ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Του είναι δυσβάσταχτο»: Ο πραγματικός λόγος που ο Χάρι δεν περνάει καθόλου καλά στο Λος Άντζελες

«Δεν μετανιώνει για την απόφαση του, αλλά του είναι πάρα πολύ δύσκολο».

«Του είναι δυσβάσταχτο»: Ο πραγματικός λόγος που ο Χάρι δεν περνάει καθόλου καλά στο Λος Άντζελες

Πήρε την, κατά κοινή ομολογία, πολύ δύσκολη απόφαση να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, αφήνοντας πίσω τίτλους, προνόμια και μία «στρωμένη» καθημερινότητα στο παλάτι στην οποία ήταν συνηθισμένος από την ημέρα που γεννήθηκε. Όταν πριν από δύο περίπου χρόνια ο Χάρι παντρεύτηκε τη Μέγκαν οι περισσότεροι έκαναν λόγο για το τυχερό κορίτσι που βρήκε μία θέση στη ζωή και την οικογένεια του πιο περιζήτητου άντρα στη Μεγάλη Βρετανία. Κανείς δεν φανταζόταν ότι τελικά θα ήταν εκείνη που θα τον έπαιρνε μαζί στην δικιά της ζωή, μετά, βέβαια, από την δική του σύμφωνη και πρόθυμη γνώμη.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι έριξε, λοιπόν, μαύρη πέτρα πίσω του και μετακόμισε από την Αγγλία στον Καναδά και από εκεί στο φωτεινό Λος Άντζελες. Εκεί όπου είναι μαζεμένοι σχεδόν όλοι οι φίλοι της Μέγκαν, εκεί όπου ζει η μητέρα της, εκεί που μπορούν να βγαίνουν για δείπνο και ψώνια χωρίς την επόμενη μέρα να ανησυχούν για τα πικρόσχολα άρθρα στα βρετανικά ταμπλόιντ, εκεί που θα μεγαλώσουν τον μικρό Άρτσι χωρίς πρωτόκολλα και καταπίεση.

Κι όμως όλα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι ο Χάρι δεν τα περνάει και τόσο καλά στη νέα του «πατρίδα» και στην καινούργια του ζωή. Μπορεί να είναι με το παιδί του και την γυναίκα της ζωής του, αλλά η νέα του πραγματικότητα μοιάζει να τον έχει ζορίσει αρκετά και να αδυνατεί να προσαρμοστεί. Οι φήμες γύρω από τη συγκεκριμένη κατάσταση πυροδοτήθηκαν όταν η στενή του φίλη Jane Goodall δήλωσε σε συνέντευξη της ότι έχει επικοινωνήσει μαζί του και ότι «ο Χάρι βρίσκει τη νεά του ζωή αρκετά δύσκολη».

Σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στο παλάτι και τον ίδιο τον Χάρι το ξέσπασμα του κορονοϊού και το γεγονός ότι εξαιτίας της πανδημίας όλες οι επαγγελματικές δραστηριότητες του ζευγαριού έχουν παγώσει παίζουν σημαντικό ρόλο στο ότι ο γιος της Νταϊάνα έχει ζοριστεί τόσο πολύ στο Λος Άντζελες. Επιπλέον το ζευγάρι δεν μπορεί να συναντήσει κανέναν, ούτε καν την μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία βοηθάει σημαντικά με την φροντίδα και την ανατροφή του Άρτσι.

Από την άλλη, καλός φίλος του Χάρι έρχεται να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω προσθέτοντας ότι «αν και δεν έχει μετανιώσει για την απόφαση του, του είναι πολύ δύσκολο να ζήσει μακριά από την οικογένεια του». Και συμπληρώνει: «Ο Χάρι είναι ένας τρυφερός, πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Το να φύγει από την οικογένεια του τού είναι εξαιρετικά δύσκολο, δυσβάσταχτο. Δεν ξέρω αν θα το αντέξει». Άλλωστε και ο ίδιος ο Χάρι είχε αποκαλύψει το πόσο πολύ λυπάται που αφήνει πίσω την οικογένεια του σε μία ομιλία του τον Ιανουάριο που μας πέρασε.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο.

Κεντρική φωτογραφία: ΥοuTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Δεκάχρονος παρίστανε τον "νεκρό" για να μην τον σκοτώσει η μητέρα του

Σε ηλικία μόλις 10 ετών το αγοράκι παρίστανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεφύγει από την αδίστακτη μητέρα του.

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

"Πήρες Ozempic;" Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι πήρε την καλύτερη "πληρωμένη" απάντηση από την ηθοποιό

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Η απάντηση της ηθοποιού όμως κέρδισε τις εντυπώσεις.

02 Μαϊ 2024

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κάνει τη σιλουέτα να δείχνει ψιλόλιγνη

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αγαπά τη μόδα και αυτό φαίνεται από τις στυλιστικές της επιλογές.

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.