ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο πραγματικός λόγος πίσω από τον δημόσιο τσακωμό της Λετίθια με τη Σοφία μόλις αποκαλύφθηκε

Φαίνεται πως αυτή η ιστορία κρατάει χρόνια τελικά.

Ο πραγματικός λόγος πίσω από τον δημόσιο τσακωμό της Λετίθια με τη Σοφία μόλις αποκαλύφθηκε

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκαλεί το βίντεο με τον καβγά ανάμεσα στην βασίλισσα Λετίθια και την βασίλισσα Σοφία μετά από την πασχαλινή λειτουργία, με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης να εστιάζουν στους λόγους που δυναμίτισαν τις σχέσεις των δύο γυναικών.

Όπως αναφέρει η El Pais, το 2003, όταν ο τότε διάδοχος Φελίπε ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Λετίθια Ορτίζ, η ελληνικής καταγωγής μητέρα του, Σοφία και ο πατέρας του, Χουάν Κάρλος, την αγκάλιασαν σαν παιδί τους και, μάλιστα, εκείνη, στις πρώτες της δηλώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης, είχε ευχαριστήσει δημόσια την πεθερά της.

Ωστόσο, τα 15 χρόνια που πέρασαν άλλαξαν πολλά, με πρώτο και καλύτερο τον ερχομό των δύο παιδιών του Φελίπε και της Λετίθια στη ζωή, αλλά και την ανάληψη του θρόνου από εκείνον.

Κατά το δημοσίευμα, η Σοφία και ο Χουάν Κάρλος, που μένουν, όπως και η οικογένεια του γιου τους, στα ανάκτορα La Zarzuela, σε κτίρια που απέχουν μόλις ένα χιλιόμετρο, επισκέπτονταν τα εγγόνια τους τα περισσότερα απογεύματα. Σταδιακά, όμως, η Λετίθια κατέστησε σαφές πως οι συχνές επισκέψεις δεν ήταν καλοδεχούμενες γιατί ανέτρεπαν το πρόγραμμα των δύο παιδιών, με τον Φελίπε να εκτελεί χρέη ειρηνοποιού και να πηγαίνει εκείνος τις κόρες του στον παππού και την γιαγιά κάθε Παρασκευή. Την ίδια ώρα, η παρουσία της μητέρας της Λετίθια στα ανάκτορα έγινε συχνότερη και, μάλιστα, η νεαρή βασίλισσα εμπιστεύεται σε εκείνη την επιμέλεια των κοριτσιών όταν χρειάζεται να απουσιάζει και παρά το ότι έχουν προσληφθεί γκουβερνάντες.

Όταν ο Φελίπε ανέβηκε στο θρόνο, τον Ιούνιο του 2014, πηγές της εφημερίδας αναφέρουν πως η γυναίκα του αποφάσισε για ακόμα μία φορά να επιβάλλει τους δικούς της κανόνες, καθώς δεν ήθελε να υποστεί τις ταπεινώσεις και τους εξευτελισμούς που ένιωσε η πεθερά της από τον Χουάν Κάρλος. Αποκορύφωμα όλων στάθηκε το ότι ο τέως βασιλιάς δεν προσκλήθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις των ανακτόρων για την 40η επέτειο της Δημοκρατίας στην Ισπανία, τον περασμένο Ιούνιο, φέρνοντας τις σχέσεις νύφης – πεθερικών στο χειρότερό τους σημείο.

Στα ανάκτορα είναι κοινό μυστικό πως οι δύο βασίλισσες είναι «στα μαχαίρια», κάτι που πλέον έγινε παγκοσμίως γνωστό μετά το βίντεο με τον καβγά τους, όταν η Σοφία θέλησε να ποζάρει με τις εγγονές της στο φακό και η Λετίθια παρενέβη προσπαθώντας να αποσπάσει το χέρι της μεγαλύτερης κόρης της από τη γιαγιά της.

Πηγή: peoplegreece.com

Read Next

27 Απρ 2024

Νάνα Μούσχουρη: Συγκλόνισε η 89χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια στο Καλλιμάρμαρο

Στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η Νάνα Μούσχουρη ερμήνευσε τους εθνικούς ύμνους Γαλλίας και Ελλάδας.

Περισσότερα από

News

27 Απρ 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός"

27 Απρ 2024

Στέφανος Κορκολής: "Μετά τον καρκίνο πέταξα από τη ζωή μου οτιδήποτε τοξικό"

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του και την επιλογή να είσαι ελεύθερος άνθρωπος.

27 Απρ 2024

Αγνώριστη η Αν Χάθαγουεϊ με πολύ κοντά, αγορίστικα μαλλιά

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα εντελώς διαφορετικό, για τα δεδομένα της, hair look.

27 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανανέωση του πλάνου της κηδείας του

Πόσο άρρωστος είναι τελικά ο βασιλιάς Κάρολος και τι συμβαίνει με την επιχείρηση Menai Bridge;

27 Απρ 2024

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος:"Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη"

Διαζύγιο για Φίλιππο Μιχόπουλο και Αθηνά Οικονομάκου: Χωρίζουν έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και ζητούν την κατανόηση του τύπου, προκειμένου να διασφαλίσον την ιδιωτικότητα των παιδιών τους.

27 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Κοκκινομάλλα και αγνώριστη 16 χρόνια πριν

Όταν η Μαρίνα Σάττι τραγουδούσε στα 22 της, με Παπακωνσταντίνου, Μπουλά και Ζουγανέλη.

27 Απρ 2024

H Τζένιφερ Άνιστον μεταμορφώνεται σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ- Η απίστευτη ομοιότητα

H μεταμόρφωση της Τζένιφερ Άνιστον σε Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ήταν αυτό που πάντα ήθελε!

27 Απρ 2024

Καλλιμάρμαρο: Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο "Παρίσι 2024"

Σε ενα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο αντήχησαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας.