ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο μυστήριος γάμος της Τζορτζίνα Τσάπμαν και του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Η ζωή της σχεδιάστριας μόδας δίπλα στον σεξομανή παραγωγό του Χόλιγουντ.

Ο μυστήριος γάμος της Τζορτζίνα Τσάπμαν και του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

Τον εγκατέλειψε μόλις στις 10 Οκτωβρίου, όταν άρχισαν να ανοίγουν στόματα και να αποκαλύπτεται η δράση του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Πιο πριν δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Η Τζορτζίνα Ρόουζ Τσάπμαν υπήρξε σύζυγος Γουάινσταϊν από τις 15 Δεκεμβρίου του 2007. Απέκτησε μαζί του δύο παιδιά και μοιραζόταν κοινές ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές σε τρία σπίτια, ένα στο κέντρο του Κονέκτικατ, ένα παραθαλάσσιο στο Κονέκτικατ και μια έπαυλη στο Λος Άντζελες.

Ο μυστήριος γάμος της Τζορτζίνα Τσάπμαν και του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν
Η καλλονή γνωρίστηκε με τον οσκαρικό παραγωγό ταινιών του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, το 2003 και παντρεύτηκαν το 2007, ενώ έχουν δύο παιδιά ένα επτά και ένα τεσσάρων χρονών.

Σχεδιάστρια μόδας και ηθοποιός η ίδια, γεννήθηκε στις 14 Απριλίου του 1976 στο Λονδίνο. Η μητέρα της ήταν δημοσιογράφος και ο πατέρας της συνιδρυτής της εταιρίας βιολογικού καφέ Percol.

Ως μοντέλο πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση του αντιπυτιριδικού σαμπουάν Head & Shoulders, ενώ πλέον ως σχεδιάστρια μόδας υπογράφει τις δημιουργίες του label Marchesa. Έπαιξε ρόλους στις ταινίες «Match Point» και «Awake».

Ως μοντέλο πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση του αντιπυτιριδικού σαμπουάν Head & Shoulders, ενώ πλέον ως σχεδιάστρια μόδας υπογράφει τις δημιουργίες του label Marchesa.

«Η καρδιά μου σπάει για όλες τις γυναίκες που βίωσαν τεράστιο πόνο εξαιτίας αυτών των ασύλληπτων πράξεων. Επέλεξα να αφήσω τον άντρα μου», δήλωσε η Τζορτζίνα Τσάπμαν στο περιοδικό People μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με τον σύζυγό της.

«Η φροντίδα των μικρών παιδιών μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και ζητώ από τα μίντια να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας αυτές τις στιγμές», συμπλήρωσε.

Η καλλονή γνωρίστηκε με τον οσκαρικό παραγωγό ταινιών του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, το 2003 και παντρεύτηκαν το 2007, ενώ έχουν δύο παιδιά ένα επτά και ένα τεσσάρων χρονών.

Η Τσάπμαν είναι ιδιοκτήτρια της μάρκας ρούχων Marchesa και πλέον φοβάται πως κανείς δεν θα αγοράζει πια τα προϊόντα της.

Όπως φαίνεται ο οσκαρικός παραγωγός χάνει τα πάντα, μετά την καταιγίδα αποκαλύψεων για την δράση του εις βάρος δεκάδων γυναικών στο χώρο της δουλειάς του. Αφού εκδιώχθηκε από την εταιρία του, αν και ο ίδιος παρακαλούσε να μείνει, τώρα και η γυναίκα του, η 41χρονη σχεδιάστρια μόδας ανακοίνωσε πως τον εγκαταλείπει.

Την ίδια ώρα ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, έφυγε για την Ευρώπη με το ιδιωτικό του τζετ, προκειμένου να υποβληθεί σε απεξάρτηση από το σεξ και σε θεραπεία για την συμπεριφορά του.

«Η καρδιά μου σπάει για όλες τις γυναίκες που βίωσαν τεράστιο πόνο εξαιτίας αυτών των ασύλληπτων πράξεων. Επέλεξα να αφήσω τον άντρα μου», δήλωσε η Τζορτζίνα Τσάπμαν.

Θα μείνει έγκλειστος σε ειδικό κέντρο και θα παρακολουθήσει σεμινάρια προκειμένου να βελτιώσει τον εαυτό του, δήλωσε μια πηγή κοντά στον Γουάινσταϊν, ενώ τόνισε πως διατηρεί την ψυχραιμία του και δεν μοιάζει καθόλου «χαμένος».

Η είδηση ήρθε την ίδια μέρα που οι New York Times, η εφημερίδα που έφερε στο φως την κρυφή επί δεκαετίας δράση του σεξομανούς παραγωγού, φιλοξένησε δηλώσεις τόσο της Αντζελίνα Τζολί όσο και της Γκουίνεθ Πάλτροου, πως είχαν πέσει θύματά του και οι ίδιες, στην αρχή της καριέρας τους.

Δείτε ένα βίντεο με τον μυστήριο γάμο του Γουϊνστάιν και της Τσάπμαν:

Πηγή: alphafreepress.gr /athenvoice.gr

Read Next

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!

03 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Σε πακέτο της Amazon βρέθηκε η γάτα που είχε χαθεί από το σπίτι της!

Η γάτα τρύπωσε κατά λάθος σε πακέτο επιστροφής προς την εταιρία και για 1 εβδομάδα ταξίδευε ανά τις ΗΠΑ. Ευτυχώς επιβίωσε μες στο κουτί!

02 Μαϊ 2024

"Και ναι, είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος, άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα"

Η γεμάτη χαρά και υπερηφάνια δήλωση της Βασιλικής Μιλλούση για τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

02 Μαϊ 2024

Η ανοιξιάτικη Πρωτομαγιά της Μιμής Ντενίση στον ολάνθιστο κήπο της στον Θεολόγο

Η Μιμή Ντενίση καλωσορίζει τον αγαπημένο της μήνα με μια ανοιξιάτικη φωτογραφία.