ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Στα 55 μου είμαι ακόμα στην αρχή»: Νέο συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων για την Μπρουκ Σιλντς

«Οι γυναίκες δεν είναι ξοφλημένες μετά τα 50»: Η ηθοποιός μίλησε για την άσκηση που τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με το σώμα της και να απογειώσει την ομορφιά του.

«Στα 55 μου είμαι ακόμα στην αρχή»: Νέο συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων για την Μπρουκ Σιλντς

Η Μπρουκ Σιλντς μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG Models και με αυτή την αφορμή μίλησε στο People για αυτή την «καινούρια αρχή» αλλά και τη σχέση με το σώμα της που η άσκηση τη βοήθησε να χτίσει στα 55 χρόνια της.

«Σε αυτή την ηλικία, ιδιαίτερα αν είσαι ηθοποιός, σου λένε, έκανες καριέρα, χαλάρωσε, αλλά εγώ νιώθω ότι είμαι μόλις στην αρχή» σχολίασε η ίδια, προσθέτοντας πως οι έφηβες κόρες της ήταν αυτές που την ώθησαν να αρχίσει να φοράει μπικίνι. «Φορούσα εκείνα τα αληθινά μεγάλα μαγιό, με όσο το δυνατόν περισσότερο ύφασμα, και οι κόρες μου μού έλεγαν, μαμά, είναι γελοίο. Ήταν σαν να βλέπω τον εαυτό μου μέσα από τα μάτια τους και να εκτιμώ πράγματα σαν τους γλουτούς μου, στα οποία ποτέ δεν προσπάθησα να εστιάσω στη ζωή μου. Στα 55 μου είπα, για μισό λεπτό, οι γυναίκες δεν είναι ξοφλημένες μετά τα 50».

Ένας άλλος παράγοντας που την έκανε να αναθεωρήσει τη σχέση με τον εαυτό, το σώμα της και το πέρασμα του χρόνου ήταν η άσκηση. Στο παρελθόν, γυμναζόταν κυρίως για δουλειές στο θέατρο ή στον κινηματογράφο «γιατί η κάμερα δεν κολακεύει πάντα. Υπήρχε λοιπόν ένα στοιχείο ματαιότητας. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα βρω ένα είδος γαλήνης που δεν είχε να κάνει με την εξωτερική μου εμφάνιση».

Οι έφηβες κόρες της ήταν αυτές που την ώθησαν να αρχίσει να φοράει μπικίνι. «Φορούσα εκείνα τα αληθινά μεγάλα μαγιό, με όσο το δυνατόν περισσότερο ύφασμα, και οι κόρες μου μού έλεγαν, μαμά, είναι γελοίο»

Όταν βρέθηκε σε καραντίνα με τον σύζυγό της, τον παραγωγό Κρις Χέντσι και τις κόρες τους, τη 17χρονη Ρόουαν και τη 14χρονη Γκριέρ, άρχισε να ασκείται στο σπίτι. Τότε, ανακάλυψε ότι μέσα η διαδικτυακή προπόνηση δεν αποτελεί ποτέ πηγή στρες γι’ αυτήν, ότι τη βλέπει μόνο σαν έναν τρόπο να κινείται και να παράγει ενδορφίνες. «Είναι διασκεδαστικό να γυμνάζεις τα μπράτσα σου με δύο φιάλες κρασί. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε στη διάθεσή μας ένα εντυπωσιακό γυμναστήριο, αλλά σας διαβεβαιώνω πως αν κάνετε κάτι έστω και για πέντε λεπτά, θα είναι θετικό».

Διαχρονικό σύμβολο ομορφιάς, παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ποτέ «κοκαλιάρα»: «Είχα αθλητικό σώμα, που σημαίνει ότι δεν χωρούσα στο νούμερο μηδέν. Οι κόρες μου λένε ότι έχω καμπύλες και βλέπω ότι τις εκτιμούν. Μαθαίνω από αυτές. Μου λένε διαρκώς ότι είμαι πιο όμορφη με ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα μου παρά με ένα χαβανέζικο φόρεμα».

Με την παρακίνηση λοιπόν των παιδιών της, άρχισε να ανεβάζει στο Instagram κάποιες φωτογραφίες με μαγιό, αποκαλύπτοντας το γυμνασμένο σώμα της, το οποίο ωστόσο δεν διατηρεί χωρίς κόπο. «Φέτος το καλοκαίρι γυμναζόμουν καθημερινά. Κατά κάποιον τρόπο, κέρδισα την αυτοπεποίθησή μου» είπε και πρόσθεσε, γελώντας: «Ακόμα όμως αναζητώ τη σωστή γωνία και τον σωστό φωτισμό».

«Φέτος το καλοκαίρι γυμναζόμουν καθημερινά. Κατά κάποιον τρόπο, κέρδισα την αυτοπεποίθησή μου»

Ακούγεται παράξενο για μια γυναίκα που έκανε την πρώτη της φωτογράφιση σε ηλικία έντεκα μηνών, αλλά η Σιλντς έχει νιώσει συχνά αποκομμένη από το σώμα της. «Δεν είχα επαφή μαζί του, σχεδόν δεν ήθελα να ξέρω ότι υπάρχει. Υπήρχε από το σύμπλεγμα περί παρθενιάς και μετά ως μοντέλο φωτογραφιζόμουν συνήθως από το λαιμό και πάνω».

Κάποτε, όταν έκανε μαθήματα χορού, της έκανε εντύπωση μια ατάκα από τον δάσκαλό της: «Σιλντς, γιατί δεν κοιτάς τον εαυτό σου;». «Απάντησα, δεν χρειάζεται να τον κοιτάξω, όλοι οι άλλοι το κάνουν αρκετά για μένα. Και εκείνος μου είπε, τότε θα βρεθείς σωριασμένη στο πάτωμα».

Δείτε φωτογραφίες της Μπρουκ Σιλντς σήμερα:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:


Read Next

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.

27 Απρ 2024

Φούτζι: Οι Ιάπωνες μπλοκάρουν" την θέα του όρους Φούτζι στους τουρίστες

Δραστικά μέτρα λαμβάνει η Ιαπωνία καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί πια τις κακές συμπεριφορές.

27 Απρ 2024
27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"