ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όλο το Χόλιγουντ μιλάει για την αμήχανη αγκαλιά της Τζένιφερ Λόρενς με την Έμα Στόουν

Kάτι δεν πήγε καθόλου καλά σε αυτή τη συνάντηση.

Όλο το Χόλιγουντ μιλάει για την αμήχανη αγκαλιά της Τζένιφερ Λόρενς με την Έμα Στόουν

Βλέπεις τυχαία στον δρόμο κολλητό φίλο. Τι κάνεις; Χαμογελάς, πας προς το μέρος του, τον ρωτάς τι κάνει εκεί και τα τελευταία νέα του. Ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ που σπεύδεις να τον αγκαλιάσεις σφικτά. Σε πιάνει νευρικότητα, χαμογελάς μουδιασμένα και τραβιέσαι προς τα πίσω όταν εκείνος επιχειρεί να σε αγκαλιάσει.

Παρόλο που η τρίτη επιλογή μοιάζει η λιγότερο αληθοφανής είναι ακριβώς αυτό που συνέβη ανάμεσα στη Tζένιφερ Λόρενς και την Έμα Στόουν όταν η πρώτη πέτυχε την δεύτερη στο στούντιο του περιοδικού Variety και χάρηκε τόσο πολύ που έπεσε στην αγκαλιά της. Ή τουλάχιστον αυτό θα έκανε αν η Έμα δεν είχε μείνει έκπληκτη στήλη άλατος και δεν τραβιόταν αμήχανα και ανεξήγητα προς τα πίσω την στιγμή που Τζένιφερ πήγε όλο χαρά να της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο.

Το στιγμιότυπο ανέβηκε στο Instragram του Variety και από εκείνη την ώρα κάνει τον γύρο του κόσμου, κάνοντας πολύ κόσμο να πει «μα καλά, μήπως δεν γνωρίζονται στην πραγματικότητα και τόσο καλά;». Η αλήθεια είναι πως οι δύο ηθοποιοί όχι μόνο γνωρίζονται καλά αλλά είναι στα αλήθεια πολύ στενές φίλες, οπότε, όχι, η Jen δεν είναι μία υπερβολική τύπισσα που είδε μία τυχαία celebrity κάποτε και εκστασιάστηκε άνευ λόγου.

Μάλιστα η ίδια η Έμα έχει δηλώσει πολλές φορές πόσο καλές φίλες είναι και μάλιστα δύο μέρες μετά βρέθηκε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της καλής της φίλης στην πρεμιέρα της ταινίας Mother! του Ντάρεν Αρονόφσκι, ένα φιλμ που παρά τον μεγάλο ντόρο που υπάρχει ήδη για χάρη του έχει εισπράξει αμφιλεγόμενες κριτικές και κάποια όχι και τόσο θερμά σχόλια. Με λίγα λόγια, άβυσσος η ψυχή της ηθοποιού. Ή απλώς η πρωταγωνίστρια του La La Land και μούσα του Woody Allen δεν συμπαθεί τις διαχυτικότητες και τους δημόσιους αναγκαλισμούς.

Το βίντεο όπως το ανέβασε το Variety στο Instagram.

Nα πούμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Έμα Στόουν εμπλέκεται σε μία νευρική αμήχανη αγκαλιά. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στα Όσκαρ όταν πήγε να αγκαλιάσει τον σκηνοθέτη της ταινίας την στιγμή που εκείνος έσκυβε να φιλήσει την κοπέλα του. «Ωχ αυτό πρέπει να φάνηκε περίεργο. Συγγνώμη», είπε η Στόουν στη σύντροφο του Damien Chazelle αλλά η αμηχανία παρέμεινε διάχυτη.

Όλο το Χόλιγουντ μιλάει για την αμήχανη αγκαλιά της Τζένιφερ Λόρενς με την Έμα Στόουν

Η Έμα Στόουν στην πρεμιέρα του Mother!

Read Next

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.