"Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ. Θα πω τον αγαπώ και όχι τον αγαπούσα. Τον αγαπώ… Είναι ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την καριέρα μου. Με είχε συγκλονίσει όλο αυτό, δεν ήθελα να μιλάω και ακόμα ταράζομαι. Ίσως φταίει και ο τρόπος που το είχαν προσεγγίσει τα Μέσα. Το να μη σέβεσαι έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή είναι ότι χειρότερο. Ήταν ένας πολύ κλειστός και γλυκός άνθρωπος. Αγαπούσε πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον”.

"Είχα δυο γάμους, πολύ πετυχημένους. Ο γάμος ήταν η τελευταία ευκαιρία αυτές οι σχέσεις να ξανασταθούν στα πόδια τους. Έχω την αίσθηση ότι δε μου πηγαίνει ο γάμος. Δε μπορώ να εξηγήσω απόλυτα το γιατί. Και στους δυο γάμους μου, νομίζω ότι οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν το γάμο και παλεύαμε και οι δυο να σώσουμε κάτι. Στον πρώτο γάμο σαφώς έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη, ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί, είπαμε απλά να το κάνουμε, ήμασταν και πολύ φίλοι όμως.Ο γάμος μας κράτησε 1.5 χρόνο. Μετά μέναμε πάνω κάτω. Στον δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ. Μετά από έναν μήνα βγήκε το διαζύγιο, πριν ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Μετά τον γάμο ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορα και είπα μέσα μου ότι δε μου αξίζει αυτό".

Κεντρική φωτογραφία: YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.