ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποια είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η εντυπωσιακή «μέντορας» των παικτριών του GNTM

Ήταν παντρεμένη για έξι χρόνια με τον hairstylist των διάσημων, Πάνο Καλλίτση, όμως πριν από περίπου 1.5 χρόνο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ποια είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η εντυπωσιακή «μέντορας» των παικτριών του GNTM

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την Έλενα Χριστοπούλου: Μία ξεχωριστή κυρία της ελληνικής μόδας, η Έλενα Χριστοπούλου, διετέλεσε επί πολλά χρόνια μία από τις κορυφαίες bookers της χώρας μας, εκπροσωπώντας ονόματα όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλές ακόμα. Όπως λέει η ίδια, βλέπει όλα τα μοντέλα σαν παιδιά της και δεν ξεχωρίζει κανένα.

Παράλληλα, είναι μία γυναίκα με το δικό της ξεχωριστό στυλ και τη δική της έντονη προσωπική άποψη.

Είναι δημιουργός της συλλογής Eclectic Soiree και ρούχα της έχουν φορέσει ορισμένες από τις διασημότερες ελληνίδες, όπως η Κατερίνα Καραβάτου, η Δούκισσα Νομικού, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρία Μπεκατώρου και άλλες.

Η ίδια τονίζει ότι λατρεύει τα vintage κομμάτια, τα οποία αποτελούν έμπνευση για τις δημιουργίες της. Της αρέσει να πειραματίζεται με τη δουλειά της και πιστεύει ότι η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από τις δυσκολίες, ακόμα και τα λάθη. «Πιστεύω ότι η ζωή χωρίς χιούμορ και αυτοσαρκασμό δεν πάει μπροστά. Δεν μπορώ τους δειλούς κι εκείνους που έχουν θράσος χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις θάρρος, δεν πας πουθενά», έχει δηλώσει παλαιότερα και φροντίζει πάντοτε να τηρεί αυτούς τους κανόνες.

Τέσσερις κριτές και ένας «μέντορας». Είναι εκείνοι, που έχουν τον τελικό λόγο. Οι άνθρωποι που επιλέγουν, «προπονούν» και αξιολογούν την εξέλιξη των κοριτσιών, μέχρι το τέλος και μέχρι τον απόλυτο στόχο: την κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

Ποια είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η εντυπωσιακή «μέντορας» των παικτριών του GNTM
Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν παντρεμένη για έξι χρόνια με τον hairstylist των διάσημων, Πάνο Καλλίτση, όμως πριν από περίπου 1.5 χρόνο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν παντρεμένη για έξι χρόνια με τον hairstylist των διάσημων, Πάνο Καλλίτση, όμως πριν από περίπου 1.5 χρόνο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όσο για την προσωπική της ζωή σήμερα; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, σήμερα έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, μια νέα σχέση. Η Έλενα Χριστοπούλου, όπως διαβάζουμε, έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο γοητευτικού επιχειρηματία.

Οι συχνές έξοδοι τους σε εστιατόρια και μπαρ του Κολωνακίου μαρτυρούν πως εδώ και περίπου έναν χρόνο οι δυο τους ζουν ένα όμορφο ειδύλλιο, παρότι είναι πολύ διακριτικοί και κρατούν χαμηλούς τόνους.

Πηγή: peoplegreece.com / fthis.gr (Οι φωτογραφίες είναι από το ίνσταγκαμ της ίδιας)

Read Next

30 Απρ 2024

13 χρόνια μαζί: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία από τον γάμο τους

Η δύσκολη επέτειος και το love story ενός ζευγαριού με πολύ γερά θεμέλια.

30 Απρ 2024

Η Άννα Βίσση τραγουδά σε μίνι μάρκετ στην Σκύρο και γίνεται viral

Στη Σκύρο βρίσκεται η αγαπημένη τραγουδίστρια και βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα φανταστικό Tik Tok μέσα από το μίνι μάρκετ που μπήκε να κάνει τα ψώνια της.

Περισσότερα από

News

30 Απρ 2024

Παράτησε το Χόλιγουντ και έγινε επιχειρηματίας: Η Εύα Μέντες στα 50 της ζει μια άλλη ζωή

Η λατίνα καλλονή έκλεψε και πάλι την παράσταση (και τα likes).

30 Απρ 2024

Η Κατερίνα Γερονικολού με την κούκλα μαμά της: Πόσο μοιάζουν

Μία σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού.

30 Απρ 2024

Dear God, the Parthenon is still broken: Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφορεί το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο

Ο Γιώργος Λάνθιμος κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο, με εικόνες από τα γυρίσματα του Poor Things, ένα ανέκδοτο ποίημα της Patti Smith εμπνευσμένο από την ταινία και την Emma Stone σε ρόλο "βοηθού".

30 Απρ 2024
29 Απρ 2024
29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.