ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Πρέπει είτε να έχεις σφάξει την μάνα σου, είτε να έχεις περάσει καρκίνο»

Η Κατερίνα Λέχου και ο Αντίνοος Αλμπάνης συζητούν για όλα τους ενοχλούν στον τρόπο που γίνονται οι συνεντεύξεις στην Ελλάδα, σήμερα.

«Πρέπει είτε να έχεις σφάξει την μάνα σου, είτε να έχεις περάσει καρκίνο»

Όταν η θεατρική σκηνή μεταφέρεται στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, τότε οι ηθοποιοί και συνεργάτες Κατερίνα Λέχου και Αντίνοος Αλμπάνης δίνουν «ρεσιτάλ» συζήτησης.

Η Κατερίνα Λέχου μιλά για την πλούσια καριέρα της, τις επιλογές που τη δικαίωσαν αλλά και εκείνες που μετανιώνει, το γάμο της και τη στάση ζωής της -που σε πολλούς φαντάζει αντισυμβατική- αλλά στην ίδια έχει χαρίσει την απόλυτη ισορροπία.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μοιράζεται τις αναμνήσεις του από την καλλιτεχνική του πορεία, τις απόψεις του για την προσωπική ευτυχία αλλά και την οπτική του για τη ζωή, ιδίως έπειτα από μία σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

Επίσης, πώς χαρακτηρίζουν τη φετινή τους θεατρική συνεργασία πάνω και πίσω από τη σκηνή; Τι θα ήθελαν να αλλάξουν στον τρόπο που γίνονται οι συνεντεύξεις στην Ελλάδα;

«Καλώς ή κακώς έχουμε συνηθίσει να έχουμε απέναντί μας έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι δημοσιογράφος, μιας άλλης δουλειάς τελοσπάντων, και είναι άλλη η ατμόσφαιρα. Ξέρουμε εξαρχής ότι αυτά τα οποία λέμε είτε δεν θα ακουστούν, είτε θα κοπούν σε ένα μοντάζ, γιατί τους ενδιαφέρει κάτι άλλο από αυτό το οποίο σου λένε. Ξεκινά μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που όμως το ζητούμενο είναι κάτι άλλο. Θα σε ρωτήσουν για την Eurovision, αν σε πειράζει που ο νικητής ενός talent show κάνει θέατρο… Αυτό δεν είναι περίεργο; Οι εκπομπές έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να κάνουν νούμερα που για να σε καλέσουν θα πρέπει είτε να έχεις σφάξει την μάνα σου την προηγούμενη μέρα, είτε να έχεις περάσει καρκίνο προχτές. Τώρα πρέπει να μιλήσεις για τη ζωή σου, πρέπει να μιλήσεις για τον γάμο σου, πρέπει να μιλάς για το αν έχει προβλήματα στον γάμο σου, πώς διατηρείσαι τόσο νέα, τι κρέμες βάζεις» είπε ο Αντίνοος.

Η Κατερίνα Λέχου είπε για την δική της εμπειρία: «Εμένα μου έκαναν επί χρόνια την ερώτηση γιατί δεν κάνω παιδί. Είναι πολύ προσωπικό. Άκομψη ερώτηση. Μπορεί να μη θέλω και να απολογούμαι για το ότι μπορεί να μη θέλω να κάνω παιδιά».

Για τη δημοσιοποίηση του προβλήματος με την υγεία του, ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε: «Η δική μου ανάγκη ήταν να επικοινωνήσω το όποιο πρόβλημα είχα, αφενός για να νιώθω εγώ καλύτερα με τον εαυτό μου, να μην χρειάζεται να απολογούμαι για διάφορα πράγματα. Την περίοδο που δεν είχα μαλλιά, έπρεπε να απολογούμαι. Έπρεπε να βάλω ένα όριο στη σχέση με το σχόλιο. Με βοήθησε πάρα πολύ γιατί κόπηκαν μαχαίρι τα σχόλια».

Δείτε την υπέροχη κουβέντα των δυο τους:

Πηγή: ert.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!