ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Πάντα γελάω μαζί σου»: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μάικλ Ντάγκλας - 21 χρόνια μαζί

Η 51χρονη σταρ φάνηκε ιδιαίτερα ανανεωμένη μετά από την περίοδο της καραντίνας δίπλα στον σύζυγό της.

«Πάντα γελάω μαζί σου»: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς  και Μάικλ Ντάγκλας - 21 χρόνια μαζί

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συγκέντρωσε όλα τα φώτα πάνω της κατά τη διάρκεια της τελετής των Χρυσών Σφαιρών μια μια σέξι και chic εμφάνιση με μαύρο φόρεμα με τεράστιο σκίσιμο δίπλα στον σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας.

Η 51χρονη σταρ φάνηκε ιδιαίτερα ανανεωμένη μετά από την περίοδο της καραντίνας, τονίζοντας τα μακριά πόδια της και το λαμπερό της πρόσωπο.

Το μαύρο μακρύ φόρεμα με το γεωμετρικό ντεκολτέ και το μεγάλο σκίσιμο, τόνιζε τη φιγούρα της.

Στο πλευρό της ο 76χρονος σύζυγός της, μαζί με τον οποίο παρουσίασαν ένα από τα βραβεία της τελετής, που φέτος δεν είχε καμία σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Η Κάθριν Ζέτα Tζόουνς αποθεώνει τον Μάικλ Ντάγκλας - Πάντα χαμογελάω μαζί σου

Το ζευγάρι φέτος συμπληρώνει 21 χρόνια γάμου και έχει καταφέρει να διατηρήσει ζωντανό τον έρωτά τους, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην κοινή διαδρομή τους.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στα social media από την καθημερινότητά του, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να μοιράζεται την αγάπη της για τον σύζυγό της.

Μπορεί η γαμήλια ζωή τους να κλυδωνίστηκε το 2013, όμως οι δυο τους παραμένουν ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ και έχουν μαζί δύο παιδιά, τον 20χρονο Ντίλαν Μάικλ και της 17χρονη Κάρις Ζέτα Ντάγκλας.

Σε νέα της ανάρτηση, η Τζόουνς κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της αναφέροντας πως πάντα χαμογελάει μαζί του και αυτός είναι και ο λόγος που οι δεσμοί τους παραμένουν τόσο δυνατοί.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος του Ντάγκλας στους 3.6 εκατ. ακολούθους της , τους βλέπουμε αρκετά χρόνια πριν να χαμογελούν στην κάμερα.

Oι απιστίες, η κατάρρευση και ο χωρισμός

Η ζωή του ζευγαριού δεν ήταν πάντα ρόδινη και χαμογελαστή. Το 2013 ο Ντάγκλας, ο γιος του θρύλου του Χόλιγουντ Κερκ Ντάγκλας, διαγνώστηκε με καρκίνο στη γλώσσα το 2013, και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον δημόσιο εξευτελισμό, αλλά και την ψυχική κατάρρευση της γυναίκας του, επίσης επιτυχημένης και διάσημης ηθοποιού της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Ο Μάικλ Ντάγκλας παραδέχτηκε δημόσια πως ο καρκίνος στη γλώσσα – αρχικά είχε αναφερθεί πως επρόκειτο για καρκίνο του λάρυγγα – από τον οποίο προσεβλήθη ήταν αποτέλεσμα αιδοιολειχίας, δηλαδή στοματικού σεξ που τον εξέθεσε στα κονδυλώματα.

«Πάντα γελάω μαζί σου»: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς  και Μάικλ Ντάγκλας - 21 χρόνια μαζί
«Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που μετάνιωσα για όλη την ντροπή που προκάλεσα στην Κάθριν»

«Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα ιό (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδοιολειχία. Πρόκειται για μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια», είχε δηλώσει ο Μάικλ Ντάγκλας, σε συνέντευξή του στην Guardian, λίγο μετά τη διάγνωσή του.

Λίγο αργότερα, ο Μάικλ Ντάγκλας θα επανερχόταν στο θέμα, δηλώνοντας ντροπή για όσα προκάλεσε κυρίως στη σύζυγό του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την αποκάλυψη αυτή. «Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που μετάνιωσα για όλη την ντροπή που προκάλεσα στην Κάθριν» έλεγε ο ηθοποιός.

Η μάχη της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με τη διπολική διαταραχή και ο χωρισμός

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πάλευε από το 2011 με την διπολική διαταραχή και όπως δήλωνε αργότερα σε συνέντευξή της «όταν σου έρχεται κάτι τόσο συνταρακτικό όσο αυτό, τότε προφανώς πυροδοτείται η ανισορροπία – δεν κοιμάσαι, ανησυχείς, αγωνιάς». Η είδηση για τον καρκίνο, αλλά και οι αποκαλύψεις για το πως προκλήθηκε προκάλεσαν έντονη συναισθηματική φόρτιση στην Κάρθιν Ζέτα Τζόουνς που εισήχθη έκτοτε δύο φορές σε κλινική προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις ψυχολογικές εξάρσεις από την διπολική διαταραχή.

«Όταν ο Μάικλ διαγνώστηκε με καρκίνο σκέφτηκε "θα με μαζεύετε από το πάτωμα”. Αυτό συμβαίνει στους ανθρώπους συχνά, αλλά και πάλι είναι ένα μεγάλο σοκ. Αν και νόμιζα πως ήμουν πιο δυνατή, τελικά δεν ήμουν».

«Όταν ο Μάικλ διαγνώστηκε με καρκίνο σκέφτηκε "θα με μαζεύετε από το πάτωμα”. Αυτό συμβαίνει στους ανθρώπους συχνά, αλλά και πάλι είναι ένα μεγάλο σοκ. Αν και νόμιζα πως ήμουν πιο δυνατή, τελικά δεν ήμουν».

Η ζωή μετά τον καρκίνο

Μετά την περιπέτεια της υγείας του ο Ντάγκλας είδε τον κόσμο διαφορετικά. "Ήμουν απλώς ευτυχής που ήμουν ζωντανός. Βρισκόμουν σε έκσταση" έλεγε και συμπλήρωνε: «Μοιάζει σαν να έχεις ξαναγεννηθεί όταν περάσεις έναν καρκίνο και βγεις ζωντανός. Νιώθεις πως είσαι παιδί».

Τότε οι προτεραιότητές του άλλαξαν και άρχισε να εκτιμά περισσότερο τον γάμο και τα παιδιά του. Έτσι το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να συμπληρώνουν φέτος 21 χρόνια γάμου.

Φωτό: REUTERS

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.