ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι άγνωστες φωτογραφίες της Νταϊάνα που τράβηξε ο μικρός Γουίλιαμ βγήκαν στο φως

Μια σειρά από εικόνες της Νταϊάνα που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα και τις τράβηξε ο γιος της.

Οι άγνωστες φωτογραφίες της Νταϊάνα που τράβηξε ο μικρός Γουίλιαμ βγήκαν στο φως

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα υπήρξε χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπητά - αν όχι το πιο αγαπητό - πρόσωπα της Βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας με τη ζωή της να συνεχίζει με απασχολεί τα Μέσα ακόμα και 19 χρόνια μετά τον θάνατο της.

Είναι λογικό λοιπόν κάθε φορά που νέα στοιχεία για την προσωπικότητα της έρχονται στο φως, το ενδιαφέρον του Τύπου να συγκεντρώνεται πάνω τους. Πρόσφατο παράδειγμα κάποιες χειρόγραφες επιστολές που η γνωστή και ως «θλιμμένη πριγίπισσα» έστειλε στον φίλο και οικονόμο της Cyril Dickman. Μέσω αυτών, αποκαλύπτεται η αγάπη που είχε για τα παιδιά της, το δυνατό δέσιμο τους και ο «άτακτος» πρίγκιπας Harry.

Οι άγνωστες φωτογραφίες της Νταϊάνα που τράβηξε ο μικρός Γουίλιαμ βγήκαν στο φως

Στις επιστολές αναφέρει: «Ο William λατρεύει τον μικρό αδελφό του και περνάει όλο τον χρόνο του πλημμυρίζοντας τον Harry με ατέλειωτες αγκαλιές και φιλιά, μην αφήνοντας τους γονείς να πλησιάσουν!». Σε μια άλλη αποκαλύπτει για τον πρίγκιπα Harry: «Τα αγόρια είναι καλά και απολαμβάνουν αρκετά το σχολείο, παρόλο που ο Harry μπλέκει μονίμως σε μπελάδες». Αξίζει να αναφέρουμε πως τα χειρόγραφα σημειώματα της Diana θα δημοπρατήθηκαν στο Cambridge στις αρχές Ιανουαρίου μαζί με χριστουγεννιάτικες κάρτες που φέρουν τις υπογραφές του Καρόλου, της Ελισάβετ και του Φίλιππου. Η αξία τους υπολογίζεται στις 15.000 στερλίνες.

Μετά τις επιστολές ένα ακόμα εύρημα της πριγκίπισσας του λαού, Νταϊάνα, βγήκ εστο φως. Οι άγνωστες φωτογραφίες που της είχε τραβήξει ο μικρός Γουίλιαμ και αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι η Νταϊάνα υπήρξε η καλύτερη μητέρα στον κόσμο:

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.