ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ποτέ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς». Η σπαρακτική ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη μονοξιά

Η διάσημη τραγουδίστρια δίνει χρόνια μάχη με την κατάθλιψη, τον εθισμό στο αλκοόλ και τις διατροφικές διαταραχές.

«Ποτέ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς». Η σπαρακτική ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη μονοξιά

Η άνοδος της στον χώρο της σόουμπιζ ραγδαία, έντονη, γεμάτη από δόξα και αρκετά εκατομμύρια δολάρια. Όταν το ξανθό, 18χρονο κορίτσι, που άκουγε στο όνομα Μπρίτνεϊ Σπιαρς, τραγουδήσε, μέσα σε μία σέξι, σχολική στολή, «Hit me baby one more time», μάλλον κανείς δεν μπορούσε εύκολα να φανταστεί πως μερικά χρόνια αργότερα ολόκληρη η ύπαρξη της θα κατέρρεε κάτω από την υπερβολική πίεση της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα της διεθνούς ποπ έδινε ήδη την δική της μάχη με τα ψυχολογικά προβλήματα, τον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά και τις διατροφικές διαταραχές.

Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και η Σπίαρς έχει δει τον εαυτό της να περνάει από πολλά στάδια. Έχει μπει σε κέντρα αποτοξίνωσης, έχει γίνει θέμα στα διεθνή ταμπλόιτς, έχει ανασυνταχθεί, έχει βρει τον εαυτό της, έχει περάσει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της, έχει κυλήσει ξανά, έχει σηκωθεί και πάλι.

Αυτή τη στιγμή η τραγουδίστρια δηλώνει πολύ καλά μέσα της, αφού, όπως λέει, έχει βρει τον τρόπο να κάνει μόνο όσο την κάνουν ευτυχισμένη. Παρόλα αυτα, υποστηρίζει ότι έχει πάρα πολύ λίγους φίλους αφού στο Χόλιγουντ δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις ποιον μπορείς να εμπιστευτείς.

Πρόσφατα με μία ανάρτηση της η Σπίαρς μίλησε ανοικτά για τη μοναξιά που βιώνει καθημερινά στη ζωή της.

«Η ζωή στο Λος Άντζελες είναι ένα τέτοιο ταξίδι! Μπορεί να είσαι μόνος κατά περιόδους. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς γιατί κάποιοι μπορεί να είναι ψεύτικοι. Έχω έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων και απλά κάνω ό,τι με κάνει ευτυχισμένη!». Επίσης είπε ότι έχει συγκλονιστεί από το τρολάρισμα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ραγίζει η καρδιά μου μερικές φορές από τα σχόλια στις αναρτήσεις μου… οπότε επιλέγω να μην τα βλέπω. Αφήστε τους έξυπνους haters να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… να μισούν». Κάτω από αυτήν την ανάρτηση η ποπ σταρ δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια συμπαράστασης από τους θαυμαστές της. Ένας από αυτούς έγραψε «δεν θέλω να τα διαβάζεις αυτά, έχεις μοιράσει αγάπη και ευτυχία, θα πρέπει να παίρνεις το ίδιο. Σε αγαπάμε Μπριτ, μείνε δυνατή και υπομονετική».

Δες την ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς στο Instagram

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.