ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Όταν έπαιξα τη Βουγιουκλάκη, αρρώστησα»: Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει το παρασκήνιο

«Θέλω να είμαι αγαπητή και αρεστή. Ζορίστηκα πάρα πολύ. Με πληγώνει η αρνητική κριτική αν γίνεται με τρόπο που  είναι κακεντρεχής».

«Όταν έπαιξα τη Βουγιουκλάκη, αρρώστησα»: Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει το παρασκήνιο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου καιτο Ενώπιος Ενωπίω. Η αγαπημένη ηθοποιός που την βλέπουμε στο ρόλο του κριτή στο YFSF αλλά και στο σήριαλ της ΕΡΤ “Τα καλύτερά μας χρόνια” μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τα παιδιά και τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, συγκινήθηκε για τον Θανάση Βέγγο και μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο της υποκριτικής.

«Στην τετάρτη Δημοτικού, έπαιξα στη σχολική παράσταση. Ήταν παράξενο συναίσθημα. Είχαν συγκινηθεί οι μαμάδες όλες. Τότε πήρα νομίζω την απόφαση να γίνω ηθοποιός. Δε νομίζω να έχω νιώσει ξανά ποτέ έτσι στη ζωή μου. Από μικρή μου άρεσε να τραγουδάω, να χορεύω…» είπε.

Όσα είπε η μαμά της Κατερίνας για εκείνη: «Η Κατερίνα ήταν ήσυχο, ήρεμο ευαίσθητο παιδί. Όταν ήταν 3 χρονών είπε το ποίημά της και μετά δήλωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Στο Λύκειο ήθελε να γίνει κοινωνιολόγος. Ξέραμε ότι είναι ευαίσθητη και μεις την στηρίξαμε συναισθηματικά. Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της ήταν όταν την επέλεξαν για το ρόλο της Αλίκης. Την πολέμησαν πολύ.»

«Με συγκλόνισε ο θάνατος του δασκάλου μου του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Ήταν να πάω να τον πάρω από το σπίτι του με τη σύζυγό του όπως κάθε μέρα, να πάμε στη σχολή και είδα στην τηλεόραση για το θάνατό του».

«Ήταν περίεργα με το σήριαλ για την Αλίκη… Τα πρώτα γυρίσματα ήταν πολύ καλά. Όλα τα πόστα στο σήριαλ είχαν κάποιο ζήτημα. Ίσως ήταν πολύ νωρίς να γίνει το σήριαλ πιστεύω. Κοντά στο θάνατό της. Οποιαδήποτε κι αν είχε υποδυθεί την Αλίκη δεν θα περνούσε καλά. Δούλεψα πάρα πολύ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Τότε όμως αρρώστησα. Είμαι πολύ ευαίσθητη. Θέλω να είμαι αγαπητή και αρεστή. Ζορίστηκα πάρα πολύ. Με πληγώνει η αρνητική κριτική αν γίνεται με τρόπο που είναι κακεντρεχής» θα πει για τις δύσκολες στιγμές όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη λύγισε όταν μίλησε με τον Θανάση Βέγγο: «Είχα τρελαθεί παίζοντας μαζί του. Ήταν πολύ γλυκός και υποστηρικτικός άνθρωπος. Με ήθος. Ήταν άψογος μαζί μου. Αληθινός, καλός άνθρωπος. Συγκινήθηκα γιατί ήταν και το τελευταίο του γύρισμα αυτό».

«Υπήρχαν σαν ψίθυροι και σαν φήμες αλλά όχι σε τέτοια έκταση. Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση, στην αρχή της καριέρας μου δυο φορές σε κάστινγκ για ταινία και έφυγα τρέχοντας. Ήμουν τυχερή θα μπορούσε να ήταν χειρότερο. Είναι αδιανόητο. Στηρίζουμε όλους τους άντρες τις γυναίκες και τα… παιδιά. Είμαστε όλοι μαζί» θα πει για τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής:

Για τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τα δυο παιδιά τους: «Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ με τα δυο μου παιδιά όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Ο σύζυγός μου έχει κατανόηση, με στηρίζει. Δεν ζηλεύει, ή το κρύβει καλά. Η αλήθεια είναι πως δεν τον έχω προκαλέσει πολύ. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και με εμπιστεύεται. Είναι δραστήριο και έχει δύναμη. Μετά από 1,5 μήνα σχέσης, μου είπε ότι θέλει να με παντρευτεί. Μετά το πρώτο ταίριασμα πρέπει να βρεις τον εαυτό σου. Με τον σύζυγό μου προσεγγίζουμε ο ένας τον άλλον περνώντας τα χρόνια».

Φωτό: Glomex

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.

16 Ιαν 2026

Πέθανε η Μέλπω Ζαροκώστα - Η ζωή μιας γυναίκας που τόλμησε να δημιουργήσει

Η Μέλπω Ζαρόκωστα έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια καλλιτεχνική διαδρομή που σημάδεψε γενιές.