ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν φόρος τιμής στην Νταϊάνα

Απόλυτα εντυπωσιακή.

Η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε την πρώτη της black tie εμφάνιση ως Πριγκίπισσα της Ουαλίας και ήταν απόλυτα εντυπωσιακή. Η νέα Πριγκίπισσα υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Νότιας Αφρικής President Cyril Ramaphosa, φορώντας ένα λευκό caped φόρεμα της αγαπημένης της σχεδιάστριας Jenny Packham, την οποία επιλέγει συχνά για red carpet εμφανίσεις και δείπνα. Το λευκό φόρεμα τις λαμπερές κεντημένες πέτρες ταίριαζε απόλυτα σε μια επίσημη βραδιά στο Buckingham Palace. Το κίτρινο έμβλημα στο αριστερό της πέτο είναι το Βασιλικό Οικογενειακό Τάγμα με την εικόνα της εκλιπούσας βασίλισσας Νταϊάνα, ενώ η μπλε κορδέλα που φορούσε είναι η ζώνη του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος την οποία και στερέωσε με μια διαμαντένια Art Deco καρφίτσα.

Φυσικά όλα τα βλέμματα στράφηκαν και στα πολύτιμα κοσμήματά της. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συνδύασε το φόρεμά της με την Lover’s Knot τιάρα, την οποία και έχει φορέσει αρκετές φορές, καθώς έχει έντονη συναισθηματική αξία. Η Lover’s Knot Tiara σχεδιάστηκε για την Βασίλισσα Mary το 1913 από το House of Garrard και αποτελείται από διαμάντια και 19 πέρλες τοποθετημένες σε χρυσό και ασήμι.

Η συγκεκριμένη τιάρα πέρασε στα χέρια της Βασίλισσας Ελισάβετ Β‘, η οποία με τη σειρά της τη δάνεισε στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η τελευταία την φορούσε πολύ συχνά γι’ αυτό και έμεινε στην ιστορία ως μια από τις πιο διάσημες τιάρες της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες της εποχής, δεν απολάμβανε και τόσο τις εμφανίσεις της με αυτό το κομμάτι, καθώς ήταν πολύ βαρύ και της προκαλούσε πονοκεφάλους.

Όταν η Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, 14 χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα, η Βασίλισσα Ελισάβετ της την παραχώρησε.

Η συγκεκριμένη τιάρα αποτελεί φόρο τιμής σε μια μακρά σειρά γυναικών της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με τον ιστορικό κοσμημάτων Leslie Field, η βασίλισσα Mary την παρήγγειλε για πρώτη φορά στην εταιρεία κοσμημάτων Garrard το 1914 και έγινε μέρος της συλλογής της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ μετά το θάνατό της το 1953. Το 1981 άρχισε να τη δανείζει στην πριγκίπισσα Νταϊάνα , η οποία τη φόρεσε σε διάφορα επίσημα γεύματα και κρατικά δείπνα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της.

Εκτός από την τιάρα, η νέα Πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε και ένα βραχιόλι με πέρλες που ανήκε στη Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄. Ολοκλήρωσε τη royal εμφάνισή της με δύο καρφίτσες.

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024