ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Χιου Γκραντ παντρεύτηκε τη γυναίκα με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά

Η ζωή του διάσημου κινηματογραφικού γόη.

Ο Χιου Γκραντ παντρεύτηκε τη γυναίκα με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά

Ο Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ, γνωστός για τους ρόλους του σε ρομαντικές κωμωδίες, όπως η ταινία "Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ", παντρεύτηκε χθες για πρώτη φορά στη ζωή του, όπως μετέδωσαν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Χιου Γκραντ παντρεύτηκε την 39χρονη Σουηδή τηλεοπτική παραγωγό Άννα Έμπερσταϊν, δίνοντας έτσι τέλος σε 57 χρόνια εργένικης ζωής. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με μια σεμνή τελετή που έγινε στην περιοχή Τσέλσι του Λονδίνου.

Ο Χιου Γκραντ παντρεύτηκε τη γυναίκα με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά
Ο Χιου Γκραντ παντρεύτηκε την 39χρονη Σουηδή τηλεοπτική παραγωγό Άννα Έμπερσταϊν, δίνοντας έτσι τέλος σε 57 χρόνια εργένικης ζωής.

Ο υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του γνωστού ηθοποιού δεν απάντησε στο αίτημα του Reuters να σχολιάσει σχετικά με τον γάμο.

Ο 57χρονος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός από την ταινία "Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία", είναι τα τελευταία έξι χρόνια ζευγάρι με την Έμπερσταϊν, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο Χιου Γκραντ έχει επίσης δύο παιδιά με την κινέζα ηθοποιό Τίνγκλαν Χονγκ. Ο "αιώνιος εργένης", όπως αποκαλείτο από τον βρετανικό Τύπο, είχε κατά το παρελθόν διάφορες σχέσεις τις οποίες παρακολουθούσαν στενά τα ταμπλόιντ, όπως με την ηθοποιό και μοντέλο Βρετανίδα Λιζ Χάρλεϊ και την παραγωγό Τζεμίμα Γκόλντσμιθ.

Ο Γκραντ, ένας από τους πιο διάσημους κωμικούς ηθοποιούς της Βρετανίας, ήταν γνωστός για την απροθυμία του να παντρευτεί. Το 2000 είχε χωρίσει έπειτα από 13 χρόνια σχέσης με την Λιζ Χάρλεϊ. "Δεν πιστεύω πραγματικά στον γάμο", δήλωνε στο περιοδικό People το 2015. "Έχω δει πολύ λίγα καλά παραδείγματα, ίσως πέντε, στην ζωή μου, αλλά πιστεύω ότι στην αντίθετη περίπτωση είναι μια συνταγή για αμοιβαία δυστυχία", πρόσθετε.

Ο ηθοποιός που έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 και έχει βραβευτεί για τις ερμηνείες του στις ταινίες "Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ", "Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς" ή "Αγάπη είναι..." , έλαβε και πρόσφατα τους επαίνους του βρετανικού Τύπου για την ερμηνεία στη μίνι τηλεοπτική σειρά του BBC "A Very English Scandal".

Δείτε ένα βίντεο με τη ζωή του μεγάλου γόη:

Πηγή: ant1news.gr

Read Next

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.