ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο επώδυνος τρόπος που η Νταϊάνα ανακάλυψε τη παράνομη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα

Σύμφωνα με τη The Mirror, η Νταϊάνα αποκάλυψε πως λίγο πριν τον γάμο τους ανακάλυψε ένα κουτί.

Ο επώδυνος τρόπος που η Νταϊάνα ανακάλυψε τη παράνομη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα

Το 1996, η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος πήραν διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου. Όπως είναι γνωστό, ένας από τους βασικούς παράγοντες για τη δημόσια διάλυση της σχέσης του ζευγαριού ήταν εκείνη που κάποτε η ίδια η Νταϊάνα περιέγραψε ως «το τρίτο άτομο στον γάμο τους» – η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Ο πρίγκιπας Κάρολος έβγαινε με την Καμίλα πριν την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μετά από τη γνωριμία τους σε έναν αγώνα πόλο το 1970. Το ζευγάρι ανέπτυξε ρομαντική σχέση που κράτησε για έναν χρόνο, μέχρι που χώρισαν το 1971, όταν ο Κάρολος μπήκε στο βασιλικό ναυτικό. Δύο χρόνια αργότερα, η Καμίλα παντρεύτηκε τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, και το 1980 ο Κάρολος άρχισε να βγαίνει με την Νταϊάνα, την οποία παντρεύτηκε τον Ιούλιο της επόμενης χρονιάς.

Τα συναισθήματα όμως μεταξύ του Καρόλου και της Καμίλα δεν εξαφανίστηκαν και το 1986, ξεκίνησαν την εξωσυζυγική τους σχέση. Το 1992 το παλάτι επιβεβαίωσε πως υπήρχαν προβλήματα στον γάμο του Καρόλου και της Νταϊάνα, ενώ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Πέντε χρόνια αργότερα, λίγο πριν τον τραγικό θάνατό της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα μίλησε ανοιχτά σε μία συνέντευξη για το πώς ανακάλυψε την παράνομη σχέση του συζύγου της με την Καμίλα – και μοιάζει αρκετά επώδυνος.

Σύμφωνα με τη The Mirror, η Νταϊάνα αποκάλυψε πως λίγο πριν τον γάμο τους ανακάλυψε ένα κουτί. Το άνοιξε και μέσα υπήρχε ένα βραχιόλι. «Ήμουν ακόμα τόσο ανώριμη για να καταλάβω όλα τα μηνύματα που έρχονταν προς το μέρος μου. Και μετά κάποιος στο γραφείο του μου είπε πως ο σύζυγός μου έφτιαξε ένα βραχιόλι για εκείνη», δήλωσε. «Μπήκα στο γραφείο εκείνου του υπαλλήλου μία μέρα και είπα "Α, τι είναι μέσα σε αυτό το κουτί;". Και εκείνος είπε "Δεν πρέπει να το κοιτάτε αυτό". Οπότε το άνοιξα και είδα το βραχιόλιι», είπε η Νταϊάνα. «Ένιωσα κατεστραμμένη και είπα "θα της το δώσει απόψε"».

Σύμφωνα με τον royal βιογράφο, Άντριου Μόρτον, το βραχιόλι είχε σκαλισμένα τα αρχικά G και F που λέγεται πως ήταν τα παρατσούκλια που είχαν δώσει ο Κάρολος και η Καμίλα ο ένας στον άλλον -Gladys και Fred.

Δείτε ένα βίντεο για την ημέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου της Νταϊάνα και του Καρόλου:

Πηγή: iellada.gr

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.