ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Πάντα λέμε ότι οι άνδρες μεγαλώνουν καλύτερα. Δεν ισχύει»: Η Άντι ΜακΝτάουελ, υπέροχη στα 60 της

Λαμπερή και ακομπλεξάριστη η ηθοποιός μιλά για την καλή της σχέση με το χρόνο.

«Πάντα λέμε ότι οι άνδρες μεγαλώνουν καλύτερα. Δεν ισχύει»: Η Άντι ΜακΝτάουελ, υπέροχη στα 60 της

Λέγοντας για μια γυναίκα που έχει περάσει τα 60 ότι δείχνει νεότερη, δεν (θα πρέπει να) αναφέρεται κανείς στο «τι έχει κάνει» ή αν έχει «πειραχτεί». Όποιος αναζητά την απάντηση εκεί, έχει χάσει το παιχνίδι.

Αν μια γυναίκα μοιάζει νεότερη, οφείλεται στην ψυχολογία της. Και μάλιστα -τι έκπληξη!- μπορεί να νιώθει υπέροχα με τον εαυτό της, απίστευτα ενεργή, όμορφη και με τόση όρεξη για ζωή ακριβώς στην ηλικία της. Είναι καιρός να σταματήσει να αποδίδεται η θετική ψυχολογία και η αγάπη για τη ζωή μόνο στις νεότερες ηλικίες. Αρκεί να σκεφτεί κανείς αυτό- δεν μειώνεται η όρεξη για ζωή, απλώς αλλάζει η προσέγγισή της.

Η Άντι ΜακΝτάουελ, στα 60 της, ενσαρκώνει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία, εκπέμποντας γλυκύτητα, δυναμισμό και μια ολόφρεσκη αύρα. Όταν περπάτησε στην πασαρέλα της L' Oreal, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, μαγνητίζοντας τα φλας και δείχνοντας να το διασκεδάζει περισσότερο από όλες, η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για το ζήτημα της ηλικίας στο χώρο του θεάματος.

«Είναι κάτι που με απασχολούσε πάντα. Είναι πολύ άσχημο να σου λένε ότι δεν είσαι πια όμορφη ή ότι η ζωή δεν έχει πια την ίδια χαρά για σένα, απλώς και μόνο επειδή μεγάλωσες. Πάντα λέμε ότι οι άνδρες γίνονται πιο ωραίοι όταν μεγαλώνουν. Δεν ισχύει. Πρέπει οι γυναίκες να γίνουμε πιο δυναμικές και να χαιρόμαστε τη ζωή μας», δήλωσε.

Η φιλοσοφία της είναι απλή. «Στην ηλικία μου αρχίζεις να χάνεις φίλους και τότε συνειδητοποιείς το δώρο που είναι η ζωή, και πόσο πρέπει να το χαίρεσαι». Η ίδια δηλώνει ότι αγαπά να κάνει περιπάτους, κρατώντας το σώμα της υγιές, προσέχει τη διατροφή της και δεν παραλείπει ποτέ να βάζει αντηλιακό.

Μάλιστα, αποκαλύπτει το tip που ανακάλυψε, για να συνεχίσει να φορά το κόκκινο κραγιόν που τόσο λατρεύει. «Αποφεύω τις ματ υφές, γιατί τονίζουν τις γραμμές στα χείλη και προτιμώ να συμπληρώνω το χρώμα με ένα γκλος ώστε να δείχνει λαμπερό».

Δες το βίντεο.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.