ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πορτοκαλί σαλόνι, πάρα πολλά διακοσμητικά και βιβλία παντού: Δείτε πού ζει η πριγκίπισσα Άννα

Πώς μοιάζει μια πριγκιπική κατοικία; Δείτε τον χώρο όπου ζει η κουλ πριγκίπισσα Άννα, η μοναδική κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πορτοκαλί σαλόνι, πάρα πολλά διακοσμητικά και βιβλία παντού: Δείτε πού ζει η πριγκίπισσα Άννα

Η πανδημία του κορονοϊού, αποτέλεσε την ευκαιρία να δούμε πού ζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, και αυτή τη φορά δεν μιλάμε για τη βασίλισσα Ελισάβετ ή την οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, αλλά το σπίτι της πριγκίπισσας Άννας.

Η princess royal όπως είναι ο τίτλος της στη βασιλική οικογένεια έχει ζήσει περισσότερο μέρος της ζωής της εκτός δημοσιότητας, καθώς δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης τα οποία πάντα της έδειχναν μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Ακόμα και όταν "τόλμησε" να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Κάτι ανήκουστο για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο instagram, The royal family, δημοσίευσε μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Άννα και του συζύγου της, αντιναυάρχου Sir Timothy Laurence, ενώ εκείνοι βρίσκονται στο σαλόνι του και παρακολουθούν έναν αγώνα ράγκμπι από τον πορτοκαλί καναπέ τους.

Έγραψαν στη λεζάντα:

"Ως προστάτιδα της ομάδας ράγκμπι της Σκωτίας, η πριγκίπισσα συχνά υποστηρίζει την ομάδα από τις κερκίδες. Η Αυτού Υψηλότης Πριγκίπισσα και ο Αντιναύαρχος Sir Tim υποστήριξαν σήμερα τη Σκωτία από το σπίτι τους, καθώς αγωνιζόταν στην Αγγλία για το Κύπελλο της Καλκούτας, 150 χρόνια από τον πρώτο τους αγώνα - Καλό παιχνίδι, Σκωτία!".

Το σαλόνι της πριγκίπισσας Άννας έχει κλασικό στιλ, με ξύλινα έπιπλα και πολλά αντικείμενα και βιβλία. Και οι καναπέδες τους είναι πορτοκαλί με διάφορα σχέδια.

Πορτοκαλί σαλόνι, πάρα πολλά διακοσμητικά και βιβλία παντού: Δείτε πού ζει η πριγκίπισσα Άννα

Στην εποχή της, η Αννα υπήρξε το fashion icon της βρετανικής οικογένειας, πολύ πριν τη Μέγκαν και την Κέιτ.

Πορτοκαλί σαλόνι, πάρα πολλά διακοσμητικά και βιβλία παντού: Δείτε πού ζει η πριγκίπισσα Άννα - εικόνα 2

Γεννημένη στις 15 Αυγούστου του 1950, το πρώτο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ αφιέρωσε τη ζωή της στις βασιλικές της υποχρεώσεις και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες φιλανθρωπίες και επίσημες εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το παλάτι έχει πραγματοποιήσει 480 επίσημες επισκέψεις στο εξωτερικό.

princess_anna

Αν και οι φήμες την θέλουν να είναι αρκετά ατίθαση και ανεξάρτητη, η εμφάνισή της προς τα έξω ήταν και είναι πάντοτε μετρημένη, με σεβασμό στη μητέρα της και τον χώρο στον οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν στην πρώτη γραμμή η εβδομηντάχρονη πριγκίπισσα Άννα, έχει ζήσει τη ζωή της όπως ήθελε, συνδυάζοντας τις πριγκιπικές υποχρεώσεις με την αληθινή ζωή. Κι όμως, κατάφερε να μην προκαλέσει ποτέ τα αδηφάγα βρετανικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, το 1992 πήρε διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο και πατέρα των παιδιών της Μαρκ Φίλιπς, και αμέσως μετά παντρεύτηκε τον Τίμοθι Λόρενς.

Με την τέλεση του δεύτερου γάμου της, η Άννα έγινε το πρώτο διαζευγμένο μέλος βασιλικής οικογένειας που ξαναπαντρεύεται από την εποχή της Βικτορίας της Δούκισσας της Έσσης και του Ρήνου, εγγονή της βασίλισσας Βικτορίας.

princess_anna

Tα πορτρέτα της πριγκίπισσας

Με αφορμή τα 70ά γενέθλια της πριγκίπισσας Αννας τον περασμένο Αύγουστο, το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα πορτρέτα της που τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτό το έτος.

princess_anna

Λίγες μέρες νωρίτερα, είχε μοιραστεί μια σειρά από φωτογραφίες της κατά τη διάρκεια όλων των ετών που έχει εργαστεί για τη βασιλική οικογένεια.

New photographs have been released to celebrate the 70th birthday of Her Royal Highness The Princess Royal today! ‪The...

Δημοσιεύτηκε από The Royal Family στις Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

In the lead up to The Princess Royal’s 70th birthday on Saturday, we’re looking back at each decade of HRH’s life. From...

Δημοσιεύτηκε από The Royal Family στις Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Η Άννα είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, καθώς είναι προστάτης σε περίπου 200 οργανισμούς. Είναι επίσης γνωστή για το ταλέντο της στην ιππασία, στην οποία έχει κερδίσει δύο ασημένια μετάλια (1975) και ένα χρυσό (1971), ενώ ήταν το πρώτο μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακόμα, ο αδελφός της πρίγκιπας Κάρολος αλλά και η οικογένεια του Γουίλιαμ και της Κέιτ, ευχήθηκαν μέσω των social media στην πριγκίπισσα Άννα, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών της.

Πηγή: thetoc.gr

Φωτό: EPA

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

30 Απρ 2024
30 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Το outfit που είδαμε στην πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024

Ποιος είναι ο Bερολινέζικος οίκος μόδας που είναι γνωστός για τα avant garde ρούχα του;

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

Μπιγιονσέ: Η 70χρονη μητέρα της "δανείστηκε" την τζιν ολόσωμη φόρμα της

Η 70χρονη μητέρα της Μπιγιονσέ μοιάζει πολύ στην κόρη της.

30 Απρ 2024

30 χρόνια πριν: Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν ζευγάρι με τον Αλέκο Συσσοβίτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

30 Απρ 2024

Φίλιππος Μιχόπουλος: Γελαστός στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Το ζευγάρι εξέδωσε την ανακοίνωση του χωρισμού του, την περασμένη Παρασκευή, αμέσως αφού έκλεισαν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα.

30 Απρ 2024

13 νέα βιβλία από τις εκδόσεις Διόπτρα αμέσως μετά το Πάσχα

13 νέες προτάσεις μας περιμένουν, μεταξύ των οποίων δύο εκδόσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη.

30 Απρ 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Θύελλα αντιδράσεων για τις ποινές- χάδι που επιβλήθηκαν στους κατηγορούμενους

Εκτιτέα τα πέντε έτη, δυνατότητα μετατροπής σε χρηματική ποινή.

30 Απρ 2024

13 χρόνια μαζί: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τον γάμο τους

Η δύσκολη επέτειος και το love story ενός ζευγαριού με πολύ γερά θεμέλια.

30 Απρ 2024

Η Άννα Βίσση τραγουδά σε μίνι μάρκετ στην Σκύρο και γίνεται viral

Στη Σκύρο βρίσκεται η αγαπημένη τραγουδίστρια και βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα φανταστικό Tik Tok μέσα από το μίνι μάρκετ που μπήκε να κάνει τα ψώνια της.

30 Απρ 2024

Παράτησε το Χόλιγουντ και έγινε επιχειρηματίας: Η Εύα Μέντες στα 50 της ζει μια άλλη ζωή

Η λατίνα καλλονή έκλεψε και πάλι την παράσταση (και τα likes).

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.