ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Όλοι μας έχουμε πολλές αδελφές ψυχές». Η Τζένιφερ Άνιστον ποζάρει topless στα 50 της

Η φήμη, τα Φιλαράκια, ο έρωτας, την σχέση με το σώμα της και τα χρόνια που περνούν σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με το πιο αγαπημένο κορίτσι του Χόλιγουντ.

«Όλοι μας έχουμε πολλές αδελφές ψυχές». Η Τζένιφερ Άνιστον ποζάρει topless στα 50 της

Το τεύχος του αμερικανικού Harper's Bazaar για τον Ιούνιο και τον Ιούλιου του 2019 κυκλοφόρησε έχοντας στο εξώφυλλο μία συγκλονιστική Τζένιφερ Άνιστον να αρμενίζει κατά μεσής μίας καταγάλανης θάλασσας πάνω σε μία άνετη, μαύρη πολυθρόνα.

Στα 50 της χρόνια η Άνιστον έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της σόουμπιζ, λατρεύει την υγιεινή διατροφή και ακολουθεί την καθημερινή ρουτίνα γυμναστικής της πιστά υποστηρίζοντας πως «Τα σώματα μας είναι υπέροχα και πρέπει να τα αγαπάμε και να τα φροντίζουμε σε οποιαδήποτε ηλικία».

Η διάσημη ηθοποιός πρόσφατα βρέθηκα για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο των διεθνών ταμπλόιντ, όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ της έκανε δώρο για τα γενέθλια της το σπίτι που κάποτε ζούσανε μαζί ως παντρεμένο ζευγάρι, μία μοναδική έπαυλη αξίας 78 εκατομμυρίων δολαρίων. Φυσικά, η συγκεκριμένη είδηση δεν κυκλοφόρησε μόνη της αλλά ήταν συνοδεδόμενη από τα αντίστοιχα σχόλια που έκαναν λόγο για επανασύνδεση και για έναν έρωτα που υποβόσκει ακόμα.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Τζεν στην πρόσφατη συνέντευξη της στο Harper's Bazaar ζήτημα επανασύνδεσης δεν πρέπει να υπάρχει. Όχι, η πρωταγωνίστρια των Friends δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Πιτ αλλά ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει ιδιαίτερο χρόνο και διάθεση για μία σχέση στην ζωή της. Ωστόσο η Άνιστον ξεκαθάρισε πως παρά το γεγονός ότι και οι δύο της γάμοι κατέληξαν σε διαζύγιο η ίδια δεν αισθάνεται πως της έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερα κακό εξαιτίας του οποίου θα έπρεπε να είναι ταμπουρωμένη στο καβούκι της ή πιο σκληρή απέναντι στην έννοια του έρωτα και της αγάπης.

«Δεν είμαι καθόλου έτοιμη να βγάλω το κομμάτι του έρωτα από τη ζωή μου. Δεν ψάχνω αλλά όταν έρθει πάλι θα είναι καλοδεχούμενος,» είπε η Τζένιφερ που εξήγησε πως δεν ψάχνει την επόμενη σχέση της, αλλά πιστεύει πως αυτά προκύπτουν μόνα τους, από το πουθενά, εκεί που δεν το περιμένεις.

Πιθανότατα ένας από τους λόγους που η Άνιστον δεν αισθάνεται απογοητευμένη από τον έρωτα είναι και το γεγονός ότι δεν θεωρεί πως ο καθένας από εμάς έχει μόνο μία αδελφή ψυχή εκεί έξω, έναν άνθρωπο που οφείλει να βρει και να τον κρατήσει με νύχια και με δόντια. «Πιστεύω πως έχουμε πολλές αδερφές ψυχές. Δεν πιστεύω πως υπάρχει μια και μοναδική. Γνωρίζω κάποιους από τους φίλους μου περισσότερα από 35 χρόνια και μεταξύ μας υπάρχει κάτι σαν ασυναίσθητη συμφωνία», εξηγεί η ηθοποιός.

Βέβαια, αυτό για το οποίο μιλάει σήμερα ολόκληρο το Χόλιγουντ είναι μία συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία η Τζένιφερ ποράζει γυμνή από τη μέση και κάτω. Η ίδια σχολίασε σχετικά με την απόφαση της να φωτογραφηθεί τόπλες, μόνο με ένα μικροσκοπικό δερμάτινο σορτσάκι: «Το ένιωσα εντελώς φυσικό. Πιστεύω πως τα σώματά μας είναι όμορφα και πως το σημαντικό είναι να τα χαιρόμαστε και να νιώθουμε άνετα. Δεν έχει καμία σημασία η ηλικία. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ντροπή ή αμηχανία γύρω από αυτό», καταλήγει η ηθοποιός.

«Όλοι μας έχουμε πολλές αδελφές ψυχές». Η Τζένιφερ Άνιστον ποζάρει topless στα 50 της

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!