ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Μένω ακόμα στο υπόγειο του καμμένου σπιτιού στο Μάτι»: Η εξομολόγηση της Νίκης Βίσση 2 χρόνια μετά

Η αδελφή της Άννας Βίσση συγκλονίζει με τα όσα είπα για τη φονική πυρκαγιά και για την απόφαση της να μην φύγει από το σπίτι της.

«Μένω ακόμα στο υπόγειο του καμμένου σπιτιού στο Μάτι»: Η εξομολόγηση της Νίκης Βίσση 2 χρόνια μετά

Στο Μάτι, εκεί που όπως λέει η ίδια είναι ο τόπος της, εξακολουθεί να μένει η Νίκη Βίσση, δύο χρόνια μετά τη φονική πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Η αδελφή της Άννας Βίσση, σε πρόσφατη συνέντευξη της, ξέσπασε για τη γραφειοκρατία, μιλώντας για την άμεση ανάγκη να αποδωθεί δικαιoσύνη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εγώ μένω στο Μάτι γιατί ήταν η μόνιμη κατοικία και ζούσα από το 1995 εκεί με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Έχουμε πάρει άδεια και ξαναχτίζουμε το σπίτι. Μένω στο υπόγειο του σπιτιού μου, που είχε καεί κι αυτό και το έφτιαξα».

Παρόλα αυτά εξήγησε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν είναι σε τόσο ευνοϊκή θέση όσο εκείνη: «Υπάρχει όμως κόσμος που εδώ και δύο χρόνια περίπου ταλαιπωρείται με γραφειοκρατικές διαδικασίες και δεν μπορούν να προχωρήσουν στην ανοικοδόμηση της κατοικίας τους. Υπάρχουν ακόμα οικογένειες με παιδάκια που μένουν στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα, όπου κάποια στιγμή θα πρέπει και αυτοί να φύγουν από εκεί, καθώς θα λήξει η διορία. Το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν δικαιωθεί ακόμα, δηλαδή δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη».


«Εγώ, σαν Νίκη, περιμένω αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν ανθρώπους να δικαιωθούν. Θα ήθελα πάρα πολύ οι υπεύθυνοι που κατηγορούνται να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει και εννοείται οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους να συνεχίζουν να έχουν μια καθημερινή, κανονική ζωή, όπως είχαν», κατέληξε η Νίκη Βίσση για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Μάτι.

Δείτε ένα παλαιότερο βίντεο με τη Νίκη Βισση να ανοίγει την πόρτα του καμμένου σπιτιού της στο Μάτι:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.