ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει ποιο ήταν το επάγγελμα του πριν ασχοληθεί με τη μαγειρική

Είναι δύσκολο να τον φανταστούμε σε κάτι που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κουζίνα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει ποιο ήταν το επάγγελμα του πριν ασχοληθεί με τη μαγειρική

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι μάλλον ο πιο αγαπητός κριτής του Master Chef, από τη στιγμη μάλιστα που αποχώρησε από το παιχνίδι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο διάσημος σεφ που παντρεύει με τον πιο μοναδικό τρόπο την ιαπωνική και την ελληνική κουζίνα μίλησε πρόσφατα σε μία σειρά συνεντεύξεων για τη ζωή του πριν την μεγάλη επιτυχία του μαγειρικού ρεάλιτι αλλά και πριν καλά- καλά αρχίσει να ασχολείται με την μαγειρική.

Μιλώντας για την πορεία του μέχρι τη στιγμή που ανακάλυψε το μεγάλο πάθος του για τη γαστρονομία ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρός αλλά και ποιο ήταν το επάγγελμα του μέχρι να αποφασίσει να γίνει επαγγελματίας σεφ. «Μικρός ήθελα να γίνω δοκιμαστής φαγητών. Δεν ήξερα καν αν υπήρχε αυτό το επάγγελμα, απλώς μου άρεσε πολύ το φαγητό και με τη μητέρα μου περνούσα κάμποσο χρόνο στην κουζίνα. Δούλευα σε τράπεζα μέχρι που μου πρότειναν να γίνω “αορίστου” και παρατήθηκα. Οι κουζίνες μπορεί να είναι σκληροί χώροι εργασίας, έχουν όμως και τα καλά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα από την τράπεζα, γιατί στην κουζίνα δεν κρύβεις τα συναισθήματά σου, αποσυμπιέζεσαι. Οι ρυθμοί της ζωής σήμερα είναι πάρα πολύ γρήγοροι. Η ταχύτητα της πληροφόρησης έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Το έχω εκμεταλλευθεί κι εγώ αυτό. Έχω κάνει πολλά πράγματα για την ηλικία μου, λόγω αυτής της ταχύτητας».

Επίσης, για τον ρόλο του κριτή στο MasterChef αναφέρει πως είναι μία κατάσταση που δεν τον εκφράζει απόλυτα: «Η κριτική επιτροπή για μένα είναι ούτως ή άλλως ένας “κόντρα ρόλος”. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Κάποιος πρέπει να κρίνει, ο ρόλος μου είναι να πω τη γνώμη μου και αυτό κάνω. Απλώς λέω τη γνώμη μου. Αν δεν αρέσει η εκπομπή, είναι αυτονόητο ότι θα σταματήσω να κρίνω, γιατί μάλλον δεν το κάνω σωστά.»

Μία πρόσφατη φορά που ο Σωτήρης Κοντιζάς «τα πήρε» με διαγωνιζόμενο στις οντισιόν του MasterChef.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.