ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ρώτησαν την Καμίλα αν θα της λείψουν ο Χάρι και η Μέγκαν και η ειρωνική απάντηση της έγινε viral

Ειλικρινής, αλλά αχρείαστα σκληρή.

Ρώτησαν την Καμίλα αν θα της λείψουν ο Χάρι και η Μέγκαν και η ειρωνική απάντηση της έγινε viral

Λίγες ώρες μετά την συγκινητική ομιλία του πρίγκιπα Χάρι, που δεν θα προσφωνείται πλέον επίσημα πρίγκιπας, αλλά σκέτο Χάρι, Δούκας του Σάσεξ, στην οποία εξήγησε τους λόγους της παραίτησης του από τα βασιλικά του καθήκοντα, πρωτοσέλιδο στα αμερικανικά περιοδικά είναι ήδη η Μέγκαν Μαρκλ που ελεύθερη και ωραία όπως είναι πια εθεάθη σε πάρκο του Βανκούβερ να κουβαλάει τον μικρό Άρτσι με μάρσιπο, κρατώντας με λουράκια από το χέρι τα δύο πανέμορφα σκυλιά της οικογένειας της.

Όσο συμβαίνουν όλα αυτά ένα άλλο, όχι ιδιαίτερα δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Καμίλα Πάρκερ, Δούκισσα της Κορνουάλης και σύζυγός του πρίγκιπα Καρόλου, βρέθηκε σε κάποιο φιλανθρωπικό event στο Λονδίνο όπου οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν θα της λείψουν ο Χάρι και η Μέγκαν, τώρα που παρατήθηκαν από την βασιλική οικογένεια.

Η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου υπήρξε εξαιρετικά λιτή στην απάντηση της, αλλά η μία και μοναδική πρόταση που είπε καθώς και η ειρωνία στην φωνή της τα λένε όλα. «Χμμμμ, βέβαια,» είπε με πικρόχολο τόνο και πλήρη αδιαφορία η Καμίλα, λίγο μετά από μία παύση που φανέρωνε τον θυμό της για τα πρόσφατα γεγονότα.

Μάλλον, έχει ξεχάσει πια τον πόλεμο που δέχθηκε και η ίδια από τα βρετανικά Μέσα μερικές δεκαετίες νωρίτερα, όπως και το πώς φορτώθηκε πάνω της μέρος από το φταίξιμο για τον άδικο χαμό της Νταϊάνα. Και φυσικά το πόσο πολύ την έχει αντιπαθήσει η κοινή γνώμη στην Αγγλία. Γενικά σε αυτή τη ζωή καλό είναι να είσαι ειλικρινής, όπως επίσης το να μην ξεχνάς ποτέ από που ξεκίνησες.

Δες την δήλωση την Καμίλα.

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.