ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Με είχε στηρίξει στη μάχη μου κατά του καρκίνου»: Η «Μπρέντα» αποχαιρετά συγκινητικά τον «Ντίλαν»

Η Σάνον Ντόχερτι μιλάει με αγάπη για τον παλιό της συμπρωταγωνιστή και φίλο Λουκ Πέρι.

«Με είχε στηρίξει στη μάχη μου κατά του καρκίνου»: Η «Μπρέντα» αποχαιρετά συγκινητικά τον «Ντίλαν»

«Είμαι σοκαρισμένη. Πληγωμένη. Απελπισμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω άπειρες αναμνήσεις από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω, που έχουν αποτυπωθεί για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου» είπε η Σάνον Ντόχερτι, η «Μπρέντα» από το Beverly Hills, για τον παλιό της συμπρωταγωνιστή και φίλο της Λουκ Πέρι ή «Ντίλαν», αμέσως μετά τον θάνατό του από εγκεφαλικό, στις 4 Μαρτίου, σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, οι δύο ηθοποιοί ξέκοψαν μετά το τέλος της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς των 90s, αλλά επανασυνδέθηκαν πρόσφατα, αφού η Ντόχερτι αποκάλυψε, το 2015, ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού.

«Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ήρεμος, ταπεινός και περίπλοκος άντρας με καρδιά από χρυσάφι και αστείρευτη ακεραιότητα και αγάπη. Με ξαναβρήκε στη διάρκεια της διαδρομής μου με τον καρκίνο και ξαναπιάσαμε το νήμα από εκεί που το είχαμε αφήσει. Μεγαλύτεροι και σοφότεροι πλέον, αλλά με ανέπαφη τη φιλία μας» σχολίασε η Ντόχερτι.

«Με είχε στηρίξει στη μάχη μου κατά του καρκίνου»: Η «Μπρέντα» αποχαιρετά συγκινητικά τον «Ντίλαν»
«Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ήρεμος, ταπεινός και περίπλοκος άντρας με καρδιά από χρυσάφι και αστείρευτη ακεραιότητα και αγάπη. Με ξαναβρήκε στη διάρκεια της διαδρομής μου με τον καρκίνο και ξαναπιάσαμε το νήμα από εκεί που το είχαμε αφήσει», λέει σήμερα η «Μπρέντα» για τον «Ντίλαν».

Παρόλο που ούτε ο Πέρι ούτε η Ντόχερτι είχαν ενταχθεί στο νέο καστ της αναβίωσης του Beverly Hills, «θέλαμε να συνεργαστούμε ξανά και να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό και με ουσία για τους θαυμαστές μας σε αυτή τη φάση της ζωής μας. Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο» πρόσθεσε η «Μπρέντα».

Μετά τη φιλική επανασύνδεσή τους, η Ντόχερτι θυμάται πόσο συχνά και με πόση λατρεία μιλούσε ο Πέρι για τα παιδιά του – τον 21χρονο Τζακ και τη 18χρονη Σοφί- τα οποία είχε αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του, Ρέιτσελ Σαρπ.

H Ντόχερτι θυμάται πόσο συχνά και με πόση λατρεία μιλούσε ο Πέρι για τα παιδιά του – τον 21χρονο Τζακ και τη 18χρονη Σοφί, στη φωτό με τον πατέρα της- τα οποία είχε αποκτήσει με την πρώην γυναίκα του, Ρέιτσελ Σαρπ.

«Ο Λουκ αγαπούσε την οικογένειά του. Μιλούσε με ενθουσιασμό για τα παιδιά του και για το πόσο περήφανος ήταν για εκείνα. Μου έδειχνε συχνά βίντεο μαζί τους. Ήταν, για εκείνον, η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής του».

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τον θάνατό του η Ντόχερτι τον συνάντησε για φαγητό, ένα μεσημέρι, και εκείνος έφτασε με το σκυλάκι του, την Πένι, έχοντας επιλέξει ένα εστιατόριο φιλικό για κατοικίδια. «Έφτασα και τον βρήκα εκεί, να χαμογελάει, με τη σκυλίτσα του, πιο χαρούμενο από ποτέ».

Δείτε πέντε αγαπημένες στιγμές από το Beverly Hills, με τον «Ντίλαν» και την «Μπρέντα».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.