ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Μα τι κάνει στο lockdown;»: Εν μέσω πανδημίας όλοι ασχολούνται με το μαύρισμα της Κέιτ Μίντλετον

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ μαύρισε ξαφνικά και οι θαυμαστές, αλλά και οι επικριτές, της βασιλικής οικογένειας μιλούν μόνο για αυτό.

«Μα τι κάνει στο lockdown;»: Εν μέσω πανδημίας όλοι ασχολούνται με το μαύρισμα της Κέιτ Μίντλετον

Εδώ και περίπου τρεις μήνες η Κέιτ Μίντλτετον, μαζί με τον Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, βρίσκεται σε απομόνωση στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας στο Norfolk. Από εκεί δεν σταματά να πραγματοποιεί κάποιες από τις βασιλικές της υποχρεώσεις, μέσω βιντεκλήσεων με διάφορους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της Μεγάλης Βρετανίας.

Και έτσι, οι πιο φανατικοί της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας έχουν την ευκαιρία να χαζέψουν τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά της outfit και εκείνη δεν τους έχει απογοητεύσει, αφού έχει φορέσει τα πάντα, από Zara μέχρι Stella McCartney.

Μόνο που αυτή τη φορά κεντρικό θέμα συζήτησης δεν έχουν γίνει τα ρούχα της, τα μαλλιά της ή κάποιο οικονομικό αξεσουάρ, αφού όλοι ασχολούνται με το χρώμα της επιδερμίδας της, το οποίο είναι πράγματι πιο μαυρισμένο από κάθε άλλη φορά. «Μα τι δραστηριότητα μπορεί να κάνει εν μέσω lockdown; » γράφει το ιντερνετικό κοινό στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

«Μα τι κάνει στο lockdown;»: Εν μέσω πανδημίας όλοι ασχολούνται με το μαύρισμα της Κέιτ Μίντλετον

Η αλλαγή της Μίντλετον δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη με το κοινό να σχολιάζει ότι μάλλον άρχισε να φοράει μπρονζέ πούδρα ή σπρέι μαυρίσματος, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το έριξε στην ηλιοθεραπεία στους κήπους του εξοχικού για να πάρει γρήγορα χρώμα.

Σίγουρα πάντως στις τελευταίες της εμφανίσεις ήταν πιο μαυρισμένη από ποτέ, αλλά εμείς να πούμε ότι, παρατηρώντας φωτογραφίες από παλαιότερες διακοπές της με τον Ουίλιαμ θα δει κανείς ότι η Κέιτ μαύριζει έτσι κι αλλιώς αρκετά εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι και λίγος ήλιος θα ήταν αρκετός για να γίνει η δουλειά.

Άλλος αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να δείχνει τόσο λαμπερή συνέχεια, ποιο είναι το μυστικό της;

Πράγματι, η Κέιτ φαίνεται όλο και πιο μαυρισμένη και αυτό ίσως να οφείλεται στον ελεύθερο χρόνο που έχει απολαμβάνοντας όσες ημέρες έχει ηλιοφάνεια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από την άλλη, κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται, ότι η Δούκισσα χρησιμοποιεί προϊόντα μαυρίσματος και δεν είναι η πρώτη φορά.

Kεντρική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.