ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος»

Το supermodel δείχνει σχεδόν αγνώριστο.

«Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος»

Η Μπέλα Χαντίντ αναμφισβήτητα συγκαταλέγεται μεταξύ των ομορφότερων και δημοφιλών γυναικών που έχουν σημειώσει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του modeling. Ένα απλό scroll στο feed της στα social media αποκαλύπτει πως η ζωή του μοντέλου είναι τόσο συναρπαστική και αψεγάδιαστη, όσο και η επιδερμίδα της. Ωστόσο, όπως εξήγησε η ίδια, δεν επιθυμεί ο κόσμος να την συνδέει αποκλειστικά με αυτή την «αστραφτερή» πλευρά της ζωής, καθώς – όπως πολλοί άλλωστε– υποφέρει από προβλήματα ψυχικής υγείας. Με αφορμή μια σειρά φωτογραφείων που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στην οποία το fashion model φαίνεται να κλαίει, μίλησε για την αγχώδη διαταραχή και τα καταθλιπτικά συναισθήματα που βιώνει στην καθημερινότητα της.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν δείχνουν ποτέ όλη την αλήθεια.

«Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος»

«Αυτή είναι η ζωή μου κάθε μέρα, κάθε νύχτα. Εδώ και χρόνια» έγραψε στην αρχή η μούσα της Self-Portrait με δάκρια στα μάτια. Η Χαντίντ μέσα από τις αναρτήσεις της θέλησε να αποκαλύψει στους 42 εκατομμύρια followers της, πώς ακριβώς αισθάνεται, αλλά και να τους δώσει δύναμη και θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν. «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν δείχνουν ποτέ όλη την αλήθεια...Για όποιον δίνει την δίκη του μάχη, παρακαλώ να το θυμάστε αυτό» τόνισε αναφέροντας στην συνέχεια πως στέκεται δίπλα στο πλευρό των θαυμαστών της «Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Οπότε σας το λέω εγώ λοιπόν, δεν είστε μόνοι. Σας αγαπώ, σας βλέπω και σας ακούω.».

Όπως επισήμανε η Μπέλα, όταν πρόκειται για προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, ο κάθε άνθρωπος καλείται να βρει τρόπο να τα αντιμετωπίσει είτε μόνος του, είτε με την βοήθεια κάποιου ειδικού, όπως άλλωστε έκανε και η ίδια, έχοντας καταφέρει να βάλει πλέον το μυαλό της σε μια τάξη. «Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια/χημική ανισορροπία δεν είναι γραμμικές και μοιάζουν με τρενάκι που όλο συναντά εμπόδια. Έχουν σκαμπανεβάσματα. Αλλά θέλω να ξέρετε ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, και το τρενάκι σταματά κάποια στιγμή ακόμη κι αν πάρει μέρες, εβδομάδες ή μήνες. Μου πήρε καιρό για να το συνειδητοποιήσω, έχοντας περάσει αρκετά breakdowns και burnouts για να μάθω τελικά αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, αφιερώνοντάς του χρόνο για να καταλάβει το τραύμα του, τα ευαίσθητα σημεία, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείτε πάντα να καταλάβετε καλύτερα τον πόνο σας και το πώς θα τον διαχειριστείτε.» δήλωσε επεξηγηματικά. Το μοντέλο αμερικανικής καταγωγής έκλεισε την μακροσκελή ανάρτηση του ευχαριστώντας τους θαυμαστές της που την άκουσαν και την στηρίζουν, επισημαίνοντας μάλιστα πόσο τους αγαπά.

Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, αφιερώνοντας του χρόνο για να καταλάβει το τραύμα του, τα ευαίσθητα σημεία, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείτε πάντα να καταλάβετε καλύτερα τον πόνο σας και το πώς θα τον διαχειριστείτε.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από Αυστραλούς ειδικούς στον κλάδο της ψυχικής υγείας, γνωστοποιήθηκε ότι ένας στους πέντε πολίτες της Αυστραλίας, ηλικίας μεταξύ 18 με 85 ετών, υποφέρουν από κάποια μορφή ψυχολογικής διαταραχής και περισσότεροι από τους μισούς δεν έχουν λάβει προς το παρόν καμία υποστήριξη. Και αυτό γιατί, δεν διαθέτουν τους κατάλληλους πόρους για την πρόσβαση σε τέτοιου είδους υπηρεσίες υποστήριξης. Το παράδειγμα της Μπέλα Χαντίντ, η οποία παρόλο που πληρεί τις προϋποθέσεις για την «τέλεια ζωή», δίνει ανακούφιση σε όλους τους ανθρώπους εκεί έξω ότι είναι εντάξει να μην είσαι καλά.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Πηγή Φωτογραφίων: @bellahadid

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

01 Μαϊ 2024

Ντέμι Μουρ, η οικογενειάρχισσα: H σταρ δίνει προτεραιότητα στα` κορίτσια της και κρατά την οικογένεια δεμένη

Τα κορίτσια της, τα μικροσκοπικά μπικίνι κι ένα τριχωτό Πιλάφι! Η Ντέμι Μουρ κάνει διακοπές με τις κόρες της και την εγγονή της προσφέροντας τους ανάσα σε μια δύσκολη περίοδο.

01 Μαϊ 2024

Sporty chic: Η total black εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου και τα sneakers που θα φορέσουμε φέτος την άνοιξη

Πρωινή βόλτα στη Γλυφάδα με μαύρο σύνολο και τα αθλητικά που θα είναι hot την φετινή άνοιξη.

Περισσότερα από

News

01 Μαϊ 2024

"Becoming Karl Lagerfeld": Τον Ιούνιο η πρεμιέρα της βιογραφικής σειράς

Η σειρά εστιάζει σε έναν έρωτα του Καρλ που πυροδότησε και τη μεγάλη αντιπαλότητα με τον Ιβ Σεν Λοράν.

01 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα αντάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές, αφού δεν φορούσε σουτιέν.

01 Μαϊ 2024

Τζούλι Άντριους: Η σπάνια εμφάνιση της 88χρονης σταρ στα Χάμπτονς

Η αξέχαστη Mary Poppins κομψή και στα 88 της χρόνια.

01 Μαϊ 2024

Πέθανε ο συγγραφέας Πολ Όστερ στα 77 του χρόνια από καρκίνο του πνεύμονα

Ο Πολ Όστερ είχε γράψει 34 βιβλία, μεταξύ των οποίων και η φημισμένη "Τριλογία της Νέας Υόρκης".

01 Μαϊ 2024

Ευγενία Σαμαρά - Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι - Η εμφάνιση στα Πετράλωνα

Αγκαλιά στα Πετράλωνα το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ - Η γνωριμία των δύο ηθοποιών στο θέατρο και ο κεραυνοβόλος έρωτας.

01 Μαϊ 2024

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Η μυθιστορηματική ζωή του 75χρονου σταρ που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον βούρκο

Σε δίκη τον Οκτώβριο ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση. Δύο γυναίκες κατήγγειλαν τον Γάλλο ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας "Les Volets verts".

30 Απρ 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Άνοιξε τα μάτια του, αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

"Είναι Μεγάλη Τρίτη έγινε ένα θαύμα. Από την Κυριακή και μετά έγινε ένα θαύμα"

30 Απρ 2024
30 Απρ 2024

Κόρντεϊ Κοξ: "Με χώρισε την ώρα της συνεδρίας χωρίς να το περιμένω!"

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για μια σκληρή εμπειρία που την οδήγησε όμως σε μια αποκάλυψη.

30 Απρ 2024

Πέντε χρόνια νηφαλιότητας: Η Αν Χάθαγουεϊ γιορτάζει μία σημαντική στιγμή

H Αν Χάθαγουεϊ αποκάλυψε ότι είναι νηφάλια τα τελευταία πέντε χρόνια.