ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Όταν ήμουν μικρός ήμασταν απένταροι αλλά δεν αισθανόμασταν έτσι»: Κλούνεϊ σε τρυφερή εξομολόγηση

Ο γοητευτικός σκηνοθέτης-ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για το πώς έμαθε ότι περιμένουν δίδυμα με την Αμάλ.

«Όταν ήμουν μικρός ήμασταν απένταροι αλλά δεν αισθανόμασταν έτσι»: Κλούνεϊ σε τρυφερή εξομολόγηση

Ένα από τα χαρίσματα του Τζορτζ Κλούνεϊ είναι το γεγονός ότι παρότι βρίσκεται ανάμεσα στους πλέον περιζήτητους και διάσημους σταρ στον κόσμο, σε κάθε συνέντευξή του δίνει την αίσθηση του προσιτού και προσγειωμένου ανθρώπου, με τον οποίο αισθάνεσαι ότι θα μπορούσες άνετα να βγεις για ένα ποτό και να γελάσεις με τα αστεία του μέχρι δακρύων. Αυτή η αίσθηση παραμένει και σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του, όπου περνάει με χαρακτηριστική άνεση από θέμα σε θέμα, από τους φημισμένους γείτονές του στα παιδικά του χρόνια και από εκεί στο πώς έμαθε ότι περιμένει δίδυμα με την Αμάλ.

Όπως αποκαλύπτει στη δημοσιογράφο, μεταξύ άλλων, το σπίτι τους στην Αγγλία γειτνιάζει με εκείνο της Τερέσα Μέι, ενώ στο Λος Άντζελες με την κατοικία ενός σκηνοθέτη, του Τζέρι Λόντον. Κατόπιν αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια και στη σχέση με τους γονείς του: «Ο πατέρας μου πάντα επέμενε να φροντίζουμε τους άλλους ανθρώπους» λέει και συνεχίζει: «Ήμασταν απένταροι όταν ήμουν μικρός. Όλα τα ρούχα μου τα έφτιαχνε η μητέρα μου. Αλλά δεν το ξέραμε, δεν αισθανόμασταν έτσι».

Στη συνέχεια η συζήτηση πηγαίνει στην αποκάλυψη της είδησης για τα δίδυμα. Όπως θυμάται ο Κλούνεϊ, εκείνη την περίοδο ήταν σε γυρίσματα ταινίας. Όταν πήγαν στον γιατρό με την Αμάλ και έκαναν τον υπέρηχο, «μας λέει: “να το μωρό... Να και το δεύτερο μωρό”. “Το δεύτερο; Μα τι λες;”. Εκείνη τη μέρα πήγα για δουλειά σοκαρισμένος», προσθέτει.

Δείτε τη συνέντευξη του Κλούνεϊ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: EPA/ANDY RAIN

Read Next

30 Απρ 2024
29 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ - Έμιλι Μπλαντ: Ποζάρουν στον φακό του Νίκου Αλιάγα στο Παρίσι

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ πρωταγωνιστούν στην ταινία The Fall Guy.

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.