ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποια είναι η Καμίλ Ρόου, το εκθαμβωτικό σούπερ μόντελ που λατρεύει ο Τεό Νιάρχος;

Ο ποπ σταρ Harry Styles έχει γράψει ακόμα και τραγούδι για εκείνη, μη μπορώντας να ξεπεράσει τον χωρισμό τους.

Ποια είναι η Καμίλ Ρόου, το εκθαμβωτικό σούπερ μόντελ που λατρεύει ο Τεό Νιάρχος;

Ο μικρότερος αδελφός του Σταύρου και της Ευγενίας Νίαρχου, ο Τεό Νιάρχος, για τους οικείους του ο «Θοδωράκης» της βαθύπλουτης, ελληνικής οικογένειας, έχει καινούργιο κορίτσι και, μάλιστα, δείχνει τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Μάλιστα ο Τεό πήρε την αγαπημένη του και την έφερε στην Ελλάδα για να περάσουν μαζί το καλοκαίρι στο ιδιόκτητο νησί της οικογένειας, την πανέμορφη Σπετσοπούλα. Εκεί, το ζευγάρι περνάει τρυφερές στιγμές πότε κάνοντας βόλτα με το σκάφος του νεαρού κληρονόμου και πότε κάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού.

Ποια είναι, όμως, η Καμίλ Ρόου, το εκθαμβωτικό μοντέλο που έχει λατρέψει ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στον κόσμο;

Η Καμίλ γέννηθηκε το 1986 στο Παρίσι. Η μητέρα της ήταν χορεύτρια και ο πατέρας της επιχειρηματίας. Η σχέση της με το μόντελινγκ ξεκίνησε τυχαία όταν σε ηλικία 16 ετών την είδε ο ατζέντης μοντέλων Ολιβιέ Λαφροντιέρ σε ένα μικρό καφέ της πολυσύχναστης συνοικίας Μαρέ στο κέντρο του Παρισιού. Έτσι μία μεγάλη καριέρα ξεκίνησε με την Καμίλ να ποζάρει στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας στον κόσμο και να περπατά, πάρα το μέτριο ανάστημα της, σε μεγάλες πασαρέλες, ανάμεσα τους αυτή της Victoria's Secret. Άλλωστε και η ίδια έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι είναι μικροκαμωμένη για μοντέλο και ότι δεν διαθέτει τις άψογες αναλογίες ενός αληθινού σούπερ μόντελ. «Είμαι διαφορετική, έχω baby face και ύψος μόλις 1,70 μ. Εχω μεγάλο στήθος. Αλλά οι φωτογράφοι και οι διαφημιστές με επιλέγουν».

Πλέον η Καμίλ ασχολείται με τον κινηματογράφο έχοντας κερδίσει αρκετούς ρόλους σε μεγάλες παραγωγές. Το 2010 έπαιξε έναν βοηθητικό ρόλο στο φιλμ του Ρομέν Γαβρά «Θα έρθει η μέρα και για μας», κλέβοντας τις εντυπώσεις σε μία άκρως πιπεράτη, ερωτική σκηνή.

Η γνωριμία της Καμίλ με τον Τεό Νιάρχος έχει γίνει πριν από αρκετά χρόνια, ωστόσο, οι σχέσεις τους ήταν μόνο φιλικές. Λίγο καιρό όμως μετά τον χωρισμό της Καμίλ με τον ποπ σταρ Χάρι Στάιλς (πρώην μέλος τoυ υπερδιάσημου boy band «Οne Direction») οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά. Φήμες θέλουν τον Στάιλς συντετριμμένο από τη νέα σχέση της πρώην αγαπημένης του, αφού λέγεται ότι ζηλεύει τρομερά τον νεαρό Νιάρχο. Σε μία τελευταία προσπάθεια να κερδίσει πίσω την Ρόου ο Στάιλς έγραψε για εκείνη το τραγούδι «Cherry». Στους στίχους της ζητάει να μην αποκαλεί τον Τεό «μωρό μου» γιατί έτσι αποκαλούσε εκείνον. Στο τέλος την ρωτάει αν ο Νιάρχος «την πηγαίνε βόλτες στην γκαλερί των γιονιών του». Το κορίτσι μπορεί τελικά να μην το κέρδισε πίσω, κέρδισε πάντως την συγκατάθεση της να χρησιμοποιήσει στο φινάλε του τραγουδιού ένα παλιό μήνυμα που του είχε αφήσει στον τηλεφωνητή. Έτσι ακούμε τη φωνή της να ψιθυρίζει τρυφερά λόγια στα γαλλικά.

Με εκθαμβωτικό πρόσωπο που μοιάζει να έχει βγει από περιοδικό μόδας των 70's, η Καμίλ έχει την απίστευτη γοητεία μίας ντίβας του παλιού, γαλλικού σινεμά συνδυασμένη με τον ερωτισμό ενός αληθινού sex symbol.

To τραγούδι «Cherry» που έχει γράψει ο Harry Styles για την Καμίλ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

Read Next

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Περισσότερα από

News

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

05 Μαϊ 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι την συμβούλευσε η Γκρέις Κέλι όταν την είδε δακρυσμένη στην τουαλέτα

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μόλις 19 ετών, όταν συνάντησε σε επίσημη εκδήλωση την Πριγκίπισσα του Μονακό. Η Γκρέις Κέλι της είπε τότε μια κουβέντα που σήμερα θα θεωρούσαμε προφητεία.

04 Μαϊ 2024

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την αξέχαστη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

04 Μαϊ 2024

Επιτάφιος: Η μοναδική στιγμή που ο Εύζωνας σκύβει το κεφάλι

Η ξεχωριστή στιγμή που ο Εύζωνας, σύμβολο παλικαριάς, λεβεντιάς και πειθαρχίας, θα σκύψει το κεφάλι