ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ναταλία Βοντιάνοβα: Η Supernova επιστρέφει τη γενναιοδωρία με την οποία της φέρθηκε η ζωή

H ζωή της 34χρονης Ρωσίδας ήταν γενναιόδωρη μαζί της και σήμερα επιστρέφει τη γενναιοδωρία μέσα από τη φιλανθρωπική της δράση.

Ναταλία Βοντιάνοβα: Η Supernova επιστρέφει τη γενναιοδωρία με την οποία της φέρθηκε η ζωή

Το γεγονός ότι ασχολήθηκε με το μόντελινγκ το οφείλει στη συνονοματη γιαγιά της, η οποία την πίεσε να γίνει μοντέλο για να ζήσει μια καλύτερη ζωή και να μην καταλήξει όπως η μάνα της. Εκεινη της πλήρωσε το εισιτήριο για να φύγει για το Παρίσι. Και έφτασε να διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στο μόντελινγκ και να γίνει πάμπλουτη.

Ο λόγος για τη Ναταλία Βοντιάνοβα, την 34χρονη καλλονή και μητέρα 4 παιδιών η οποία σήμερα ασχολείται ενεργά με τον φιλανθρωπικό οργανισμό Naked Heart Foundation στη Ρωσία.

«Πάντα ήθελα να προσφέρω, από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Ακόμη και τότε μοιραζόμουν ό,τι είχα. Και όταν άρχισα την καριέρα μου στο μόντελινγκ και ήμουν τόσο τυχερή που γνώρισα όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να δώσω πίσω ακόμη περισσότερα. Γι’ αυτό η σύσταση του ιδρύματος Νaked Heart ήταν απλά σωστή, ήταν μια φυσική επιλογή για μένα. Μου δόθηκαν τόσο πολλά στη ζωή και θα ήθελα απλώς να βοηθήσω τους λιγότερο τυχερούς, αυτοί είναι που με ενέπνευσαν».

Ναταλία Βοντιάνοβα: Η Supernova επιστρέφει τη γενναιοδωρία με την οποία της φέρθηκε η ζωή

Το Naked Heart Foundation, ένα ίδρυμα που ένας από τους κύριους σκοπούς του είναι να δημιουργεί χώρους ψυχαγωγίας για όλα τα παιδιά, ενώ έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Η 34χρονη σήμερα Νατάλια Βοντιάνοβα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχει πολλές υποχρεώσεις, με το ίδρυμά της να καταλαμβάνει σημαντικό μέρος του χρόνου της. Και για αυτό το όνειρό της για έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις για τα παιδιά με αναπηρία.

Χθες, με τη βοήθεια του συμπαρουσιαστή της Αντόνιο Μπαντέρας, η Βοντιάνοβα κατάφερε να συγκεντρώσει 800.000 δολάρια για το έργο της οργάνωσης.

Και ήταν πανευτυχής.

Για την ευαισθησία της για τα παιδιά με αναπηρίες η ίδια έχει πει:

«Το 2011 ξεκινήσαμε το πρόγραμμα "Εvery Child Deserves a Family" με κύριο στόχο να τερματίσουμε τη μακρά παράδοση της Ρωσίας που ήθελε τα παιδιά με ειδικές ικανότητες και μαθησιακές δυσκολίες να καταλήγουν σε μονάδες φροντίδας και ορφανοτροφεία. Από τότε αυτό το πρόγραμμα έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του φιλανθρωπικού μου έργου και διαμόρφωσε την αποστολή του ιδρύματος - για να βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, μιας κοινωνίας που είναι ανοικτή σε άτομα με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες, μέσω της ενθάρρυνσης του παιχνιδιού και της δημιουργίας δωρεάν υπηρεσιών υποστήριξης για φτωχές οικογένειες που μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά».

Οσο για το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε χθες, ασύλληπτο.

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!