ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όλοι μιλούν για τη συγκλονιστική εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ, και όχι άδικα

Η δούκισσα του Σάσσεξ έκανε την απόλυτη χολιγουντιανή εμφάνιση.

Όλοι μιλούν για τη συγκλονιστική εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ, και όχι άδικα

Η Μέγκαν Μαρκλ, όσο και αν προσπάθησε να το κρύψει, είναι μια αληθινή star του Χόλιγουντ. Οι «συντηρητικές» εικόνες της δούκισσας του Σάσσεξ αποτελούν πλέον παρελθόν αφού η μετακίνηση της από το Παλάτι στην Νέα Υόρκη άλλαξε ολοκληρωτικά το στιλ της. Πλέον διατηρεί κομψά και σοφιστικέ looks, χωρίς ωστόσο να λείπει το signature outfit της, που δεν είναι άλλο από ένα casual τζιν παντελόνι, κάποιο dress shirt και ψηλοτάκουνες γόβες ή λευκά sneakers. Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, ωστόσο, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και κατάφερε να λάμψει μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα που επίλεξε να φορέσει στο Salute to Freedom Gala 2021στη Νέα Υόρκη.

Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, ωστόσο, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και κατάφερε να λάμψει μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα που επίλεξε να φορέσει στο Salute to Freedom Gala 2021στη Νέα Υόρκη.

Η 40χρόνη μητέρα δύο παιδιών περπάτησε στο κόκκινο χαλί, δίπλα στον αγαπημένο της πρίγκιπα Χάρι και όπως ήταν φυσικό έγινε επίκεντρο της προσοχής. Και αυτό γιατί, η δούκισσα του Σάσσεξ επίλεξε για την περίσταση αυτή, μια κατακόκκινη τουαλέτα με έντονο V ντεκολτέ, σκίσιμο μπροστά και εντυπωσιακή ουρά. Η δημιουργία έφερε την υπογραφή Carolina Herrera και ταίριαζε άψογα στην γοητευτική δούκισσα. Το glam look της ολοκληρώθηκε με satin βουργουνδί γόβες Giuseppe Zanotti. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα silk updo, διατηρώντας καθαρό το πρόσωπο, ενώ φρόντισε να δώσει ένταση στο βλέμμα της με το κολακευτικό cateye της. Δίπλα της, ο πρίγκιπας Χάρι στεκόταν αγέρωχος και κομψός μέσα στο total black σμόκιν του.

Τόσο η δούκισσα, όσο και ο δούκας φορούσαν στο πέτο την χαρακτηριστική κόκκινη παπαρούνα, προς τιμήν των Βρετανών πεσόντων στην διάρκεια του Α’ Παγκόσμιου Πόλεμου.

Το βασιλικό ζεύγος ήταν επίτιμοι καλεσμένοι της βραδιάς καθώς ο πρίγκιπας Χάρι, έχοντας υπηρετήσει δέκα χρόνια στον βρετανικό στρατό, μοίρασε μετάλλια και βραβεία « Intrepid Valor» σε πέντε στρατιωτικούς και βετεράνους, οι οποίοι ζουν με τις «αόρατες πληγές του πολέμου». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας στην ομιλία του αισθάνεται πως ζει το «αμερικανικό όνειρο» με την επιστροφή του στο USS Intrepid, ενώ τόνισε πως ο στρατός συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό να διαμορφώσει τον χαρακτήρα που έχει σήμερα. Με την σειρά της, η δούκισσα του Σάσσεξ δήλωσε πως «πάντα είναι πολύ περήφανη για τον σύζυγό της» και ότι θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό του σε κάθε απόφαση που θα κληθεί να λάβει.

Κεντρική Φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

08 Μαϊ 2024

Χίλαρι Νταφ: Γέννησε το 4ο μωρό της στο σπίτι - Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από την γέννα στο νερό

Το 4ο παιδί της έφερε στον κόσμo η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Hilary Duff.

08 Μαϊ 2024

Δίκη στο Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση να πέσουν στα "μαλακά" οι κατηγορούμενοι

Η έφεση που ασκήθηκε αφορά το σύνολο της απόφασης, πλην του ηλικιωμένου που έβαλε τη φωτιά, ο οποίος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλακή, γιατί νομικά δεν μπορούσε να ασκηθεί.

Περισσότερα από

News

08 Μαϊ 2024

Met Gala: Το "γυμνό φόρεμα" νίκησε και πάλι- αλλά μήπως τελικά έχει καταντήσει βαρετό;

Το λέει και ο λαός: "Το πολύ το "Κύριε Ελέησον" το βαριέται και ο παπάς".

08 Μαϊ 2024

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα - Το Ισραήλ άνοιξε το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ

Ο ισραηλινός στρατός ανέπτυξε άρματα μάχης χθες στη Ράφα, πήρε τον έλεγχο της συνοριακής διέλευσης και έκλεισε τα δυο κυριότερα σημεία εισόδου ανθρωπιστικής βοήθειας εξαγριώνοντας τη διεθνή κοινότητα.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: H Eλένη Φουρέιρα σε μια εκρηκτική performance

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, ξεκίνησε ο Α’ ημιτελικός της φετινής Eurovision.

08 Μαϊ 2024

Dove Cameron - Damiano David: Ναι, ήταν το ωραιότερο ζευγάρι στο Met Gala 2024

Αγνώριστος ο Damiano David, frontman των Måneskin, αλλά πολύ ερωτευμένος με την Ντοβ Κάμερον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

08 Μαϊ 2024

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εκπέμπει "silver alert"- Σπάνιο κλικ με τον αδερφό του

"Δύο αδέλφια, κοτσονάτοι οδοιπόροι και εξερευνητές χάθηκαν στα δάση του Ανατολικού Πηλίου" γράφει στην ανάρτηση του ο μουσικός!

08 Μαϊ 2024

"Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα" της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο

Από τις 9 Μαΐου στο θέατρο "Μεταξουργείο" για 15 παραστάσεις.

08 Μαϊ 2024

Θεϊκή εμφάνιση έκανε η Σάλμα Χάγιεκ στο παλάτι των Ηλυσίων στο Παρίσι

Η ηθοποιός επισκίασε με την παρουσία της, τις δύο Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας και της Κίνας.

08 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Το BBC αποθεώνει την Μαρίνα Σάττι

Και χαρακτηρίζει το Zari "avant-garde κολάζ ήχου".

08 Μαϊ 2024

Η Έλενα Παπαρίζου αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα στην εμφάνιση του ημιτελικού της Eurovision

Εκρηκτική και εντυπωσιακή η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision.