ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου στις πλάτες μου»

«Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη»: Η Ναταλία Γερμανού μίλησε ανοιχτά για τα όνειρά της που δεν την άφησε ο πατέρας της να κυνηγήσει.

«Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου στις πλάτες μου»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εκπομπή «Τάκης Χατζής Direct» και στον Alpha για τη βαριά κληρονομιά που κουβάλησε ως κόρη του Φρέντυ Γερμανού. «Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου στις πλάτες μου» παραδέχτηκε στον παρουσιαστή. «Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη. Δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έκανα κάποια επιτυχία».

Σχετικά με την επιτυχία της τωρινής της εκπομπής, σχολίασε: «Η δική μου τηλεόραση είναι πολύ διαφορετική από την τηλεόραση των ‘90s. Από την άλλη, δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και παράλληλα τη βρίζουν. Άμα δεν σου αρέσει το μέσο που σε ταΐζει, φεύγεις. Λες, εγώ την τηλεόραση τη θεωρώ βόθρο, σκουπιδαριό, οπότε αποχωρώ και κάνω κάτι άλλο. Κάθε κανάλι έχει το διαμαντάκι του και κάθε κανάλι έχει το ριαλιτάκι του, την ψυχαγωγική του εκπομπή».

«Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και παράλληλα τη βρίζουν. Άμα δεν σου αρέσει το μέσο που σε ταΐζει, φεύγεις»

Σε ερώτηση αν η ίδια παρακολουθεί ριάλιτι, απάντησε χωρίς να διστάσει: «Αμέ! Είναι η ένοχη απόλαυσή μου». Πρόσθεσε ωστόσο πως δεν θα παρουσίαζε ριάλιτι –«δεν θα ήμουν καλή»- ούτε θα συμμετείχε, αφού ως παίκτρια θα ήταν «χειρότερη»: «Είμαι πολύ μεγάλη για να τα κάνω αυτά, αν τα ‘κανα θα τα ‘κανα στα 19 μου. Στα 19 μου ζούσε ακόμα ο Φρέντυ, δεν θα με άφηνε».

Πράγματι, ο πατέρας της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις επιλογές της ζωής της, όπως παραδέχτηκε: «Αντέδρασε πολύ άσχημα όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Ένιωθα ότι μου πάει, θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί, να βρίσκω καταφύγιο. Μου λέει, ό,τι θέλεις να κάνεις θα το κάνεις, δημοκρατία έχουμε στο σπίτι μας. Του λέω, θέλω να γίνω ηθοποιός. Μου λέει, αυτό ξέχνα το. Επόμενο. Του λέω μετά, να γίνω τραγουδίστρια, μου λέει κι αυτό ξέχνα το. Θα γίνεις δημοσιογράφος, μου λέει. Το είχε προαποφασίσει».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.