ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σε «ελεύθερο» γάμο: Ήδη παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία είναι η 27χρονη σύντροφος του Μπραντ Πιτ

Η Νικόλ Ποτουράλσκι γνώρισε τον Μπραντ Πιτ στο εστιατόριο του συζύγου της, Ρόλαντ Μέρι.

Σε «ελεύθερο» γάμο: Ήδη παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία είναι η 27χρονη σύντροφος του Μπραντ Πιτ

Εδώ και λίγες ημέρες ένα είναι το νέο, hot ζευγάρι της διεθνούς σόουμπιζ. Ο Μπραντ Πιτ έχει νέα σύντροφο, την 27χρονη Νικόλ Ποτουράλσκι, μοντέλο εκ Γερμανίας με καταγωγή από την Πολωνία, μία απίστευτα εντυπωσιακή γυναίκα η οποία μοιάζει εκπληκτικά τόσο στην πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, όσο και στο σούπερ μόντελ Ιρίνα Σάικ.

Το ζευγάρι εθεάθη σε αεροδρόμιο της νότιας Γαλλίας να φιλιέται δημοσίως όσο περίμενε το ιδιωτικό αεροσκάφος του Πιτ για να τους μεταφέρει στον υπερπολυτελή πύργο Μιραβάλ, την εξοχική κατοικία που ο 56χρονος σταρ απέκτησε κατά την διάρκεια του γάμου του με τη Τζολί. Μάλιστα εκεί έγινε και ο γάμος τους το 2014.

Και μπορεί για την κοινή γνώμη αυτή η σχέση να δίνει την εντύπωση ότι προέκυψε από το πουθενά, καθώς τα αμερικανικά ταμπλοίντ μέχρι πριν από λίγο καιρό υποστήριζαν ότι ο Μπραντ προσπαθεί να κερδίσει πίσω την Τζένιφερ Άνιστον, ωστόσο στην πραγματικότητα η καρδιά του άνηκε ήδη αλλού. Το ενδιαφέρον του για την 27χρονη Ποτουράλσκι ξεκίνησε περίπου έναν χρόνο πριν όταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Κάποτε στο...Χόλιγουντ», Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, επισκέφθηκαν το Βερολίνο για την προώθηση του νέου τους φιλμ. Εκεί πήγαν για φαγητό στο ακριβό εστιατόριο Borchardt το οποίο ανήκει στον 68χρονο επιχειρηματία Ρόλαντ Μέρι, σύζυγο της Ποτουράλσκι, με τον οποίο το νεαρό μοντέλο έχει ήδη αποκτήσει ένα 7χρονο αγοράκι, τον Εμίλ. Η γνωριμία της Νικόλ με τον Μπραντ έγινε ενώπιον του συζύγου της και μάλιστα το μοντέλο ήταν εκείνο που προσέγγισε τον διάσημο ηθοποιό, δίνοντας του αμέσως το τηλέφωνο της.

Ένα ταξίδι της στο Λος Άντζελες λίγο καιρό αργότερα ήταν εκείνο που τελικά έφερε το ζευγάρι πολύ κοντά, αφού ο Πιτ πράγματι επικοινώνησε με την Νικόλ, ζητώντας της να βγουν μαζί για φαγητό. Πλέον, περίπου έναν χρόνο μετά, τα δημοσιεύματα τους θέλουν τρελά ερωτευμένους. Τόσο πολύ που δεν τους ενδιαφέρει καν να κρύψουν από τους δημοσιογράφους τη σχέση τους.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι η Νικόλ σκέφτεται να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ποτουράλσκι συνάπτει κάποιον εξωσυζυγικό δεσμό για τον οποίο είναι ενήμερος ο σύντροφός της. Ο ίδιος ο 68χρονος επιχειρηματίας αρνείται να τοποθετηθεί πάνω στο ζήτημα της προσωπικής τους ζωής και των ισορροπιών στον γάμο τους, λέγοντας ένα απλό «Ουδέν σχόλιο» σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Πάντως στενός φίλους του ζευγαριού αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο ότι «παραμένουν παντρεμένοι, αλλά διατηρούν έναν ελεύθερο, ανοικτό γάμο».

Πώς αισθάνεται όμως η 45χρονη Αντζελίνα Τζολί για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της και μάλιστα, με μια γυναίκα εξίσου γοητευτική με την ίδια και κατά πολύ νεότερή της; Σύμφωνα με φίλο της πρωταγωνίστριας, που μίλησε στο αμερικανικό σάιτ Hollywood Life, η διάσημη ηθοποιός ενδιαφέρεται με ποια βγαίνει ο Μπραντ Πιτ στο βαθμό που αυτό επηρεάζει τα έξι παιδιά του ζευγαριού. Πέρα από αυτό η Αντζελίνα Τζολί «δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να γνωρίζει για την ερωτική του ζωή».

Όσο για την ερωτική ζωή της ηθοποιού, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα για εκείνη αυτή την χρονική στιγμή καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα παιδιά της να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα με τους γονείς τους διαζευγμένους και να είναι ευτυχισμένα. «Η ευτυχία τους είναι η πρώτη προτεραιότητά της και πάντα θα είναι», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.


Το διάσημο ζευγάρι, που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους πριν τέσσερα χρόνια, έχει έξι παιδιά. Τον 19χρονο Μάντοξ, τον 16χρονο Παξ, την 15χρονη Ζαχάρα, την 14χρονη Σιλό και τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ, 12 ετών.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.