ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Οι τρεις μέρες στις οποίες η Νταϊάνα αποφάσισε να χωρίσει τον Κάρολο»

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα παίξει την διάσημη σε όλο τον κόσμο πριγκίπισσα της Μεγάλης Βρετανίας στη νέα ταινία για την ζωή της, με τίτλο «Spencer».

«Οι τρεις μέρες στις οποίες η Νταϊάνα αποφάσισε να χωρίσει τον Κάρολο»

Το «Spencer», μία νέα ταινία με την υπογραφή του Χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαραΐν επιχειρεί να εστιάσει στις 3 ημέρες που άλλαζαν καθοριστικά τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα ή που καλύτερα επανέφεραν τη ζωή της σε ένα πιο ιδιωτικό, πιο φυσιολογικό σημείο ώστε η ίδια να είναι πλέον σε θέση να την διαχειριστεί καλύτερα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Κρίστεν Στιούαρτ η οποία, σύμφωνα με ρεπορτάζ, σκοπεύει να δώσει μία άλλη διάσταση στον χαρακτήρα της αδικοχαμένης Νταϊάνα, βγάζοντας στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της.

Κατά τη διάρκεια ενός κρίσιμου Σαββατοκύριακου στις αρχές της δεκαετίας του '90, η λαίδη Ντι παίρνει την οριστική απόφαση ότι ο γάμος της με τον Κάρολο δεν έχει κανένα μέλλον και ότι το διαζύγιο είναι μονόδρομος.

Ο ίδιος ο Πάμπλο Λαραϊν, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε σκηνοθετήσει την ταινία «Tζάκι» με τη Νάταλι Πόρτμαν, εξήγησε ότι κατά τη γνώμη του η Στιούαρτ είναι η ιδανική πριγκίπισσα Νταϊάνα. «Για να το κάνεις αυτό καλά, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό στην ταινία, που είναι το μυστήριο. Η Κρίστεν μπορεί να είναι πολλά πράγματα και μπορεί να είναι πολύ μυστηριώδης και εύθραυστη και ταυτόχρονα πολύ δυνατή, που είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να την σκεφτώ», είπε ο σκηνοθέτης. «Είναι πολύ όμορφος ο τρόπος που αντέδρασε στο σενάριο και το πώς προσεγγίζει τον χαρακτήρα. Πιστεύω ότι θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και συναρπαστικό ταυτόχρονα», συμπλήρωσε ο Λαραΐν.

Ο Χιλιανός σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι δεν μεγάλωσε ως φαν της βασιλικής οικογένειας, αλλά σημείωσε ότι μεγάλωσε διαβάζοντας και καταλαβαίνοντας τι είναι ένα παραμύθι. «Συνήθως, ο πρίγκιπας βρίσκει την πριγκίπισσα, της ζητά να γίνει γυναίκα του και τελικά εκείνη γίνεται βασίλισσα. Αυτό είναι το παραμύθι. Όταν κάποια αποφασίζει να μην γίνει βασίλισσα και λέει "προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου", αυτή είναι μεγάλη απόφαση, μια ανατροπή του παραμυθιού. Πάντα ήμουν έκπληκτος από αυτό και σκεφτόμουν ότι πρέπει να υπήρξε πολύ δύσκολο. Αυτή είναι η καρδιά της ταινίας», εξήγησε.

Όσο για το μικρό χρονικό διάστημα με το οποίο ασχολείται το σενάριο της ταινίας, δήλωσε: «Είναι μόνο τρεις ημέρες από τη ζωή της και σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα μπορείς να έχεις μια ευρύτερη εικόνα για το ποια ήταν. Όλοι γνωρίζουμε ποια ήταν η τύχη της, τι της συνέβη και δεν χρειάζεται να πάμε σε αυτό. Θα μείνουμε σε αυτό το πιο προσωπικό διάστημα στο οποίο μπόρεσε να εκφράσει πού ήθελε να πάει και ποια ήθελε να είναι».

Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

Με πληροφορίες από Vanity Fair

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!