ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ρούχα, διαμάντια και ιδιωτικά τζετ για τα μάτια της Τζορτζίνα (συζύγου Ρονάλντο)

Την αναπαραγωγή μιας σύγχρονης εκδοχής Σταχτοπούτας λανσάρει νέο ριάλιτι «I am Georgina του Netflix».

Ρούχα, διαμάντια και ιδιωτικά τζετ για τα μάτια της Τζορτζίνα (συζύγου Ρονάλντο)

Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή. Έτσι συνέβη και με την 27χρονη σήμερα Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ που είχε την τύχη να βρεθεί στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Η Τζορτζίνα ήταν ένα απλό κορίτσι που λέτε, μία από εμάς που έπρεπε (αδιανόητο) να δουλεύει για να εξασφαλίζει τα προς το ζην. Γι’ αυτό και ήταν πωλήτρια σε κατάστημα διάσημου οίκου Μόδας. Εκείνη την Πέμπτη λοιπόν (όπως μας πληροφορεί η ίδια) κατά παράκληση συναδέλφου της έμεινε μισή ώρα παραπάνω για να εξυπηρετήσει μια πελάτισσα, στην οποία μάλλον χρωστά χρυσό άγαλμα.

Γιατί; Γιατί φεύγοντας από το κατάστημα έπεσε πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ναι, τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Τώρα ήταν το δικό του βλέμμα που έπεσε πάνω της και μπαμ, έγινε το κλικ.

Η αφήγηση γίνεται παράλληλα on camera. Πότε ακούμε την ιστορία από την χρυσή Τζορτζίνα, πότε από τον χρυσό Ρονάλντο στο νέο ριάλιτι του Netflix I am Georgina για τη ζωή της σύγχρονης Σταχτοπούτας. «Πήγα με λεωφορείο και έφυγα με Bugatti» θυμάται η φλογερή λατίνα για την πρώτη μέρα που ήρθε ο Ρονάλντο να την πάρει από την μπουτίκ για να βγούνε. Να σημειώσω ότι όλα αυτά τα έβλεπα γύρω στις 3 το πρωί, λόγω αϋπνίας. Τι να σας πω; Γέμισε το σαλόνι μ' έναν στόλο υπερπολυτελών αμαξιών σε ένα πάρκινγκ που μαζί το διαμέρισμα το δικό σας και των φίλων σας δεν αθροίζονται σε τέτοιο εμβαδόν.

Έπειτα, πήγα με το ιδιωτικό τζετ στο Παρίσι πού λέτε; Στο ατελιέ του Γκοτιέ, του Ζαν- Πολ (σ.σ: να σημειώσουμε προς τιμήν του ότι δεν ήταν εκεί), για να προβάρει ρούχα αφού τώρα έχει έγνοια μεγάλη. «Προετοιμάζομαι να πάω στις Κάννες» λέει στον φακό, όχι για να παραλάβει κάποιο βραβείο όμως για την ερμηνεία της, αλλά ως σύζυγος διάσημου ποδοσφαιριστή που της τα παρέχει όλα. Η πλάκα είναι πως όσο προβάρει ρούχα κάνει και παρατηρήσεις για το πώς θα τα ήθελε- όταν δοκιμάζει haute couture και μάλιστα μπροστά στο προσωπικό του Οίκου (μια καλή ιδέα είναι να θυμάται πως αυτά είναι έργα τέχνης, είναι δηλ σαν να λες στον Πίκασο δεν βάζεις και λίγο κόκκινο εκεί στη γωνία;).

Μαζί της έχει και μια κολλητή της φίλη επιφορτισμένη με χρέη στιλίστα, συμβούλου, ψιλοφωτογράφου και μάλλον ολίγον νταντάς (δεν κατάλαβα καλά) και κάποιου μάνατζερ από πρακτορείο μοντέλων. Βλέπουμε παράλληλα με τα μάτια μας πως πράγματι δεν έχει επαγγελματία φωτογράφο μαζί της (επειδή είναι απλό κορίτσι ακόμα, του λαού), αλλά πως μόνη της τραβάει όλα αυτά τα ινσταγκραμικά.

Βλέπουμε παράλληλα με τα μάτια μας πως πράγματι δεν έχει επαγγελματία φωτογράφο μαζί της (επειδή είναι απλό κορίτσι ακόμα, του λαού), αλλά πως μόνη της τραβάει όλα αυτά τα ινσταγκραμικά.

Και καλά ως εδώ. Τώρα είναι το καλύτερο. Στο σπίτι φτάνει μετά η διακοσμήτρια για να τη βοηθήσει να φτιάξει από την αρχή το σπίτι, αφού τα έπιπλα δεν της αρέσουν πια. Και εκεί τι λέει; Λέει κάτι σαν «δεν θέλω διαφορετικά στοιχεία, φωτιστικά, βιβλία…», γιατί ως γνωστόν τα βιβλία είναι διακοσμητικά. Επίσης ζητάει από τη διακοσμήτρια να της βρει ένα app για πλούσιους για να πουλήσουν εκεί τα έπιπλα που δεν θέλουν, όπως ένα υπερμεγέθες τραπέζι καθιστικού που δεν χωράει σε καμιά καμαρούλα μια σταλιά, θέλει την έπαυλή του και είναι κρίμα βέβαια να μην πάρει χρήματα (10.000 ευρώ νομίζω για το τραπεζάκι, θυμηθείτε είναι 3 το πρωί τώρα για μένα), γιατί τότε η Τζορτζίνα θυμάται μάλλον τα δύσκολα χρόνια και φράγκα δεν θέλει να χάσει.

Η Τζορτζίνα, πρώην φτωχοκόριτσο, νυν Πριγκίπισσα έχει ανάγκη να τα δεις όλα αυτά και εσύ και εγώ. Και αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αν έχεις περάσει τα 30 και ξέρεις ποια είναι η πραγματική ζωή, είναι όμως μεγάλο πρόβλημα για τα νέα κορίτσια και τα πρότυπα που ακόμα λανσάρονται με χρυσόσκονη και πούπουλα παροτρύνοντάς τα να ξεροσταλιάζουν στο Instagram και να πέφτουν ανάσκελα και να φωτογραφίζονται σε κάθε πιθανή πόζα μπας και τους προσέξει κανένας Ρονάλντο. Βρισκόμαστε δε στο 2022. I am Georgina, όπως λέμε Me Tarzan, You Jane.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: @georginagio

Read Next

08 Μαϊ 2024

Χίλαρι Νταφ: Γέννησε το 4ο μωρό της στο σπίτι - Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από την γέννα στο νερό

Το 4ο παιδί της έφερε στον κόσμo η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Hilary Duff.

08 Μαϊ 2024

Δίκη στο Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση να πέσουν στα "μαλακά" οι κατηγορούμενοι

Η έφεση που ασκήθηκε αφορά το σύνολο της απόφασης, πλην του ηλικιωμένου που έβαλε τη φωτιά, ο οποίος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή, γιατί νομικά δεν μπορούσε να ασκηθεί.

Περισσότερα από

News

08 Μαϊ 2024

Met Gala: Το "γυμνό φόρεμα" νίκησε και πάλι- αλλά μήπως τελικά έχει καταντήσει βαρετό;

Το λέει και ο λαός: "Το πολύ το "Κύριε Ελέησον" το βαριέται και ο παπάς".

08 Μαϊ 2024

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα - Το Ισραήλ άνοιξε το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ

Ο ισραηλινός στρατός ανέπτυξε άρματα μάχης χθες στη Ράφα, πήρε τον έλεγχο της συνοριακής διέλευσης και έκλεισε τα δυο κυριότερα σημεία εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας εξαγριώνοντας τη διεθνή κοινότητα.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: H Eλένη Φουρέιρα σε μια εκρηκτική performance

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε ο Α’ ημιτελικός της φετινής Eurovision.

08 Μαϊ 2024

Dove Cameron - Damiano David: Ναι, ήταν το ωραιότερο ζευγάρι στο Met Gala 2024

Αγνώριστος ο Damiano David, frontman των Måneskin, αλλά πολύ ερωτευμένος με την Ντοβ Κάμερον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

08 Μαϊ 2024

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εκπέμπει "silver alert"- Σπάνιο κλικ με τον αδερφό του

"Δύο αδέλφια, κοτσονάτοι οδοιπόροι και εξερευνητές χάθηκαν στα δάση του Ανατολικού Πηλίου" γράφει στην ανάρτηση του ο μουσικός!

08 Μαϊ 2024

"Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα" της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο

Από τις 9 Μαΐου στο θέατρο "Μεταξουργείο" για 15 παραστάσεις.

08 Μαϊ 2024

Θεϊκή εμφάνιση έκανε η Σάλμα Χάγιεκ στο παλάτι των Ηλυσίων στο Παρίσι

Η ηθοποιός επισκίασε με την παρουσία της, τις δύο Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας και της Κίνας.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Το BBC αποθεώνει την Μαρίνα Σάττι

Και χαρακτηρίζει το Zari "avant-garde κολάζ ήχου".

08 Μαϊ 2024

Η Έλενα Παπαρίζου αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα στην εμφάνιση του ημιτελικού της Eurovision

Εκρηκτική και εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision.