ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ralph Macchio: Ο πρωταγωνιστής του «Karate Kid» έχει ελληνικές ρίζες και έγινε 54 ετών

Ποιος δεν θυμάται τον Danny LaRusso των '80s; Ο ηθοποιός, στα 54 του, παραμένει γοητευτικός, ετοιμάζεται να παίξει στο θέατρο και φανερώνει τις ελληνικές ρίζες του.

Ralph Macchio: Ο πρωταγωνιστής του «Karate Kid» έχει ελληνικές ρίζες και έγινε 54 ετών

Ήταν το 1984, όταν ο Ralph Macchio με το παιδικό πρόσωπο και σε ηλικία μόλις 22 χρονών, έπαιξε τον Danny LaRusso στην ταινία «The Karate Kid», έναν ρόλο που τον έκανε όχι μόνο κινηματογραφικό σταρ, αλλά και ήρωα στα μάτια χιλιάδων νέων της δεκαετίας του '80 και καρδιοκατακτητή των κοριτσιών. Σήμερα, 54 ετών πλέον, ετοιμάζεται να ανέβει στη θεατρική σκηνή, ενώ, δείχνοντας πολύ νεότερος από την ηλικία του, το γυναικείο φύλο εξακολουθεί να τον θεωρεί άκρως γοητευτικό.

Το έργο στο οποίο θα συμμετάσχει λέγεται «Α Room of My Own», γράφτηκε από τον Charles Messina, αποτελεί εν μέρει αυτοβιογραφία του και αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που προσπαθεί να καταλάβει πώς το παρελθόν του επηρεάζει το παρόν. Ο Macchio, λοιπόν, θα παίξει τον Carl Morelli, έναν συγγραφέα ο οποίος αφηγείται την πορεία της ζωής του από τότε που μεγάλωσε σε μια ιταλοαμερικανική οικογένεια στο Γκρίνουιτς έως σήμερα. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου. Όπως η ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε σε συνέντευξη, λόγω της καταγωγής του, η δική του ιστορία έχει πολλά κοινά με του ήρωα.

Ralph Macchio: Ο πρωταγωνιστής του «Karate Kid» έχει ελληνικές ρίζες και έγινε 54 ετών

Η οικογένεια του Macchio είχε ρίζες από την Ιταλία και την Ελλάδα. Παράλληλα, όπως ο ίδιος ανέφερε, σε αρκετά σημεία διέφερε από εκείνη που παρουσιάζεται στο έργο. «Αυτοί οι ήρωες είναι και αρκετά φασαριόζοι και ισχυρογνώμονες. Δεν μπορούσαν καθόλου να φιλτράρουν καταστάσεις. Η δική μου οικογένεια δεν ήταν έτσι».

Ο ηθοποιός με τη σύζυγό του, Phyllis, έχουν μια 23χρονη κόρη, ηθοποιός και εκείνη, και έναν 20χρονο γιο που είναι ακόμα φοιτητής. «Τα προηγούμενα χρόνια, ήμουν ακόμα με το ένα πόδι στο Χόλιγουντ, αλλά και η γυναίκα και τα παιδιά μου ήταν πολύ σημαντικά για μένα», εξήγησε ο ίδιος. Ο τωρινός θεατρικός ρόλος του θυμίζει την παιδική ηλικία που δεν έχει πια, όπως σχολιάζει.

Ο Macchio ρωτήθηκε πρόσφατα και για τη νεανική εμφάνισή του. «Ούτως ή άλλως, στο μυαλό των περισσότερων έχει μείνει η εικόνα μου από τότε που έπαιζα στο "Karate Kid". Για αυτούς, είμαι ακόμα ο LaRusso. Κι εγώ, πάντως, όταν σκέφτομαι εκείνα τα χρόνια, συγκινούμαι πολύ».

Τον ενοχλεί, λοιπόν, που αρκετοί στο δρόμο τον αποκαλούν ακόμα «Karate Kid»; Η απάντησή του δεν δείχνει κάτι τέτοιο. «Όταν έχεις κάτι καλό πίσω σου, γιατί να το θεωρήσεις απλώς “μακρινό παρελθόν”;»

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάλη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.