ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ξυπνούσα μες στη νύχτα με αιματοβαμμένους εφιάλτες»: Η άγνωστη ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο φως

Το μυστικό νησί όπου πηγαίνει όλα τα κορίτσια του, η συνήθεια που δεν μπορεί να κόψει αλλά και οι κραυγαλέες αντιφάσεις στον τρόπο ζωής του.

«Ξυπνούσα μες στη νύχτα με αιματοβαμμένους εφιάλτες»: Η άγνωστη ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο φως

Είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους, περιζήτητους και χαρισματικούς αστέρες του κινηματογράφου, πόσα όμως ξέρουμε πραγματικά για τη ζωή και την προσωπικότητα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που έλαμψε πρόσφατα, για μία ακόμα φορά, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ταραντίνο στην ταινία «Κάποτε… στο Χόλιγουντ»; Ένα βίντεο μάς ξεναγεί στο προσωπικό σύμπαν του και αυτά είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα που μαθαίνουμε, μεταξύ άλλων:

-Είναι φανατικός καπνιστής. Δεν καπνίζει αρειμανίως μόνο στη μεγάλη οθόνη, αλλά και στην αληθινή ζωή. Μάλιστα το 2010 προσπάθησε να κόψει το τσιγάρο με επιθέματα νικοτίνης αλλά απέτυχε παταγωδώς καθώς εκείνη την περίοδο «είχα αιματοβαμμένους εφιάλτες με μαζικούς φόνους που με έκαναν να ξυπνώ μες στη νύχτα» όπως έχει πει. Τελικά κατάφερε, όπως και πολλοί άλλοι, να αντικαταστήσει τον συμβατικό καπνό με ηλεκτρονικό τσιγάρο.

-Αν και γνωστός για την περιβαλλοντική δράση του, έχει δεχθεί κριτικές για το αποτύπωμα άνθρακα που αφήνει, καθώς δεν διστάζει συχνά να μετακινηθεί με ενεργειακά σπάταλα ιδιωτικά γιοτ και αεροσκάφη. Η ειρωνεία είναι ότι κάποτε πέταξε με ιδιωτικό τζετ για να παραλάβει ένα περιβαλλοντικό βραβείο. Πάντως η οικολογική δράση του, μεταξύ άλλων, έχει γίνει η αφορμή να αναπτύξει ισχυρές φιλίες, όπως με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Μπαράκ Ομπάμα αλλά και τον Πάπα Φραγκίσκο.

-Έχει τους ίδιους κολλητούς από τότε που ήταν παιδί, από τότε που μεγάλωνε στο Χόλιγουντ. Όπως είναι ο Τόμπι Μαγκουάιρ, με τον οποίο κάνουν παρέα εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια.

-Εδώ και πολλά χρόνια πηγαίνει όλα τα κορίτσια του, συνήθως νεαρά μοντέλα, στο ίδιο θέρετρο για διακοπές: το ιδιωτικό νησί του Μάρλον Μπράντο, όπου μια βίλα δύο υπνοδωματίων κοστίζει περίπου 4.800 δολάρια τη βραδιά, αλλά τουλάχιστον είναι eco-friendly, καθώς διαθέτει σύστημα κλιματισμού με θαλασσινό νερό και τροφοδοτείται με ηλιακή ενέργεια. Το ίδιο νησί έχει προτείνει για διακοπές και στον φίλο του Μπαράκ Ομπάμα, διαβεβαιώνοντάς τον ότι είναι ο προορισμός όπου δεν τον έχει εντοπίσει ποτέ φακός φωτογράφου. Πάντως από το 2015 ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει αποκτήσει και το δικό του νησί, το οποίο αγόρασε με 1,75 εκ. δολάρια και σκοπεύει, σύμφωνα με δηλώσεις του, να μετατρέψει σε οικολογικό παράδεισο.

Δες όλες τις άγνωστες λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο:

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: EPA/AARON POOLE / AMPAS

Read Next

Περισσότερα από

News

03 Μαϊ 2024

Πάσχα στο χωριό

Μικρές αλλά πολύτιμες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια.

03 Μαϊ 2024

Swipe right για την Ευρώπη: Μια εφαρμογή τύπου Tinder μας δείχνει με ποιους υποψήφιους των Ευρωεκλογών... ταιριάζουμε

Μια ομάδα νέων σκέφτηκε μια λύση για να αυξήσει τη συμμετοχή των νέων στις εκλογές της ΕΕ.

03 Μαϊ 2024

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το "δικό τους" Πάσχα στο Καρπενήσι

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράζονται στιγμιότυπα από το "Πάσχα στο χωριό".

03 Μαϊ 2024

Εύα Μέντες: "Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει παιδιά σε άλλη ηλικία" λέει η σταρ και κάποιες από εμάς συμφωνούμε- πολύ

Η Εύα Μέντες εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει παιδιά μετά τα 40 κι εμείς αναρωτιόμαστε αν όντως έχει δίκιο.

03 Μαϊ 2024

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal: Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τι συνέβη με το app των "άπιστων" και τη διαρροή των προσωπικών τους στοιχείων

Το Ashley Madison είναι ένα app για παντρεμένους και δεσμευμένους που ψάχνουν για παράνομη σχέση. Το 2015 μετρώντας 37 εκ. χρήστες υπέστη πανωλεθρία καθώς χάκερ δημοσιοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων χρηστών.

03 Μαϊ 2024

Ματούλα Τανιμανίδη: Ο χορός με τον γιο της, Σάκη για μία ξεχωριστή στιγμή

Ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τη μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη.

03 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Κόνελι: Της ταιριάζει πολύ το total Louis Vuitton outfit

Εντυπωσίασε η ηθοποιός με την ανατρεπτική επιλογή της για την πρεμιέρα του Dark Matter.

03 Μαϊ 2024

Η τρυφερή φωτογραφία της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "θρύλος" του ποδοσφαίρου David Beckham.

03 Μαϊ 2024

Put Your Hands Up: 80χρονοι παρτάρουν σε night club και ανεβάζουν το κέφι για όλους

Οι οίκοι ευγηρίας στις Βρυξέλλες γίνονται δημιουργικοί και χαρίζουν ξανά ζωή στους ηλικιωμένους με πρωτότυπους τρόπους. Και μας αρέσει πολύ!