ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σπάνια φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού με τη μητέρα της, Εριέττα Μαυρούδη: Εμπνευστική διαφημίστρια

«Προτεραιότητα των γονιών μου ήταν η δουλειά τους. Έπρεπε να πορευτώ μ' αυτό» έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Γερμανού.

Σπάνια φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού με τη μητέρα της, Εριέττα Μαυρούδη: Εμπνευστική διαφημίστρια

Μια σπάνια φωτογραφία, της Ναταλίας Γερμανού με τη μητέρα της, Εριέττα Μαυρούδη, ανέβασε η δημοσιογράφος σε Insta Story, για να τιμήσει τα γενέθλιά της. Όμορφη και κομψή, στο σαλόνι της, κρατά την τούρτα με τα κεράκια.

Στις παλιές, ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τον γάμο της με τον Φρέντυ Γερμανό η Εριέττα Μαυρούδη, σχεδόν μικρό κορίτσι, φοράει ένα σακάκι Chanel και απολαμβάνει την παρέα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Παρόλο όμως που έγινε μητέρα μόλις σε ηλικία είκοσι ετών, έχτισε μια εντυπωσιακή καριέρα.

Η Εριέττα Μαυρούδη σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αλλά αφού εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο περιοδικό «Γυναίκα» τελικά την κέρδισε ο χώρος της διαφήμισης. Δούλεψε, σύμφωνα με παλαιότερο αφιέρωμα του «Βήματος», ως κειμενογράφος στη διαφημιστική εταιρεία Ergon, μετά πήγε στην BBDO και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας φτάνοντας, την εποχή της δημοσίευσης του άρθρου (2008), στη θέση της αντιπροέδρου. Έσπασε, έτσι, κατά κάποιον τρόπο τη «γυάλινη οροφή», όπως ονομάζονται τα εμπόδια που συχνά συναντούν οι γυναίκες στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην κορυφή της ιεραρχίας.

Η Ναταλία Γερμανού, ωστόσο, φαίνεται πως δεν έζησε αρκετά τους πολυάσχολους γονείς της, εκφράζοντας τα παράπονά της σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Hello: «Μεγάλωσα με την γιαγιά μου, την μητέρα του μπαμπά μου. Παρατηρούσα όμως ότι κι άλλα παιδιά που είχαν χωρίσει οι γονείς τους μεγάλωναν με την μαμά τους ή με τον μπαμπά τους. Κάποια στιγμή στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού αναρωτήθηκα γιατί συμβαίνει αυτό και το είπα ανοιχτά στους δικούς μου. Στην αρχή τα μάσησαν, μετά από την επιμονή μου κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με ένα ζόρικο παιδί. Τότε λοιπόν μου είπαν ότι δούλευαν και οι δύο πολλές ώρες και δεν μπορούσαν να αφοσιωθούν σε εμένα. Μου είπαν ότι είχαν τις δουλειές τους και ότι η γιαγιά μου προθυμοποιήθηκε και ζήτησε να με μεγαλώσει για να μου δώσει όλη την αγάπη που μου άξιζε. Σε εκείνη την ηλικία, ήρθα για πρώτη φορά αντιμέτωπη, με μια αλήθεια. Ότι δεν ήμουν εγώ η προτεραιότητα τους. Σκληρό, αλλά όχι απαραίτητα καταστροφικό. Προτεραιότητα τους ήταν η δουλειά τους. Και της μαμάς και του μπαμπά και με αυτή την πραγματικότητα έπρεπε να πορευτώ σε όλη μου τη ζωή».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τα γενέθλια της μητέρας της:

Σπάνια φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού με τη μητέρα της, Εριέττα Μαυρούδη: Εμπνευστική διαφημίστρια

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι