ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πρώην κουνελάκι του Playboy και συγκάτοικος της Μελάνια αποκαλύπτει τα πάντα για την Πρώτη Κυρία

Η Victoria Silvstedt, πρώην φίλη και συγκάτοικος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ μίλησε.

Πρώην κουνελάκι του Playboy και συγκάτοικος της Μελάνια αποκαλύπτει τα πάντα για την Πρώτη Κυρία

Η Inside Edition δημοσίευσε μια συνέντευξη με μια γυναίκα που γνώρισε από πρώτο χέρι τη σύζυγο του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τη Μελάνια. Η Σουηδή Victoria Silvstedt μοντέλο και μετέπειτα καταξιωμένη playmate, έζησε με τη Μελάνια για κάποια χρόνια, τη δεκαετία του 1990. Σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξη η Silvstedt μοιράστηκε ένα μικρό διαμέρισμα με την Mελάνια στο Παρίσι όταν ήταν και οι δύο τους μοντέλα.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, η Silvstedt αποκάλυψε ότι η Mελάνια ήταν "η τέλεια συγκάτοικος", σημειώνοντας ότι το διαμέρισμά τους ήταν "καθαρό, τακτοποιημένο, φιλικό". Η Silvstedt πρόσθεσε: "Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να ζητήσω μία καλύτερη συγκάτοικο, στην πραγματικότητα." Αποκάλυψε ότι αυτή και η Mελάνια συνήθιζαν να μαγειρεύουν απλά δείπνα μαζί, όπως σαλάτα τόνου για παράδειγμα. Επισήμανε ότι καμία από τις δύο δεν είχε ιδέα από μαγειρική αλλά ούτε ήξεραν να διαλέγουν με επιτυχία "φανταχτά εστιατόρια" για δείπνο. Αυτή η πολυτέλεια ήταν μακριά από τον τρόπο ζωής τους.

Προφανώς, οι δύο γυναίκες θα δούλευαν πολύ καιρό για να καταφέρουν να πάνε έστω μία φορά σε κάποιο τέτοιο εστιατόριο.

«Ανεβαίναμε τρέχοντας τις σκάλες πάνω-κάτω στην πολυκατοικία, το διαμέρισμα βρισκόταν στον έκτο όροφο και δεν υπήρχε ασανσέρ» εξηγεί η Silvstedt. «Ευτυχώς για εμάς το τρέξιμο αυτό στις σκάλες είχε τα προνόμια του. Ως μοντέλα έπρεπε να συνεχίσουμε να είμαστε ενεργές και σε καλή φόρμα».

Πρώην κουνελάκι του Playboy και συγκάτοικος της Μελάνια αποκαλύπτει τα πάντα για την Πρώτη Κυρία
Η Silvstedt παραδέχτηκε ότι όντως ήταν παράξενο που είδαμε τη Mελάνια σε μια τέτοια θέση εξουσίας. Περιγράφοντας το γεγονός ως «κάποιο είδος σουρεαλισμού», η Silvstedt είπε: «Αυτή είναι η Αμερική. Όλα είναι δυνατά στην Αμερική, σωστά;».

Αυτό που είναι πραγματικά πιο ενδιαφέρον είναι η αποκάλυψη ενός μυστικού της τρίτης συζύγου του Ντόναλντ, κάτι που κανείς δε γνώριζε. Η Μελάνια είχε έναν τεράστιο θαυμασμό για την ακαταμάχητη Ιταλίδα σταρ Σοφία Λόρεν και ήθελε με κάθε τρόπο να της μοιάσει. «Θυμάμαι μια φορά που βλέπαμε μία ταινία της Λόρεν, γυρίζει η Μελάνια και μου λέει" μια μέρα θα ήθελα απλώς να είμαι σαν τη Σοφία Λόρεν"» δήλωσε η Silvstedt και συνέχισε: «Προφανώς αυτό ήταν το αδιαφιλονίκητο πρότυπό της».

Η πρώην playmate δήλωσε ότι πιστεύει πως η Mελάνια κάνει «μια σπουδαία δουλειά ως Πρώτη Κυρία, ότι τα πάει περίφημα και ότι η ικανότητητά να βάζει τάξη την βοηθάει πολύ». Ωστόσο, η Silvstedt παραδέχτηκε ότι όντως ήταν παράξενο που είδαμε τη Mελάνια σε μια τέτοια θέση εξουσίας. Περιγράφοντας το γεγονός ως «κάποιο είδος σουρεαλισμού», η Silvstedt είπε: «Αυτή είναι η Αμερική. Όλα είναι δυνατά στην Αμερική, σωστά;».

Η Silvstedt είχε ξαναμιλήσει δημόσια για τη φιλία της με τη Mελάνια τον Μάιο του 2016, πριν ο Τραμπ εκλεγεί ως πρόεδρος. Στο περιοδικό People, η Silvstedt επαίνεσε την πρώην συγκάτοικό της, λέγοντας: «Η Αμερική δεν είναι μόνο η Αμερική, είναι και όλοι οι ξένοι που ζουν σε αυτή. Αυτό κάνει την Αμερική μεγάλη και η γυναίκα αυτή αντιπροσωπεύει αυτή την Αμερική». Ίσως, τελικά αυτά τα κολακευτικά λόγια της Silvstedt να της χαρίσουν μια πρόσκληση στον Λευκό Οίκο. Οτιδήποτε είναι δυνατό στην Αμερική, άλλωστε.

Δείτε ένα αναλυτικό βίντεο:

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.