ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νomads: Ποια είναι τα δύο νέα διάσημα ονόματα που ετοιμάζονται να μπουν στο νέο ρεάλιτι επιβίωσης;

Δεν θα είναι από τον χώρο της τηλεόρασης.

Νomads: Ποια είναι τα δύο νέα διάσημα ονόματα που ετοιμάζονται να μπουν στο νέο ρεάλιτι επιβίωσης;

Τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στο Παλαουάν των Φιλιππίνων για να πάρουν μέρος στο Nomads αναζητά αυτή την περίοδο ο ΑΝΤ1, με τις σχετικές συζητήσεις να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ώστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να έχουν «κλείσει».

Στο Nomads, που μεταδίδεται σε δεκατέσσερις χώρες από την εταιρεία παραγωγής Eccholine, παίρνουν μέρος 18 άτομα που χωρίζονται σε τρεις ομάδες, των οποίων η σύνθεση είναι ακόμη υπό εξέταση από τους ιθύνοντες του σταθμού και της εταιρείας παραγωγής, δηλαδή δεν θα υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές όπως στο Survivor, ενώ, ανάλογα με τις επιδόσεις στα αγωνίσματα, οι τρεις ομάδες θα διαμένουν είτε σε υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις είτε σε ένα ψαροχώρι ή στην έρημο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People, σε συζητήσεις με το κανάλι είναι οι Γιώργος Μαυρίδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Διονύσης Αλέρτας, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Γιώργος Μανίκας και Έλενα Γαλύφα.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, κανένα από τα γνωστά στο ευρύ κοινό πρόσωπα δεν έχει υπογράψει, με εξαίρεση τον Διονύση Αλέρτα, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος προ ημερών στο peoplegreece.com, ενώ πολύ κοντά στο να πει το «ναι» είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του People, το ενδεχόμενο να πάρουν μέρος στο Nomads συζητούν και δύο τραγουδιστές, ο Θάνος Πετρέλης και η Ελένη Χατζίδου. Μάλιστα, η Ελένη δέχθηκε κρούση και για το ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon, το Survival Secrets.

Πηγή που γνωρίζει τα των συζητήσεων αποκάλυψε στο People πως το παζλ των συμμετεχόντων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς, στη συνέχεια, οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν από ιατρικά και ψυχολογικά τεστ, πριν μεταβούν στις Φιλιππίνες.

Πηγή:peoplegreece.com

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.