ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Πέρυσι Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι, φέτος στο σπίτι μου»

Στην Κιάρα Φεράνι λείπουν τα ταξίδια, αλλά δε ριψοκινδυνεύει με τίποτα να μετακινηθεί εν μέσω πανδημίας.

«Πέρυσι Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι, φέτος στο σπίτι μου»

Aυτή τη στιγμή έχει στο ίνσταγκραμ 22.3 εκατομμύρια followers και τον κόσμο της μόδας στα πόδια της. Γιατί δεν υπάρχει πιο επιδραστική fashion blogger στον κόσμο από την 33χρονη Ιταλίδα Κιάρα Φεράνι, η οποία έχει σαν βάση της το όμορφο Μιλάνο, αλλά λατρεύει τα ταξίδια και συνηθίζει να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον πλανήτη πότε για τη δουλειά της και πότε απλώς για διακοπές.

Παρόλα αυτά ο κορονοϊός τα άλλαξε όλα και για εκείνη. Ούσα μόνιμη κάτοικος Μιλάνου, η Φεράνι έζησε από κοντά τις πιο δύσκολες ώρες της πανδημίας, όταν την άνοιξη ο ιός έπιασε μία ολόκληρη Ευρώπη «στον ύπνο», κοστίζοντας τις ζωές δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων σε Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία, με την τελευταία να εξελίσσεται σε σύμβολο της ανθρώπινης μάχης απέναντι στη νόσο.

Κάπως έτσι η Κιάρα μοιάζει να ξέρει καλά ότι με τον κορονοϊό δεν παίζουμε και φέτος αποφάσισε να αναστείλει οποιαδήποτε όνειρα για μετακίνηση για κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε νοσταλγεί ακόμα τα ταξίδια.

Με μία ανάρτηση της στο ίνσταγκραμ η fashion blogger θυμήθηκε την περσινή Πρωτοχρονιά, με τον σύζυγό της και τον γιο τους, στο Ντουμπάϊ, γράφοντας στη σχετική λεζάντα «Πέρισυ Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάϊ. Φέτος στο σπίτι μου».

«Πέρυσι Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι, φέτος στο σπίτι μου»

Η Κιάρα Φερράνι που διανύει τους τελευταίους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, θα χαρίσει σύντομα μία αδελφούλα στον 2,5 χρόνων γιο της, Λίο, όποτε έχει έναν επιπλέον λόγο να είναι πολύ προσεκτική με τα ταξίδια.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.