ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα, το κορίτσι του Σάκη Τανιμανίδη

Η 27χρονη Χριστίνα Μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του Πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού.

Ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα, το κορίτσι του Σάκη Τανιμανίδη

Ερωτευμένος με την πανέμορφη Χριστίνα Μπόμπα από τη Λαμία είναι ο «Mr World Party» Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής και η νεαρή γκουρού του μάρκετινγκ ποζάρουν στο φακό και ανεβάζουν τις εικόνες στα social media, παίρνοντας χιλιάδες Like.

Ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα, το κορίτσι του Σάκη Τανιμανίδη

Ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα;

(Από τη συνέντευξή της στο WomanTOC)

Όταν την αντικρίσεις για πρώτη φορά, διαπιστώνεις ότι είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα. Όταν, όμως, ρίξεις μια ματιά και στο βιογραφικό της, καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Η 27χρονη Χριστίνα Μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του Πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε εθελοντικές δράσεις. Και αποτελεί απόδειξη ότι οι νεότερες γενιές διαθέτουν έναν μοναδικό συνδυασμό εμφάνισης, ευφυίας, καλλιέργειας, δυναμισμού και ευαισθησίας.

Βρήκαμε, λοιπόν, την ευκαιρία να την γνωρίσουμε καλύτερα:

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Σπούδασες στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου, συνέχισες για δύο χρόνια στην έρευνα και έγινες υποψήφια διδάκτορας. Πώς επέλεξες το αντικείμενο των σπουδών σου;

Πήρα μια πολύ σωστή απόφαση για ... όλους τους λάθος λόγους. Είχα φυσική κλίση στις θετικές επιστήμες και ήμουν άριστη μαθήτρια, οπότε η προτροπή όλων ήταν να στοχεύσω στην πιο υψηλόβαθμη σχόλη του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που είναι από τα ιδρύματα με το μεγαλύτερο κύρος στην Ελλάδα. Χωρίς, λοιπόν, να έχω ποτέ εξετάσει αν πραγματικά ήθελα να γίνω μηχανικός και χωρίς τα σωστά προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού στο σχολείο, σπούδασα ένα πολύ αξιόλογο επάγγελμα που, όμως, δεν μου ταίριαζε όσο ήθελα. Το Πολυτεχνείο, βέβαια, είναι μια σχολή που σε βοηθά να γίνεις μελλοντικά ένας πολύ καλός επαγγελματίας, εφόσον σου αναπτύσσει την ικανότητα της επίλυσης δύσκολων προβλημάτων σε πολύ λίγο χρόνο. Προσθέτοντας και το κύρος που σου προσδίδει το γεγονός ότι είσαι απόφοιτός του, μπορώ να πω ότι οι σπουδές εκεί αποτέλεσαν μια πολύ δυνατή επένδυση για το μέλλον μου. Η έρευνα και το διδακτορικό αφορούσαν τις εφαρμογές υπολογιστών σε διάφορους τομείς, κάτι που μου ταίριαζε μεν, αλλά ήταν σε ερευνητικό επίπεδο και δεν συγκρινόταν με τη φυσική τάση που είχα για τις πιο επιχειρηματικές, εμπορικές και marketing δραστηριότητες. Ευτυχώς, αντιμετωπίζω τη ζωή σαν «test&learn» εμπειρία και δεν φοβάμαι να αλλάζω την πορεία μου όταν κρίνω πως κάτι δεν μου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργώ με τον τρόπο που μου αρέσει. Έτσι, αποφάσισα να αλλάξω την κατεύθυνση της καριέρας μου.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη και δείτε τις φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα, εδώ

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.