ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο υπερβολικά αμοιβόμενους σταρ της χρονιάς που φεύγει

Ο Τζόνι Ντεπ πρώτος από τους ηθοποιούς που εισέπραξαν περισσότερα από όσα απέφεραν το 2015. Αντίθετα, όσοι έχουν καλύτερη σχέση κόστους-απόδοσης είναι γυναίκες.

Το Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο υπερβολικά αμοιβόμενους σταρ της χρονιάς που φεύγει

Μια από τις λιγότερο λαμπερές λίστες του Forbes είναι εκείνη που δείχνει τους πιο ... υπερβολικά αμοιβόμενους σταρ, ή αλλιώς τους υπερεκτιμημένους, με βάση την αναλογία των προσωπικών τους αμοιβών και της εισπρακτικής επιτυχίας των ταινιών τους. Για το 2015, λοιπόν, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Τζόνι Ντεπ, εφόσον οι τελευταίες ταινίες του έφεραν στα ταμεία μόλις 1,2 δολάρια για κάθε ένα δολάριο που εισέπραξε ο ίδιος. Κι έτσι, ενώ ως ο πειρατής Σπάροου στα τέσσερα φιλμ με τους Πειρατές της Καραιβικής, έκανε τις εισπράξεις να φτάσουν τα 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια, ως Τσάρλι Μορντεκάι ή Δρ. Γούιλ Κάστερ στην ταινία Κυριαρχία, δεν κατάφερε να γοητεύσει εξίσου το κοινό, ούτε να δικαιολογήσει την αμοιβή εκατομμυρίων που πήρε στο σπίτι του.

O Ντένζελ Ουάσινγκτον, με το φιλμ The Equalizer κέρδισε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη, εφόσον δεν κατάφερε καν να εξισώσει τα κόστη και τις ειπράξεις της ταινίας.

Στην τρίτη θέση των υπερβολικά πληρωμένων σταρ βρίσκεται ο Γουίλ Φέρελ, ο οποίος έφερε μόλις 6,8 δολάρια για κάθε δολάριο που ο ίδιος κέρδισε με το τελευταίο του φιλμ, Get Hard. Και στην τέταρτη θέση ο Λίαν Νίσον, που έβγαλε 7,2 δολάρια για κάθε δικό του με την Αρπαγή 3. Αμέσως μετά, ακολουθεί ένα άλλο πρώην χρυσό παιδί, ο Γουίλ Σμιθ, που σήμερα δεν κάνει πλέον τις εισπράξεις που έκανε κάποτε: φέρνει στα ταμεία 8,6 δολάρια για κάθε ένα δολάριο που παίρνει εκείνος, το οποίο, αν συγκριθεί με τα 181 δολάρια που φέρνει αυτή την εποχή ο Κρις Έβανς κάνει πραγματικά εντύπωση.

Πιο κάτω στη λίστα με τους 10 πιο υπερβολικά αμοιβόμενους σταρ βρίσκουμε τον Κρίστιαν Μπέιλ (για κάθε ένα δολάριο που εκείνος κερδίζει επιστρέφουν μόλις 9,2) ο Τσάνινγκ Τέιτουμ (1 προς 10,80), ο Μπραντ Πιτ (1 προς 12), ο Μπεν Άφλεκ (1 προς 12,30) ο Τομ Κρουζ (1 προς 13,6). Καλύτερα πήγε η φετινή χρονιά για τον Άνταμ Σάντλερ που πήρε καλύτερη θέση σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, αλλά τώρα κερδίζει περισσότερα χάρη στο συμβόλαιό του με το Netflix και βγήκε από το Top 10 των υπερεκτιμημένων.

Η λίστα με τους πιο υπεραμοιβόμενους σταρ, ωστόσο, είναι σε απόλυτη αντίθεση με εκείνη του ίδιου περιοδικού με τους ηθοποιούς που έχουν την καλύτερη σχέση κόστους-απόδοσης. Σε αυτή την τελευταία, λοιπόν, τέσσερις στους πέντε πρώτους είναι γυναίκες. Και, συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση είναι ο Κρις Έβανς που αποτελεί την καλύτερη επένδυση (φέρνει 181,80 δολάρια για καθένα που παίρνει ο ίδιος), ενώ ακολουθεί η Μίλα Κούνις στη δεύτερη θέση (87,30 προς 1) και, στις επόμενες, η Γουίνεθ Πάλτροου και η Έμα Στόουν. Και πιο μετά; Κρις Χέμσγουορθ, Βιν Ντίζελ, Τζένιφερ Λόρενς, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ντουέιν Τζόνσον.

Τα αποτελέσματα μπορούν να διαβαστούν ως μια νίκη των γυναικών του Χόλιγουντ. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν είναι ότι οι γυναίκες φέρνουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία, αλλά ότι, ως γνωστόν, αμοίβονται πολύ λιγότερο συγκριτικά με τους άνδρες συναδέλφους τους.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.