ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μίλα Κούνις: Στον Μαύρο Κύκνο ήμουν αηδιαστικά αδύνατη

Όσον αφορά το βάρος της, ομολόγησε ότι στον Μαύρο Κύκνο είχε χάσει πολλά κιλά και η εικόνα της ήταν αηδιαστική ενώ οι φίλοι της ανησύχησαν μήπως συμβαίνει κάτι.

Μίλα Κούνις: Στον Μαύρο Κύκνο ήμουν αηδιαστικά αδύνατη

Η Μίλα Κούνις μίλησε για την μανία με την τελειότητα που έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ και την τρέλα που κάνει όλους τους σταρς να μοιάζουν μεταξύ τους.

Η συνέντευξη που έδωσε στο talks η Μίλα Κούνις ήταν ειλικρινής και πολύ άμεση. "Δε θεωρώ τον εαυτό μου τελειομανή" είπε, "η τελειομανία δεν είναι εφικτή και κανείς δε μπορεί να πετύχει την τελειότητα."

Μίλα Κούνις: Στον Μαύρο Κύκνο ήμουν αηδιαστικά αδύνατη

H 33χρονη ηθοποιός που το 2010, κέρδισε το Βραβείο Premio Marcello Mastroianni Καλύτερης Νεαρής Ηθοποιού στο 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας για την ερμηνεία της ως Λίλι στην ταινία Μαύρος Κύκνος, είπε πως η επιδίωξη της τελειότητας στο Χόλιγουντ είναι κάτι αλήθεια λυπηρό. "Όλοι έχουν αρχίσει να φαίνονται ίδιοι, είναι περίεργο, έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Κάποιος βάφει τα μαλλιά του καστανά και τον μιμούνται όλοι. Είναι ατυχές ότι οι άνθρωποι χάνουν την αίσθηση του εαυτού τους."

Μιλώντας για τα εξώφυλλα των ηθοποιών η Κούνις είπε ότι εκεί μόνο υπάρχει ένας κόσμος τέλειων ανθρώπων, και όλοι έχουν περάσει από photoshop.

Όσον αφορά το βάρος της, ομολόγησε ότι στον Μαύρο Κύκνο είχε χάσει πολλά κιλά και η εικόνα της ήταν αηδιαστική ενώ οι φίλοι της ανησύχησαν μήπως συμβαίνει κάτι με την υγεία της. "Έσπευσα να τους καθησυχάσω ότι πρόκειται για κάτι προσωρινό. Για μένα το πιο εύκολο είναι να παίρνω κιλά και όχι να χάνω."

Όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της και τον ανταγωνιστικό κόσμο του Χόλιγουντ σε αυτές τις ηλικίες η Κούνις είπε ότι όλα είναι θέμα άποψης. "Αυτό είναι το λυπηρό, δεν υπάρχει σωστό και το λάθος, δεν υπάρχει 2 + 2 = 4. Δεν είναι καθόλου έτσι. Μπορεί να είστε ο μεγαλύτερος ηθοποιός και να μη βρείτε ποτέ μια θέση εργασίας".

H Kούνις γεννήθηκε στην Ουκρανία και σε ηλικία επτά ετών, μετακόμισε στο Λος Άντζελες μαζί με την οικογένειά της. Μετά την εγγραφή της σε μαθήματα υποκριτικής ως εξωσχολική δραστηριότητα, ανακαλύφτηκε σύντομα από έναν ατζέντη. Εμφανίστηκε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις, προτού αποκτήσει τον πρώτο σημαντικό ρόλο της καριέρας της πριν τα 15α γενέθλιά της, υποδυόμενη την Τζάκι Μπέρκχαρτ στην τηλεοπτική σειρά That '70s Show. Ένα χρόνο αργότερα, επιλέχτηκε ως η φωνή της Μεγκ Γκρίφιν στη σειρά κινουμένων σχεδίων Family Guy.

Αισθάνεται Ευρωπαία με ότι σημαίνει αυτό όπως δηλώνει, και όσο μεγαλώνει το συνειδητοποιεί περισσότερο. Στην δουλειά μπήκε τυχαία και όταν έφτασε στα 21-22 αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά.

Για τη ζωή της (Η Μίλα Κούνις ζει με τον Άστον Κούτσερ με τον οποίο έχουν μια κόρη) πιστεύει ότι κάποιος μπορεί να μάθει μόνο από τα δικά του λάθη, αλλά είναι καλό να μαθαίνει κάποιος και από τα λάθη των άλλων. Το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει είναι να κρατά ιδιωτική την προσωπική της ζωή. «Θα αγωνίζομαι πάντα να την κρατώ για μένα», είπε. «Δε θέλω και δεν πρόκειται να τη συζητήσω ποτέ. Μπορούμε να συζητάμε ότι θέλετε και για ότι βρίσκεται κάτω από τον ήλιο, αλλά για την προσωπική μου ζωή θα λέω πάντα όχι», είπε στο δημοσιογράφο που της πήρε την συνέντευξη.

Read Next

06 Μαϊ 2024

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απαντά μετά από 60 χρόνια στη δήλωση αγάπης θαυμάστριάς του

"Έντριεν από το Μπρούκλιν, αν ακούς, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ από το Λίβερπουλ σε αγαπάει επίσης"

Περισσότερα από

News

06 Μαϊ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τη νέα εκδοχή του κλασσικού κουστουμιού και όλες το λάτρεψαν

Το μοντέρνο κουστούμι που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη είναι η τάση της φετινής άνοιξης και του καλοκαιριού.

06 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου τραγουδούν μαζί

Τα τραγούδια τους και η σφιχτή αγκαλιά.

06 Μαϊ 2024

Η πρώτη φορά που θα ήθελα να είμαι αθλήτρια: Για να τρώω το μενού που ετοιμάζουν οι Γάλλοι για τους Ολυμπιακούς

Και θα έτρεχα και ξιφασκία θα έκανα και break dance θα χόρευα, αν ήταν να γευτώ όσα ετοιμάζουν οι Γάλλοι σεφ- ακόμα και τριάστερος μες στο παιχνίδι.

05 Μαϊ 2024

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια: O μπασίστας και η φωνή των Socrates

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ρόκερ και ιδρυτικό μέλος των Socrates Drank the Conium

05 Μαϊ 2024

Eurovision 2024: Η συνάντηση της Μαρίνας Σάττι με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο Μάλμε για το act της στη Eurovision και συνάντησε την εκπρόσωπό μας στον διεθνή μουσικό διαγωνισμό Μαρίνα Σάττι.

05 Μαϊ 2024

60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί για τον τίτλο Μις Υφήλιος

Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

05 Μαϊ 2024

Γράφεται ιστορία στο Euro 2024: Οι πρώτες φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες είναι γεγονός

Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από την UEFA προς τα άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως ουδέτερα.

05 Μαϊ 2024

11 ζευγάρια διδύμων θα αποφοιτήσουν φέτος από το Λύκειο στην Πενσυλβάνια

"Λέτε να έχει κάτι το νερό;" αστειεύτηκε ο διευθυντής του σχολείου για την ξεχωριστή αποφοίτηση.

05 Μαϊ 2024

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο η καλοκαιρινή φώτο της Κατερίνας Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, έκανε την καλοκαιρινή της εξόρμηση και μας το έδειξε με μια αποκαλυπτική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.