ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στα πατώματα για τον αποχωρισμό της: Τα δάκρυα της Τζένιφερ Άνιστον

Η ηθοποιός αποχαιρέτησε το «The Morning Show».

Στα πατώματα για τον αποχωρισμό της: Τα δάκρυα της Τζένιφερ Άνιστον

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του Apple TV, «The morning show», όπου πρωταγωνιστούν οι αγαπημένες ηθοποιοί του Χόλυγουντ, Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν. Το επιτυχημένο ντουέτο των stars λατρεύτηκε από νωρίς, με τους θαυμαστές του αμερικανικού δράματος να αυξάνονται παγκοσμίως. Η δεύτερη σεζόν των γυρισμάτων, η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου δύο μήνες, στις αρχές Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, με την Τζένιφερ Άνιστον να ανακοινώνει τα νέα στους 38 εκατομμύρια ακολούθους της.

Μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 52χρoνη ηθοποιός αποχαιρέτησε την παραγωγή αλλά και όλα τα μέλη του καστ, ένα προς ένα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την άψογη συνεργασία τους τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, η τηλεοπτική Rachel φάνηκε βαθιά συγκινημένη με τον αποχωρισμό που δεν δίστασε να γονατίσει στο πάτωμα για το τελευταίο αντίο.

Στα πατώματα για τον αποχωρισμό της: Τα δάκρυα της Τζένιφερ Άνιστον

«Αντίο, προς το παρόν, στην οικογένεια του “The Morning Show”. Τα καταφέραμε. Συρθήκαμε μέχρι τη γραμμή τερματισμού… και δεν θα μπορούσα να είναι περισσότερο περήφανη για κάθε έναν από αυτούς τους εξαιρετικούς ηθοποιούς, ένα καστ που θα μπορούσες μόνο να ονειρευτείς, και σκηνοθέτες που μου κράτησαν το χέρι σε ένα δύσκολο ταξίδι συναισθημάτων… για να το πούμε διπλωματικά. Σας ευχαριστώ που υπήρξατε συνεπιβάτες μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Άνιστον στο caption της λεζάντας. Στις φωτογραφίες βλέπουμε την χολιγουντιανή star να είναι ντυμένη με puffer μπουφάν και σκούφο, ενώ μέσα το στούντιο μοιάζει να είναι καλυμμένο με τεχνητό χιόνι.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.