ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μίλα Κούνις: Εξήγησε γιατί δήλωνε στο παρελθόν ότι κατάγεται από την Ρωσία

Η ηθοποιός με καταγωγή από το Τσερνιβτσί της Ουκρανίας, εξηγεί γιατί θα σταματήσει να δηλώνει ότι είναι Ρωσίδα, όπως συνήθιζε στο παρελθόν.

Μίλα Κούνις: Εξήγησε γιατί δήλωνε στο παρελθόν ότι κατάγεται από την Ρωσία

Η Μίλα Κούνις και ο σύζυγός της, Άστον Κούτσερ, υπήρξαν από τους πρώτους celebrities της διεθνούς showbiz που στάθηκαν στο πλευρό της Ουκρανίας μετά την εισβολή του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, στην χώρα. Οι διάσημοι ηθοποιοί, με την βοήθεια των θαυμαστών τους, κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν όσους επλήγησαν από τον πόλεμο.

Η κρίση μεταξύ των δύο χωρών έχει επηρεάσει σημαντικά την πρωταγωνίστρια του «Bad Moms» καθώς η ίδια παρόλο που κατάγεται από το Τσερνιβτσί της Ουκρανίας, συνήθιζε στο παρελθόν να δηλώνει πως είναι από την Ρωσία. Σε μια συζήτηση με την Μαρία Σρίβερ για τις ανάγκες του πρότζεκτ «Conversations Above the Noise», αποκάλυψε γιατί ακολουθούσε στο παρελθόν την τακτική αυτή και γιατί πλέον σκοπεύει να την σταματήσει.

Συχνά όμως επειδή επέμειναν να με ρωτούν από που κατάγομαι, έλεγα από την Ρωσία, γιατί λίγοι γνώριζαν που βρίσκεται στο χάρτη η Ουκρανία και συνεχώς με ρωτούσαν για αυτή.

Όπως εξήγησε αρχικά η Κούνις, αισθανόταν πάντα ότι έχει βαθιά σύνδεση με την Αμερική καθώς μετακόμισε στο Λος Άντζελες με την οικογένεια της σε ηλικία μόλις 8 ετών. Αν και επισκεπτόταν συχνά την χώρα καταγωγής της, διατηρώντας εκεί αρκετούς φιλικούς δεσμούς, μεγαλώνοντας ένιωθε γνήσια Αμερικανίδα και «άσχετη» με την Ουκρανία, την οποία ελάχιστοι γνώριζαν. «Πάντα ένιωθα Αμερικανίδα και όταν όλοι μου έλεγαν ότι είμαι από την ανατολική Ευρώπη, εγώ τους έλεγα πως νιώθω περισσότερο σαν να έχω ρίζες από το Λος Άντζελες. Συχνά όμως επειδή επέμειναν να με ρωτούν από που κατάγομαι, έλεγα από την Ρωσία, γιατί λίγοι γνώριζαν που βρίσκεται στο χάρτη η Ουκρανία και συνεχώς με ρωτούσαν για αυτή. Ήταν σχεδόν εξαντλητικό να εξηγώ συνεχώς, για αυτό αποφάσισα να λέω πως είμαι Ρωσίδα στην καταγωγή» είπε η χολιγουντιανή ηθοποιός.

Όταν ξεκίνησε, ωστόσο, ο πόλεμος στην Ουκρανία, όλα άλλαξαν για εκείνη, αφού πλέον «ξεριζώθηκε ένα κομμάτι της καρδιάς της». «Όταν έμαθα για την εισβολή, αυτό που μου συνέβη δυσκολεύομαι να το εκφράσω με λόγια. Σκέφτηκα ‘’Θεέ μου, ένα κομμάτι της καρδιάς μου μόλις ξεριζώθηκε’’. Ήταν το πιο περίεργο συναίσθημα που έχω ζήσει ποτέ» εξήγησε, προσθέτοντας στην συνέχεια, πόσο υπερήφανη αισθάνεται πλέον για την καταγωγή της «Τώρα πια σκέφτομαι ‘’Όχι, είμαι από την Ουκρανία, πρέπει να το μάθουν όλοι οι άνθρωποι’’».

Τώρα πια σκέφτομαι ‘’Όχι, είμαι από την Ουκρανία, πρέπει να το μάθουν όλοι οι άνθρωποι’’

Η Μίλα Κούνις αποκάλυψε επίσης πως επικοινωνεί τακτικά με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα που βρίσκονται αυτή την στιγμή στα καταφύγια του Κιέβου και παλεύουν τόσο για την επιβίωσή τους, όσο και για την ελευθερία της πατρίδας τους. «Αρνούνται να εκκενώσουν την πόλη. Όλοι πηγαίνουν στις δουλειές τους καθημερινά. Κοιμούνται τη νύχτα στα καταφύγια και την ημέρα παίρνουν ο,τι εξοπλισμό διαθέτουν και πηγαίνουν να προστατέψουν την πόλη τους» ανέφερε στο τέλος η σταρ.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Μαϊ 2024

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπίλι Ζέιν σε Μάρλον Μπράντο

Όχι, δεν είναι ο Μάρλον Μπράντο που γυρίζει μια νέα ταινία. Είναι ο Μπίλι Ζέιν, που ενσαρκώνει τον μύθο του σινεμά στην επερχόμενη ταινία "Βαλς με τον Μπράντο".

18 Μαϊ 2024
Περισσότερα από

News

18 Μαϊ 2024

Γιώργος Λάνθιμος: Το θερμό πεντάλεπτο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης είχε στο πλευρό του την λαμπερή πρωταγωνίστριά του, Έμα Στόουν, τον Γουίλεμ Νταφόε και άλλους συντελεστές της ταινίας.

18 Μαϊ 2024

Η Έλενα Κρίστενσεν στα 55 της χρόνια είναι μια ageless θεά

Το θρυλικό μοντέλο των 90s εντυπωσίασε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

17 Μαϊ 2024

Τι διαβάζουμε τώρα: 4 μυθιστορήματα που θα πάρεις και στις ανοιξιάτικες αποδράσεις

Η άνοιξη μας χαρίζει νέα φρέσκα βιβλία για να ετοιμάζουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες του καλοκαιριού.

17 Μαϊ 2024

Μαριάννα Κιμούλη: Ο Άντονι Χόπκινς, ήταν απίστευτα γενναιόδωρος, ήταν ένας από... εμάς"

Η Μαριάννα Κιμούλη μμίλησε για τους διάσημους γονείς της, για τις "Ψυχοκόρες", αλλά και για την την άγνωστη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς

17 Μαϊ 2024

Maestro: Πρεμιέρα χτες για τη 2η σεζόν- αποθεώθηκαν Γουλιώτη, Καβογιάννη, Αλεξίου στο twitter

"Δώστε ενα όσκαρ στη θεάρα" έγραψε τηλεθεατής για τη Μαρία Κακογιάννη στο Twitter.

17 Μαϊ 2024

Ο δισεκατομμυριούχος της Hermès που δίνει την περιουσία στον κηπουρό του

11 δισεκατομμύρια δολάρια θα πάρει ο τυχερός Μαροκινός κηπουρός του.

17 Μαϊ 2024

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο δράστης μετά το καρτέρι θανάτου - "Της είχα πει ότι θα τη σκότωνα"

"Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω" λέει ο δράστης για την 40χρονη πρώην σύζυγό του. Την μαχαίρωσε 17 φορές.