ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Όχι απλά δεν ήθελα να φωτογραφηθώ αλλά δεν κοιταζόμουν καν σε καθρέφτη»

Η Ανίτα Μπραντ μιλάει για το πρόβλημα ακμής που της δημιούργησε ανασφάλεια.

«Όχι απλά δεν ήθελα να φωτογραφηθώ αλλά δεν κοιταζόμουν καν σε καθρέφτη»

Είναι παντρεμένη με τον γνωστό φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, ενώ ένα χρόνο πριν η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους Χρήστο. Ο λόγος για την πανέμορφη Ανίτα Μπραντ η οποία έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία λατρεύουμε να καμαρώνουμε.

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, ο οποίος έγινε στη Λευκάδα το 2018, η Ανίτα θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μία φωτογραφία από το παρελθόν, «ξεθάβοντας» ουσιαστικά την ανασφάλεια που ένιωθε τότε αλλά και τη συμβολή του συντρόφου της στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής της.

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, ο οποίος έγινε στη Λευκάδα το 2018, η Ανίτα θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μία φωτογραφία από το παρελθόν, «ξεθάβοντας» ουσιαστικά την ανασφάλεια που ένιωθε τότε αλλά και τη συμβολή του συντρόφου της στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής της.

«Με αφορμή την σημερινή μέρα εκεί που έψαχνα φωτογραφίες στους παλιούς σκληρούς δίσκους βρήκα αυτήν εδώ……έχω ελάχιστες φωτογραφίες από εκείνη την εποχή ( κάπου το 2005) γιατί είναι μια εποχή, που για χρόνια ήθελα απλά να διαγράφω από την ζωή μου» έγραψε μεταξύ άλλων κάτω από μία φωτογραφία όπου ποζάρει χαμογελαστή με τον Χάρη, 15 περίπου χρόνια πριν.

Η έντονη ακμή στο πρόσωπό της ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο όπως αναφέρει, δεν ήθελε καν να κοιτάζεται στον καθρέφτη. Ωστόσο, ο αγαπημένος της Χάρης Χριστόπουλος, δεν σταμάτησε στιγμή να της λέει πόσο όμορφη είναι και να της τονώνει την πεσμένη της ψυχολογία.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση παρακάτω:

Kεντρική φωτογραφία: ΝDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

08 Σεπ 2025

Giorgio Armani | Το λάθος για το οποίο δήλωσε ότι μετάνιωσε, λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή

Η εξομολόγηση του θρυλικού σχεδιαστή μόλις λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του.

08 Σεπ 2025

Bruce Springsteen | Σπάνια εμφάνιση με την εντυπωσιακή κόρη του Jessica στο US Open

Ποια είναι η 32χρονη εντυπωσιακή Jessica Springsteen;

Περισσότερα από

News

08 Σεπ 2025

Η νέα φοιτητική κατοικία της Infanta Sofia στη Λισαβόνα

Πού θα ζήσει η Infanta Sofia ενώ θα σπουδάζει στο Forward College.

08 Σεπ 2025

H Catherine Zeta Jones αποκάλυψε το μυστικό του γάμου της με τον Michael Douglas

Η Morticia Addams από τη σειρά του Netflix "Wednesday" είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Michael Douglas από το 2000.

08 Σεπ 2025
08 Σεπ 2025

Kate Middleton | Η εκπληκτική παραδοχή της για τον πρίγκιπα George γίνεται viral

Ο 12χρονος πρίγκιπας George αρχίζει να συνοδεύει τους γονείς του σε εκδηλώσεις.

08 Σεπ 2025

Ricky Martin | Εντυπωσίασε στα MTV VMAs 2025 με την εμφάνισή του - Η εικόνα του σήμερα

Η τιμητική διάκριση που απέσπασε ο performer στα φετινά MTV Video Music Awards.

08 Σεπ 2025

Πρίγκιπας William | Αναλαμβάνει βασικό ρόλο στην τρίτη επέτειο θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας William αναλαμβάνει σημαντική θέση, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα παραμένουν στη Σκοτία.

08 Σεπ 2025

O Jacob Elordi είναι παρελθόν | Ποιος ηθοποιός από το Top Gun: Maverick είναι ο νέος έρωτας της Olivia Jade;

H Οlicia Jade δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Jacob Elordi.

08 Σεπ 2025

Ο πρίγκιπας Harry προσθέτει μια απροσδόκητη στάση στο ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η επιστροφή του δούκα του Sussex στο Ηνωμένο Βασίλειο συνοδεύεται από εικασίες που μιλούν για συνάντηση με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο.

08 Σεπ 2025

Νέος βασιλικός γάμος στο Λιχτενστάιν | Ο Lukas γιος της πριγκίπισσας Tatiana, παντρεύεται την ξαδέλφη του

Το Σάββατο 30 Αυγούστου, έγινε ο γάμος της πριγκίπισσας Maria Carolina και του Leopoldo Maduro Vollmer. Αλλά σε λίγους μήνες αναμένουμε τον γάμο του πρωτότοκου γιού της πριγκίπισσας Tatiana του Λιχτενστάιν με την κόμισσα Marie von Wilczek.