ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ο πατέρας μου δεν με βλέπει στο δελτίο. Μου τηλεφωνεί στη διάρκειά του να μου πει κάτι άσχετο»

Για τα παράπονα από τον πατέρα της αλλά και την παράξενη γνωριμία με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, μίλησε η anchorwoman του δελτίου του Mega, Ράνια Τζίμα.

«Ο πατέρας μου δεν με βλέπει στο δελτίο. Μου τηλεφωνεί στη διάρκειά του να μου πει κάτι άσχετο»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ράνια Τζίμα, μίλησε για τη σχέση με τον σύντροφό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και για την αδυναμία του πατέρα της να αποδεχτεί την καριέρα της στη δημοσιογραφία, μέχρι και σήμερα.

«Δεν είμαι το αφεντικό στη σχέση με το σύζυγό μου» σχολίασε η anchorwoman του κεντρικού δελτίου του Mega. «Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ πιο έντονες γωνίες από εμένα. Εγώ αν χρειαστεί θα τις στρογγυλέψω. Θα φωνάξω, θα βρίσω, θα γκρινιάξω, θα του κάνω τη ζωή μαύρη και στο τέλος θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ δεν θα ακουστεί, θα σου χαμογελάσει».

Η σχέση τους, πάντως, δεν ξεκίνησε σε καμία περίπτωση με αμοιβαίο έρωτα με την πρώτη ματιά: «Πριν τον γνωρίσω, τον έκοβα συνέχεια. Έλεγα, τι να πούμε με αυτόν; Ήμασταν τότε στα βάθη του Μνημονίου δεν μας έδιναν λεφτά, και ο Γαβριήλ είχε βγει από την περιπέτεια του Δήμου της Αθήνας. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν δραματική. Δεν κατάλαβα πώς την πάτησα με τον Γαβριήλ ακόμα και τώρα, 5,5 χρόνια μετά».

«Η πρώτη μας συνάντηση ήταν δραματική. Δεν κατάλαβα πώς την πάτησα με τον Γαβριήλ ακόμα και τώρα, 5,5 χρόνια μετά».

Η ίδια, ωστόσο, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει κάποιες αρετές του, ξεκινώντας από τις προφανείς: «Πρωτίστως μου αρέσει το ότι είναι πολύ όμορφος. Ο πιο ωραίος άντρας της Αθήνας. Επίσης όταν είσαι σε ένα μεταίχμιο, να πάρεις μια απόφαση που μπορεί να είναι και δύσκολη, σε κοιτάει με αυτό το βλέμμα που λέει, πραγματικά δεν φοβάται αυτός ο τύπος. Σου λέει, πήδα, κι εγώ θα είμαι εκεί και θα απλώσω ένα πλέγμα προστασίας».

Σήμερα λοιπόν η Τζίμα παραδέχεται πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της πλέον χωρίς τον άντρα και την κόρη τους. «Νομίζω θα κατέρρεα. Δεν θα το άντεχα. Δεν μου αρέσει να είμαι ευάλωτη, αλλά εκεί είμαι».

«Πρωτίστως μου αρέσει το ότι είναι πολύ όμορφος. Ο πιο ωραίος άντρας της Αθήνας»

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης για τον πατέρα της και την αδυναμία του να αποδεχτεί την επιλογή της καριέρας της στη δημοσιογραφία: «Ο μπαμπάς μου ακόμα και τώρα δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Λέει, τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις, πουλάτε αέρα κοπανιστό. Νομίζω ότι πιστεύει ότι εκείνα που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει». Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα ενοχλητική συνήθειά του: «Όχι μόνο δεν με βλέπει στο δελτίο ειδήσεων, αλλά το χειρότερο είναι ότι με παίρνει τηλέφωνο στη διάρκειά του, να μου πει κάτι αδιάφορο, άσχετο. Σε σημείο που πιστεύω πια ότι το κάνει επίτηδες».

«Ο μπαμπάς μου ακόμα και τώρα δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Λέει, τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις, πουλάτε αέρα κοπανιστό»

Η αντίδραση του πατέρα της είχε ξεκινήσει από τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία: «Όταν ήμουν στην ΕΡΤ3, έπαιρνα 594 ευρώ μισθό και ο πατέρας μου έλεγε στη μάνα μου, το παιδί σου είναι χαζό, έχει κάποιο πρόβλημα, γιατί μόνταρα μέχρι αργά τη νύχτα. Ήταν δημόσιος υπάλληλος, όλα για εκείνον ήταν απτά, το δικό μας του φαίνεται ένα άυλο πράγμα. Η μαμά [που δεν βρίσκεται πια εν ζωή] ήταν πιο θετική, αλλά δεν πρόλαβε να δει και πολλά πράγματα. Εμένα αυτό [η δημοσιογραφία] με τραβούσε όπως δεν με έχει τραβήξει τίποτα άλλο».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

«Ο πατέρας μου δεν με βλέπει στο δελτίο. Μου τηλεφωνεί στη διάρκειά του να μου πει κάτι άσχετο»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!