ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Kι όμως το παγόβουνο Άννα Γουίντορ είχε μία θυελλώδη, ερωτική ζωή

Ο κεραυνοβόλος έρωτας που οδήγησε σε δύο σκληρά διαζύγια και ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο.

Kι όμως το παγόβουνο Άννα Γουίντορ είχε μία θυελλώδη, ερωτική ζωή

Την αποκαλούν «κινούμενο παγόβουνο» και η ίδια το γνωρίζει καλά, αποδεχούμενη σιωπηλά τον χαρακτηρισμό. Η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντορ, κάθεται γερά στην καρέκλα της τα τελευταία 30 χρόνια, βρίσκεται στις μπροστινές σειρές των μεγαλύτερων επιδείξεων μόδας, είδε την προσωπικότητα της να γίνεται ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μέριλ Στριπ, κι όμως ελάχιστοι γνωρίζουν πραγματικά αρκετά για την προσωπική ζωή της. Η συνήθως αγέλαστη Γουίντορ κοιτάει τον κόσμο πίσω από τα μεγάλα, μαύρα γυαλιά και είναι πάρα πολύ απασχολημένη για να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.

Κι όμως κάποτε, πριν από περίπου 20 χρόνια υπήρξε και αυτή πολύ ερωτευμένη. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Στα μέσα της δεκαετίας του '80 η Γουίντορ παντρεύεται τον διακεκριμένο καθηγητή Παιδοψυχολογίας, David Shaffer, ο οποίος δείχνει να ασφυκτιεί μέσα στην λαμπερή, γεμάτα από κοσμικά events, ζωή της γυναίκας του. Οι δυο τους, παρά το γεγονός ότι αποκτούν μαζί δύο παιδιά, τον Charles και την Bee, περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους χωριστά μη μπορώντας να βρουν το κοινό σημείο επαφής ανάμεσα τους.

Kι όμως το παγόβουνο Άννα Γουίντορ είχε μία θυελλώδη, ερωτική ζωή
Mε τον πρώτο σύζυγό της David Shaffer.

Κάπως έτσι κυλούν περίπου 11 χρόνια, όταν σε μία μεγάλη δεξίωση από αυτές που ο Shaffer έκανε τα πάντα για να αποφύγει, η σύζυγός του γνωρίζει τον πολυεκατομμυριούχο Τεξανό επιχειρηματία, Selby Bryan και τον ερωτεύεται από την πρώτη ματιά. Το αίσθημα είναι αμοιβαίο και από την επόμενη κι όλας ημέρα ο γοητευτικός άντρας αρχίζει να της στέλνει τεράστιες ανθοδέσμες με λουλούδια, στο γραφείο τους. Το γεγονός ότι και οι δυο τους ήταν παντρεμένοι δεν δείχνει να εμποδίζει σε τίποτα την εξέλιξη ενός φλογερού έρωτα και το παράνομο ζευγάρι δίνει μεγάλη μάχη προκειμένου να πάρει στα χέρια του - όσο το δυνατόν γρηγορότερα - τα πολυπόθητα διαζύγια.

Mε τον έρωτα της ζωής της, Selby Bryan.

Το 2004, και μετά από μία μεγάλη σειρά δικαστικών διαμάχεων με τους πρώην συζύγους τους, το ζευγάρι είναι πλέον ελεύθερο και μπορεί πλέον να πραγματοποιήσει τον δικό του γάμου. Την χαρά του ισχυρού ζεύγους όμως έρχεται να επισκιάσει ένα μεγάλο, οικονομικό σκάνδαλο που κάνει τον γύρο των εφημερίδων και γελοιοποιεί την μέχρι εκείνη τη στιγμή αψεγάδιαστη εικόνα του δυναμικού επιχειρηματία. Αποκαλύπτεται πως είναι φοροφυγάς και ότι χρωστάει στην εφορία του Τέξας το ποσό του 1.200.000 δολαρίων. Για λίγο καιρό η οικονομική κατάσταση του συζύγου της Γουίντορ γίνεται πρωτοσέλιδο και κεντρικό θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια. Σύντομα το ζήτημα ξεχνιέται (ή λύνεται ύπο σκοτεινές και αδιευκρίνιστες συνθήκες) και η σιδηρά κυρία της μόδας αρχίζει να κυκλοφορεί ξανά με το κεφάλι ψηλά και με τον άντρα που αγαπάει στο πλευρό της.

Εκτός όμως από τον έρωτα της για τον Bryan η Γουίντορ πρόσφατα άφησε να φανεί άλλη μία πλευρά του εαυτού της. Ο χαμός της καλύτερης της φίλης και διευθύντριας της ιταλικής Vogue, Franca Sozzani, την άφησε συντετριμμένη και σοκαρισμένη. Η είδηση του επικείμενο γάμου της κόρης με τον γιο της Franca ήταν το νέο που της έδωσε εκ νέου χαρά και όρεξη για δημιουργία επιβεβειώνοντας, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, την δήλωση της κόρης της Bee «Η μαμά είναι απλά ένας άνθρωπος που θέλει γύρω της συνεπείς ανθρώπους που δουλεύουν χωρίς να φλυαρούν. Είναι όμως ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος που νοιάζεται βαθιά για τους ανθρώπους που αγαπάει».

Mε τη Franca Sozzani.

Ο γάμος της Bee με τον Francesco θα γίνει τον Ιούνιο του 2018 και αναμένεται να είναι ο πιο στιλάτος γάμος των τελευταίων δεκαετιών.

Με την κόρη της Bee.
H Βee και ο Francesco.

Read Next

02 Μαϊ 2024

Οι άγνωστες σπουδές της Ελένης Μενεγάκη πριν γίνει παρουσιάστρια

Ελάχιστοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το επάγγελμα της Ελένης Μενεγάκη, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας.

02 Μαϊ 2024

Η ασύλληπτη γκάφα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς την Μελίσσα ΜακΚάρθι: "Πήρες Ozempic";

Η τραγουδίστρια έσβησε αμέσως μετά το σχόλιο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Περισσότερα από

News

02 Μαϊ 2024

Αν βρεθείς στο Λονδίνο μην χάσεις την μαγική έκθεση του Marc Quinn στο Kew Gardens

Μια έκθεση εντυπωσιακών γλυπτών που συνομιλούν με τον φυτικό κόσμο περιμένουν τους επισκέπτες του Kew Gardens, ενός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της μητρόπολης.

02 Μαϊ 2024

Τάιρα Μπανκς - Χάιντι Κλουμ: Η ζωή αρχίζει στα 50

Μια εμφάνιση- έκπληξη στην συναυλία της Μαράια Κάρεϊ στο Λας Βέγκας, έκαναν τα δυο τοπ μόντελς και το γλέντησαν πραγματικά.

02 Μαϊ 2024

Δημήτρης Παπανικολάου: "Δεν μπορώ να είμαι περήφανος, επειδή γεννήθηκα 2 μέτρα και καρφώνω καλύτερα, Στόχος μου είναι να εμπνέω τους ανθρώπους"

Για αυτό και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του: σημασία δεν έχουν μόνο τα δώρα που μας χάρισε απλώς η Φύση, αλλά ό,τι κατακτούμε με το πνεύμα και την ψυχή μας.

02 Μαϊ 2024

Γιατί η Τζένιφερ Άνιστον αναστάτωσε το διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στο Instagram;

Παρότι ήταν μια ανάρτηση για προϊόν η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε φωτιές.

02 Μαϊ 2024

Όταν η Ρούνεϊ Μάρα υποδύθηκε τη Μαρία Μαδγαληνή δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ

Τότε η ηθοποιός είχε δηλώσει πως η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε "ριζοσπαστική" γυναίκα.

02 Μαϊ 2024

Τομ Χανκς- Ρίτα Γουίλσον: "Ακόμα δεν πιστεύω πως η γυναίκα μου βγαίνει μαζί μου"

Οι δύο καλλιτέχνες μετρούν 36 χρόνια γάμου και έχουν πολλά να πουν για τις σχέσεις.

02 Μαϊ 2024

Ο πρίγκιπας William μιλά για πρώτη φορά για την υγεία της Kate

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η πριγκίπισσα Kate Middleton, και ο πρίγκιπας William θέλησε να ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της.

01 Μαϊ 2024

Πολ Όστερ:Το συγκλονιστικό βιβλίο του για την οπλοκατοχή και το οικογενειακό δράμα που κρύβεται από πίσω

Ο σπουδαίος συγγραφέας Πολ Όστερ προσπαθεί να εξηγήσει ένα αμιγώς αμερικανικό φαινόμενο, που κρύβει και ένα οικογενειακό δράμα.

01 Μαϊ 2024

O Κιάνου Ριβς φιλά (ξανά) την σύντροφό του με ανοιχτά μάτια - Μήπως είναι το νέο dating trend;

Για ακόμα μια φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το φιλί του ηθοποιού Keanu Reeves στη σύντροφό του Alexandra Grand.

01 Μαϊ 2024

"Αγκαλιά μου": Η Ελένη Ράντου σε σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη μητέρα της μοιράστηκε η Ελένη Ράντου