ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μικ Τζάγκερ: Και ροκάς και αγρότης αλλά για καλό σκοπό

Ο Μικ Τζάγκερ έδειξε στον Τζίμι Φάλον πώς να αξιοποιεί κάποιος στο έπακρο την καραντίνα με ένα βίντεο παρωδία που καταπιάνεται με αγροτικές δουλειές.

Μικ Τζάγκερ: Και ροκάς και αγρότης αλλά για καλό σκοπό

Ο Μικ Τζάγκερ πρωταγωνίστησε σε ένα χιουμοριστικό σκετς για καλό σκοπό στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον. Στην νέα του εμφάνιση στην αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή «The Tonight Show», ο ροκ σταρ απέδειξε πως αν και είναι ένας ζωντανός θρύλος επί σκηνής, δεν έχει πρόβλημα να αναλάβει τις δουλειές του σπιτιού.

Ο frontman των Rolling Stones εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον στα πλαίσια ενός χιουμοριστικού σκετς για την καραντίνα, ώστε να στηριχθεί οικονομικά η φιλανθρωπική οργάνωση Save The Children.

Εμπνευσμένο από τα αντίστοιχα τηλεοπτικά μηνύματα του BBC της δεκαετίας του 1940, ο Μικ Τζάγκερ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του αφηγητή στο σπίτι του. Στο βίντεο ο αφηγητής τονίζει στον Μικ Τζάγκερ πως πρέπει να παραμείνει παραγωγικός για όσο διαρκεί η καραντίνα και ο μουσικός τότε αρχίζει να κάνει δουλειές του σπιτιού που έχει αμελήσει.

Έτσι λοιπόν ο γερόλυκος της rock βάζει κάτω την κιθάρα του και αρχίζει να κάνει επιδιορθώσεις στο σπίτι, να κόβει λαχανικά, να βγάζει πρόβατα για βοσκή, φροντίζει τον κήπο του και να διαβάζει την τοπική γαλλική εφημερίδα La Nouvelle République ενώ αγκαλιάζει μία γάτα. Στην συνέχεια ο αφηγητής παροτρύνει τον Jagger να κάνει γυμναστική και τον συγχαίρει για τις δουλειές που κατάφερε να διεκπεραιώσει.

Δείτε το χιουμοριστικό σκετς παρακάτω

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.