ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ο πρίγκιπας ήταν τρομοκρατημένος». Όσα πήγαν τελείως στραβά στον γάμο της Κέιτ και του Ουίλιαμ

Ήταν ένας φαινομενικά παραμυθένιος γάμος. Παρόλα αυτά τα ευτράπελα δεν έλειψαν και ήταν ξεκαρδιστικά.

«Ο πρίγκιπας ήταν τρομοκρατημένος». Όσα πήγαν τελείως στραβά στον γάμο της Κέιτ και του Ουίλιαμ

Πριν από 7 χρόνια ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παντρεύτηκε την «κοινή θνητή» Κέιτ Μίντλετον, χαρίζοντας της τον τίτλο της Δούκισσας και επιβεβαιώνοντας πως τα παραμύθια καμιά φορά μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Από εκείνη την ημέρα μάλλον τα περισσότερα συνηθισμένα κορίτσια του Ηνωμένου Βασιλείου άρχισαν να ονειρεύονται πως είναι εφικτό να ανέβουν τα σκαλιά του Καθεδρικού του Γουέστμνιστερ με τον ελεύθερο αδελφό του Ουίλιαμ, Χάρι, αποκτώντας κι εκείνες βασιλικό τίτλο και μία θέση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αφού ο μικρότερος γιος της Νταϊάνα και του Καρόλου επέλεξε τελικά την Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ και το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί στις 19 Μαϊου.

Ωστόσο, με αυτή την αφορμή, ο πλανήτης έχει θυμηθεί εκ νέου τον προηγούμενο βασιλικό γάμου που είχε απασχολήσει όσο λίγοι τα μέσα ενημέρωσης με τον επίσημο ανταποκριτική της βασιλικής οικογένειας να ανακαλεί τα όσα τελικά πήγαν στραβά στον παραμυθένιο γαμου του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Σύμφωνα, λοιπόν με τον Duncan Larcombe την ημέρα του γάμου ο Ουίλιαμ έδειχνε πραγματικά τρομοκρατημένος και στην κυριολεξία έτρεμε, τόσο πολύ που λίγη ώρα πριν τον γάμο ο αδελφός του, Χάρι, αναγκάστηκε να τον οδηγήσει σε κάποιο από τα ιδιωτικά δωμάτια του ναού προκειμένου να μπορέσει να τον ηρεμήσει. «Καθόμασταν στην άκρη και οι δυο τους πέρασαν ακριβώς δίπλα μας. Θυμάμαι πως ο Ουίλιαμ έδειχνε πραγματικά πανικοβλημένος και όταν τελκά βγήκαν από το δωμάτιο τον είδα να παίρνει μία μεγάλη, βαθιά ανάσα».

Πράγματι ο ίδιος ο Ουίλιαμ είχε παραδεχθεί το 2012 ότι ήταν τόσο νευρικός εκείνη την ημέρα που το προηγούμενο βράδυ είχε καταφέρει να κοιμηθεί μόλις μισή ώρα. «Το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν να καταφέρω να περπατήσω στην ευθεία και είχα πραγματικά οράματα με εμένα και τον αδελφό μου να παραπατάμε στα σκαλιά μπροστά σε χιλιάδες κόσμου», είχε σχολιάσει ο Ουίλιαμ για την μεγάλη μέρα.

Η βέρα που δεν έμπαινε στο δάκτυλο της Κέιτ και το χειρόφρενο της Aston Martin που δεν κατέβαινε με τίποτα είναι μόνο μερικά, επιπλέον πράγματα που πήγαν στραβά στον συγκεκριμένο γάμο.

Λίγο πριν το βλέμμα του κόσμου στραφεί στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν δες στο βίντεο που ακολουθεί όλα τα ευτράπελα που έγιναν πριν 7 χρόνια στη γαμήλια τελετή του Γουέστμίνστερ.

Δες το βίντεο.

Read Next

27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

27 Απρ 2024

Στέφανος Κορκολής: "Μετά τον καρκίνο πέταξα από τη ζωή μου οτιδήποτε τοξικό"

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του και την επιλογή να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.

27 Απρ 2024

Αγνώριστη η Αν Χάθαγουεϊ με πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό, για τα δεδομένα της, hair look.

27 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανανέωση του πλάνου της κηδείας του

Πόσο άρρωστος είναι τελικά ο βασιλιάς Κάρολος και τι συμβαίνει με την επιχείρηση Menai Bridge;

27 Απρ 2024

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος:"Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη"

Διαζύγιο για Φίλιππο Μιχόπουλο και Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίζουν έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και ζητούν την κατανόηση του τύπου, προκειμένου να διασφαλίσον την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

27 Απρ 2024

H Τζένιφερ Άνιστον μεταμορφώνεται σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ- Η απίστευτη ομοιότητα

H μεταμόρφωση της Τζένιφερ Άνιστον σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ήταν αυτό που πάντα ήθελε!

27 Απρ 2024

Καλλιμάρμαρο: Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο "Παρίσι 2024"

Σε ενα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο αντήχησαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας.