ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πόσο καρντασιανισμό μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος δηλαδή; Με αφορμή τη φωτογράφιση της Κορινθίου

Κάποτε η ωραιότητα ήταν λυτή και εξεζητημένη. Αγκάλιαζε το γκλάμουρ σαν γαλλική ταινία. Σήμερα η σάρκα περισσεύει αλλά η ηδονή έχει πάει περίπατο.

Πόσο καρντασιανισμό μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος δηλαδή; Με αφορμή τη φωτογράφιση της Κορινθίου

«Τάπερ» σχολιάζει μονολεκτικά ένας από τους άντρες, στο γραφείο, του οποίου το όνομα θα κρατήσω κρυφό, για την ώρα. «Ξεκάθαρα τάπερ» συμφωνεί ο διπλανός του, στη θέα της ημίγυμνης φωτογράφισης της Μαρίας Κορινθίου για το Down Town. Χωρίς να είμαι σίγουρη για την απόλυτη ερμηνεία της λέξης τάπερ, η οποία, στην περίπτωση αυτή, χρησιμοποιείται ως μια υπέροχη μεταφορά, κουνάω συγκαταβατικά το κεφάλι. Τι στο καλό; Τόσα λεξικά της νύχτας έχω γράψει, εδώ για παράδειγμα ξέρω τι σημαίνει η λέξη «σταλόνε» στα μπουζούκια, δε θα ερμηνεύσω το «τάπερ»;

Τάπερ για μένα, κυρίες μου, δεν είναι η παροχή πλαστικού ή άλλου υλικού στα αγαπημένα σημεία του γυναικείου σώματος -κάτι που ενδεχομένως εννοούσαν οι εκλεκτοί συνάδελφοι. Είναι η προκάτ συμπεριφορά, η επαναλαμβανόμενη, το φέρσιμο που έχει πάθει κράμπα, έχοντας νεκρώσει το κεντρικό του σύστημα, καθιστώντας το αδύνατο αντιδράσεως απέναντι στα καλέσματα των καιρών. Η Μαρία Κορινθίου, ομολογουμένως όμορφη και ηλιογέννητη, επαναλαμβάνει copy-paste μια μανιέρα ως στάνταρ αντανακλαστικό απέναντι στην ίδια της την διασημότητα.

Για να αποδείξει ότι υπάρχει μιμείται κάποιον άλλον. Εν προκειμένω μιμείται την Καρντάσιαν. Η Κιμ έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο ριάλιτι και μάλιστα το αμερικανικό, που χωράει μόνο «think big συσχετισμούς», έβγαλε στη φόρα τον «think big γυμνό ποπό της» κάνοντας τη λέξη «ακομπλεξάριστη» να μοιάζει με παραπαίδι της τόλμης. Μπράβο της και ζήτω της και γιούπι-για-για-γιούπι-γιούπι-για.

Η Μαρία κάνει το ίδιο με διαφορά φάσης, μήνες μετά, καταφέροντας να μονοπωλήσει τα ενδιαφέροντα των φίλιων μίντια. Η είδηση της ημέρας μοιάζει, όμως, τόσο χθεσινή. Ένας ποπός ακόμα και μάλιστα γνωστός στην όψη. Το raison d'être άφαντο. Το επιθυμητό σκανδαλώδες κοιμισμένο. Το χρήσιμο, σύμφωνα με το Σωκράτη, απών. Αυτό που έκανε η Κορινθίου θα της φανεί, τελικά, χρήσιμο; Μόνο εάν υποθέσουμε ότι η 24ωρη φήμη μιας είδησης αρκεί για να πλεχτεί το σταριλίκι της. Παλιότερα, πάντως, προ σόσιαλ μίντια, η Σοφία Λόρεν, για παράδειγμα, έδινε και μερικές κοπιαστικές ερμηνείες παραπάνω για να μείνει στην ιστορία.

H Μαρία Κορινθίου χωρίς ρετούς, όπως ανέβασε τη φωτό της στο Instagram:

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!