ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι Gazoza δεν είναι συγκρότημα, είναι project. Έτσι αυτοσυστήνονται

Οι Gazoza δεν είναι συγκρότημα, είναι project. Έτσι αυτοσυστήνονται

-Πότε και πως δημιουργήθηκε το project σας;

Efi B.: «Η ιδέα υπήρχε στο μυαλό μου από το 2014. Ήθελα να βρω έναν τραγουδιστή να φτιάξω ένα απόλυτο party-project το οποίο δεν θα είχε φραγμούς, μουσικούς και θα έπαιζε οτιδήποτε είναι ανεβαστικό και γνωστό , είτε ανήκει στην εποχή του 50, είτε στο σήμερα.
Μοναδικός γνώμονας θα ήταν ο κόσμος που θα έρχεται , να ξεχνάει έστω για δύο ώρες όλες τις σκοτούρες του και να ακούει ταυτόχρονα αγαπημένα του Hits παιγμένα σε ροή άμεση σαν dj αλλά με την ζωντάνια κάποιων live μουσικών! Η υλοποίηση ξεκίνησε αισίως το 2015 σε μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδο για μένα... Επέλεξα όμως ακριβώς εκείνη την περίοδο, ώστε να μπορέσω να επαναφέρω μέσω της μουσικής τον παλιό καλό, χαρούμενο εαυτό μου. Αυτή λοιπόν η «μουσικοθεραπεία» μου, γέννησε τους GAZOZA!
Αρχικά ενώθηκα με τον Αρίωνα τον τραγουδιστή , αυτό το υπέροχο, ταλαντούχο πλάσμα και παθιασμένο καλλιτέχνη στη ψυχή, ο οποίος τόλμησε να αγκαλιάσει αυτή την τρέλα μου και να με πιστέψει στα τυφλά χωρίς δεύτερη σκέψη. Η χημεία ήταν άμεση, οι απόψεις ταυτίστηκαν στο λεπτό και έτσι προσθέτοντας άλλον έναν μουσικό στην κιθάρα τον Χρήστο, ακολούθησαν από το Σεπτέμβριο του ‘15 lives σε όλη την Ελλάδα. Όταν αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος στο X-Factor, προσθέσαμε για τις ανάγκες του παιχνιδιού άλλους 2 εξίσου ταλαντούχους μουσικούς ,τον Θοδωρή και τον Παντελή και έτσι ζήσαμε όλοι μαζί αυτό το συναρπαστικό τρίμηνο.Τώρα πλέον, θα μας δείτε με τον Αρίωνα σε διάφορους σχηματισμούς, είτε με τα παιδιά μαζί συναυλιακά, είτε τους δυο μας σε σχήματα μαγαζιών».

Οι Gazoza δεν είναι συγκρότημα, είναι project. Έτσι αυτοσυστήνονται
Efi B.:«Αρχικά ενώθηκα με τον Αρίωνα τον τραγουδιστή , αυτό το υπέροχο, ταλαντούχο πλάσμα και παθιασμένο καλλιτέχνη στη ψυχή, ο οποίος τόλμησε να αγκαλιάσει αυτή την τρέλα μου και να με πιστέψει στα τυφλά χωρίς δεύτερη σκέψη. Η χημεία ήταν άμεση, οι απόψεις ταυτίστηκαν στο λεπτό και έτσι προσθέτοντας άλλον έναν μουσικό στην κιθάρα τον Χρήστο, ακολούθησαν από το Σεπτέμβριο του ‘15 lives σε όλη την Ελλάδα».
-Ποιο είναι το moto σαν Gazoza; «GAZOZA H ΦΑΣΗ!!!».

-Πως ήταν η εμπειρία σας στο X-Factror;

Αρίωνας: «Ήταν πολύ συναρπαστικό όλο αυτό που ζήσαμε! Όταν έχεις στον ίδιο χώρο μαζεμένους τόσους καλλιτέχνες να μοιράζονται το ίδιο όνειρο καταλαβαίνεις πόσοι μεγατόνοι ενέργειας μπορεί να κυκλοφορεί στο χώρο. Γελάσαμε, κλάψαμε, νευριάσαμε. Αγαπήσαμε, χαρήκαμε, λυπηθήκαμε, ένα σύμπλεγμα συνεχώς εναλλασσόμενων συναισθημάτων που μόνο πιο έμπειρους μπορούσε να μας βγάλει από εκεί μέσα! Φιλίες αναπτύχθηκαν, όνειρα ενώθηκαν, ήταν ένα μεγάλο πάρτι που μόνο όμορφες στιγμές μας έχει αφήσει στο μυαλό μας που θα τις θυμόμαστε για μία ζωή».

-Θεωρείτε ότι σας βοήθησε η συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι;
Efi B.: «Αναμφισβήτητα! Πρώτα απ ΄όλα ήταν μία περίοδος που μας έδειξε για άλλη μία φορά περίτρανα ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν υπάρχουν όρια στη κούραση αλλά και στην απόδοση. Επίσης είναι μία μικρογραφία της πραγματικής μουσικής βιομηχανίας και των καταστάσεων που μπορεί να συναντήσει ένας επαγγελματίας εκεί έξω στις πραγματικές συνθήκες, οπότε είναι ένα πολύ καλό σχολείο που σου δίνει την ευκαιρία να αποφασίσεις αν όντως θέλεις , αλλά και αντέχεις τελικά να ακολουθήσεις το δρόμο της μουσικής καριέρας. Από εκεί και πέρα με το τέλος του παιχνιδιού, εμείς τουλάχιστον είχαμε ήδη την πρώτη καλή μας επαγγελματική πρόταση και έτσι είμαστε τώρα σχεδόν όλο τον Σεπτέμβρη παρέα με την Πέγκυ Ζήνα, τον Νίκο Μακρόπουλο, την Νωαίνα και τον Πιλάτο στο POLITIA LIVE CLUBBING στη Θεσσαλονίκη, με highlight των εμφανίσεων μας εκεί, τη συμμετοχή μας και στην ΔΕΘ, κατόπιν πρόσκλησης της αγαπημένης μας Πέγκυς, την οποία ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για την αγάπη της και την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μας».

Efi B.: «Η ιδέα υπήρχε στο μυαλό μου από το 2014. Ήθελα να βρω έναν τραγουδιστή να φτιάξω ένα απόλυτο party-project το οποίο δεν θα είχε φραγμούς, μουσικούς και θα έπαιζε οτιδήποτε είναι ανεβαστικό και γνωστό , είτε ανήκει στην εποχή του 50, είτε στο σήμερα».
Αρίωνας: «Ήταν πολύ συναρπαστικό όλο αυτό που ζήσαμε! Όταν έχεις στον ίδιο χώρο μαζεμένους τόσους καλλιτέχνες να μοιράζονται το ίδιο όνειρο καταλαβαίνεις πόσοι μεγατόνοι ενέργειας μπορεί να κυκλοφορεί στο χώρο. Γελάσαμε, κλάψαμε, νευριάσαμε».

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας στο X-Factror και ποιος από τους κριτές θεωρείτε ότι σας «αδίκησε» σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού;
Aρίωνας: «Φυσικά η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν περιμέναμε να ανακοινωθεί το αν θα μέναμε ή θα φεύγαμε από το παιχνίδι. Είχαμε αγαπήσει πολύ την όλη διαδικασία μιaς που για τρεις μήνες είχε γίνει το δεύτερο σπίτι μας. Οπότε σε εκείνη τη φάση νομίζω πιο πολύ λυπηθήκαμε που θα σταματούσε αυτή η καθημερινή δράση και όχι το ότι χάναμε την ευκαιρία να βγούμε νικητές. Αδικία δεν νιώσαμε ούτε λεπτό, ίσα ίσα όλοι οι κριτές είχαν μόνο καλά λόγια για μας πάντα, χαρίζοντας μας μάλιστα και τον τίτλο της καλύτερης και γεμάτης ζωντάνια μπάντας επί της σκηνής του Χ-FACTOR».

-Ποιο είναι το moto σαν Gazoza;

«GAZOZA H ΦΑΣΗ!!!».

-Πείτε μου τους επόμενους στόχους σας αλλά και ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα;

«Επόμενος στόχος είναι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανή την σπίθα που άναψε το Χ-Factor , ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον κόσμο και να μοιραζόμαστε μαζί του τη χαρά και την αγάπη μας για την μουσική. Επόμενο επαγγελματικό βήμα θα είναι πιθανώς η κυκλοφορία προσωπικού μουσικού υλικού και εμφανίσεις είτε κάπου σταθερά σε κάποιο μαγαζί, είτε ταξιδεύοντας σε όλο το μήκος και πλάτος της Ελλάδας, είτε και τα δύο ταυτόχρονα. Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε όλους από κοντά».

Οι φωτογραφίες και το υλικό της συνέντευξης είναι από το προσωπικό αρχείο των GAZOZARead Next

20 Μαϊ 2022

Αριάν Λαμπέντ: Η φινετσάτη σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου έλαμψε στις Κάννες με Chanel

Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι πολλά περισσότερα από σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου

19 Μαϊ 2022

H λαμπερή πρεμιέρα του Τop Gun: Maverick στις Κάννες (και γιατί αγαπάμε τόσο πολύ το παλιό)

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα σίκουελ είναι πλέον εδώ. Στις Κάννες έφτασε ο Τομ Κρουζ και η συμπρωταγωνίστρια του Τζένιφερ Κόνελι ενθουσιάζοντας την Kρουαζέτ.

Περισσότερα από

News

19 Μαϊ 2022

Grimes: Δημοπρατεί αξεσουάρ από εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί για να στηρίξει οικογένειες Ουκρανών

Η μουσικός είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τους πληγέντες της ρωσική εισβολή με οποιονδήποτε τρόπο.

19 Μαϊ 2022

Ζιζέλ Μπούντχεν: Παραδέχτηκε ότι ο γάμος της με τον Τομ Μπρέιντι δεν είναι παραμυθένιος

Το διάσημο supermodel νιώθει ευγνώμων που ο σύζυγός της, της εμπιστεύτηκε τα ηνία της οικογενείας τους καθώς εκείνος αφοσιωνόταν στην καριέρα του.

19 Μαϊ 2022

O Πρίγκιπας Χάρι μίλησε για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στα social media για τα παιδιά

Νέα νομοθεσία για την προστασία των παιδιών από τα εμπορικά συμφέροντα των μεγάλων εταιριών των social ζήτησε ο Χάρι.

19 Μαϊ 2022

Βικτόρια Μπέκαμ: «Κάθε γυναίκα θέλει όμορφα, στρογγυλά και καμπυλωτά οπίσθια»

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας αναθεωρεί τις απόψεις της για τις αδύνατες σιλουέτες και παραδέχεται πως προσπαθεί να αποκτήσει όγκο.

19 Μαϊ 2022

Demi Moore | H φωτογραφία από τις Κάννες με τον Bruce Willis

Και το σχόλιο της νυν συζύγου του ηθοποιού, Emma Heming, στο Instagram.

18 Μαϊ 2022
18 Μαϊ 2022

Φεστιβάλ Καννών 2022: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Παράλληλα με την τελετή έναρξης λαμβάνει χώρα και μια άτυπη πασαρέλα Υψηλής Ραπτικής.

18 Μαϊ 2022
18 Μαϊ 2022

Μάγιε Μασκ: H μητέρα του Έλον Μασκ ποζάρει με μαγιό στα 74 για το εξώφυλλο του Sports Illustrated

Η μητέρα του Έλον Μασκ υπόσχεται στον εαυτό της να συνεχίσει την καριέρα στο χώρο του modeling μέχρι να σταματήσουν τα πρακτορεία να την αναζητούν.

17 Μαϊ 2022

Bridgerton: στην επόμενη σεζόν θα δούμε το ειδύλλιο Πενέλοπε- Κόλιν

Η ηθοποιός Σιμόν Άσλεϊ αποκάλυψε πως στην επόμενη σεζόν θα δούμε επιτέλους την παραγκωνισμένη Πενέλοπε να κερδίζει όσα αξίζει.